Huis > H > Hoe Maak Je Van 2 Word Documenten 1?

Hoe maak je van 2 Word documenten 1?

Selecteer Object en klik vervolgens op Tekst uit bestand in het vervolgkeuzemenu. Selecteer de bestanden die in het huidige document moeten worden samengevoegd. Houd Ctrl ingedrukt om meer dan één document te selecteren. De documenten worden samengevoegd in de volgorde waarin ze in de bestandslijst worden weergegeven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat dit betreft, hoe krijg ik word op 1 pagina?

Gebruik de opdracht Naast elkaar (op het tabblad Beeld), om met uw vinger door de pagina's te bladeren. Als u geen touchscreen hebt, gebruikt u de horizontale schuifbalk of het muiswiel om door de pagina's te bladeren. Wat dit betreft, hoe krijg je in word de pagina's naast elkaar? Klik op Venster op het tabblad Beeld en klik vervolgens op Synchroon schuiven als u Synchroon schuiven niet ziet. in de groep Venster op het tabblad Beeld. Klik op Venster op het tabblad Beeld en klik vervolgens op Naast elkaar weergeven als u Naast elkaar weergeven niet ziet.

Kan ik in één keer meerdere documenten tegelijkertijd openen?

Als u een computer gebruikt met een op vensters gebaseerd besturingssysteem (bijvoorbeeld Microsoft Windows), kunt u meerdere documenten tegelijk openen door de volgende stappen te volgen:
1. Open het eerste document waaraan u wilt werken.
2. Klik op het menu "Bestand" en vervolgens op de opdracht "Openen".
3. Zoek het tweede document dat u wilt openen en klik op "Openen".
4. Herhaal stap 2 en 3 voor elk extra document dat u wilt openen.
Zodra alle documenten geopend zijn, kunt u op elk document klikken om ertussen te wisselen. Dus, hoe twee tabbladen op 1 scherm? Er zijn een paar manieren om dit te bereiken:
1. Gebruik twee