Huis > W > Welke App Voor Documenten?

Welke app voor documenten?

De 5 handigste Android-apps om documenten te beheren

  1. Google Docs. Google Docs mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst.
  2. Docady. Docady is een geheel nieuwe documenten-app.
  3. Microsoft Word. Microsoft Word voor Android is één van de apps van het overkoepelende Microsoft Office.
  4. Polaris Office.
  5. WPS Office.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik bestanden openen?

Bestanden openen en bekijken

  1. Ga naar drive.google.com.
  2. Log in op je Google-account met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Dubbelklik op een bestand.
  4. Een bestand in de Google Documenten-, Spreadsheet-, Presentaties-, Formulieren- of Tekeningen-indeling wordt geopend met de bijbehorende app.
Daarvan, hoe word-document openen op android? Word-documenten weergeven

U klikt op de koppeling en Mobile-viewer voor Microsoft Word geeft het document weer in de browser van uw telefoon. Klik op de Office-knop om een menu met opdrachten te openen.

Hoe een beschadigd Word document herstellen?

Er zijn een paar manieren om een beschadigd Word-document te herstellen. Eén manier is om het betreffende Word-document te openen en op het tabblad "Bestand" te klikken. Klik vervolgens op "Openen" en selecteer "Onopgeslagen documenten herstellen" in het uitklapmenu. Er verschijnt dan een lijst met niet-opgeslagen of recent opgeslagen versies van het document. Als het document onlangs is opgeslagen, kunt u proberen de meest recente versie te openen. Als het document niet onlangs is opgeslagen, kunt u proberen een van de niet-opgeslagen versies te openen.
Een andere manier om een beschadigd Word-document te herstellen is het Word Herstelprogramma. Dit gereedschap vindt u in de map Microsoft Office Tools. Om het Word Recovery Tool te gebruiken, opent u de map Microsoft Office Tools en dubbelklikt u op het pictogram Word Recovery Tool. Dit zal de Word Recovery Tool wizard openen. Volg de instructies in de wizard om uw beschadigde Word-document te herstellen. Wat dit betreft, hoe kun je een word document terughalen? Er zijn een paar manieren om een Word-document te herstellen. Eén manier is om te proberen de meest recente autosave van het document te openen. Ga hiervoor naar het tabblad Bestand en klik op Openen. Klik onder het tabblad Openen op Recent. Klik vervolgens onder het tabblad Recent op de knop Onopgeslagen documenten herstellen. Dit opent een lijst met alle niet-opgeslagen documenten. Zoek het document dat u wilt herstellen, klik erop en vervolgens op Openen.
Een andere manier om een Word-document te herstellen is door te proberen een vorige versie van het document te openen. Ga hiervoor naar het tabblad Bestand en klik op Openen. Klik onder het tabblad Openen op Recent. Klik vervolgens onder het tabblad Recent op de knop Open een vorige versie. Dit opent een lijst met alle vorige versies van het document. Zoek het document dat u wilt herstellen, klik erop en vervolgens op Openen.
Als geen van deze methoden werkt, is het document waarschijnlijk verloren en kan het niet meer worden hersteld.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe kan je een PDF-bestand bewerken?

Hoe PDF-bestanden te bewerken:

  1. Open een bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op “PDF bewerken” in het rechterdeelvenster.
  3. Gebruik de bewerkingstools van Acrobat: Voeg nieuwe tekst toe, bewerk tekst of werk de lettertypen bij met opties in de lijst met opmaakelementen.
  4. Sla je bewerkte PDF op:
Wat dit betreft, hoe converteer je pdf naar word? Een PDF bewerken
  1. Ga naar Bestand > Openen.
  2. Zoek het PDF-bestand en open het (u moet mogelijk Bladeren selecteren en het PDF in een map zoeken).
  3. Er wordt aangegeven dat er een kopie wordt gemaakt van het PDF-bestand en dat de inhoud wordt geconverteerd naar een indeling die in Word kan worden weergegeven.

Hoe krijg ik een PDF-bestand op mijn computer?

PDF maken met Windows 10

  1. Open het document.
  2. Kies Bestand > Afdrukken (of ga op een andere manier naar de printfunctie).
  3. Kies als printer: Microsoft print to PDF.
  4. Afdrukken/OK.
  5. Er opent een venster waarin je kunt aangeven waar de PDF wordt opgeslagen.
  6. Opslaan.
Je kunt ook vragen welke bestanden zijn uitvoerbaar? Je kunt ook vragen welke bestanden uitvoerbaar zijn?

Wat is een extensie?

Een extensie is een extra toevoeging aan een bestaand programma of besturingssysteem. Het kan zijn dat je een bepaalde functionaliteit wilt toevoegen of juist wilt uitschakelen. In sommige gevallen is het ook mogelijk dat een extensie fouten in het programma of het besturingssysteem oplost.

Door Camellia Finken

Vergelijkbare artikelen

Waarmee kan ik een DOCX bestand openen? :: Wat is een DOCX document?
Handige links