Huis > W > Wat Is Een Docx Document?

Wat is een DOCX document?

De bestanden met de extensie DOCX zijn gerelateerd aan Microsoft Word, wat is ontwikkeld door Microsoft Corporation in de versie van 2007 en 2010. Deze nieuwe documentindeling heeft ook hetzelfde doel als dat voor de bestandsextensies . DOC en . DOCM respectievelijk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Wat is verschil tussen DOC en DOCX?

Waar een doc document alleen opslaan en opslaan als kent, kent een docx document ook opslaan en opslaan als wanneer deze lokaal wordt opgeslagen. Hoe kun je een DOCX bestand openen? DOC en DOCX openen. DOC, DOCX en DOCM bestanden zijn gemaakt met Microsoft Office Word. Deze documenten kunnen worden geopend in Microsoft Office of Word, maar ook met andere software, apps en online viewers.

Dienovereenkomstig, welke app nodig om docx te openen?

Een docx-bestand is een Microsoft Word-documentbestand. Om een docx-bestand te openen heeft u een tekstverwerkingsprogramma nodig zoals Microsoft Word, OpenOffice of LibreOffice. Waarom kan ik DOCX niet openen? DOCX is een Microsoft Word-documentformaat dat in 2007 werd geïntroduceerd. DOCX-bestanden worden gemaakt door de Microsoft Word-toepassing en kunnen worden geopend door andere tekstverwerkers, zoals de Open Office-suite van toepassingen. Sommige tekstverwerkers, zoals oudere versies van Microsoft Word, hebben echter geen native ondersteuning voor DOCX-bestanden en vereisen een converter om ze te kunnen openen.

Gerelateerde artikelen

Wat is een SVG document?

Een sva-bestand is een grafisch bestand dat gebruik maakt van een tweedimensionaal grafisch formaat dat is gecreëerd door het World Wide Web Consortium. De afbeeldingen worden beschreven met een tekstindeling.

Hoe DOCX omzetten naar PDF?

Klik op de Microsoft Office-knop , wijs de pijl naast 'Opslaan als' aan en klik vervolgens op pdf of xps. Typ of selecteer een naam voor het document in de lijst 'Bestandsnaam'. Klik op pdf in de lijst 'Opslaan als'. Welke extensie heeft een Word bestand?

ExtensieIndeling
docxMicrosoft Word-document
dotMicrosoft Word-sjabloon vóór Word 2007
dotxMicrosoft Word-sjabloon
emlE-mailbestand gemaakt door Outlook Express, Windows Live Mail en andere programma's

Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik mijn bestanden niet openen?

Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben:

  • Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven.
  • Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft.
  • De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd.
Dus, hoe kan ik een word bestand bewerken? To edit a word file, you need a word processor. There are many different word processors, but Microsoft Word is the most common. To edit a word file in Microsoft Word, open the file in Word and make the changes you want.

Hoe open je een bestand in Word?

Om een bestand te openen in Word, ga je naar het tabblad Bestand en klik je op Openen. In het dialoogvenster dat verschijnt, kies je het bestand dat je wilt openen en klik je op Openen.

Door Nan Longueville

Vergelijkbare artikelen

Welke app voor documenten? :: Kun je je handtekening veranderen?
Handige links