Huis > W > Wat Doet ## 21?

Wat doet ## 21?

Wil je gesprekken doorschakelen naar je voicemail? Daarvoor is maar één code mogelijk: Altijd, bij elk inkomend gesprek: **21*telefoonnummer# (uitzetten: ##21#)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat is * 21 *?

*21* gevolgd door het nummer is in veel gevallen voldoende. Voor de vaste telefoon op je werk kun je de handleiding van je toestel checken. Vergeet niet om de doorschakeling er ook weer af te (laten) halen! Wat dit betreft, hoe zet je doorschakelen uit samsung? Druk op de hometoets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

  1. Ga naar "Spraakoproep" Druk op het icoontje voor telefoon.
  2. Annuleer alle doorschakelingen. Druk op het gewenste doorschakeltype.
  3. Terugkeren naar het startscherm. Druk op de hometoets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

Bovendien, kan doorschakelen niet uitzetten iphone?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of doorschakelen is uitgeschakeld in de telefooninstellingen. Als het is uitgeschakeld en u hebt nog steeds problemen, probeer dan uw telefoon opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, moet u misschien contact opnemen met uw provider om te zien of er een probleem is met uw account. Dienovereenkomstig, hoe doorschakeling telefoon uitzetten? In de meeste gevallen kunt u het doorschakelen van oproepen uitschakelen door *73 op uw telefoon te draaien. Op de meeste vaste en mobiele telefoons zou dit het doorschakelen moeten uitschakelen. Als dit niet werkt, moet u wellicht contact opnemen met uw telefoonaanbieder om het doorschakelen uit te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Trouwens, hoe moet ik doorschakelen?

Mobiel doorschakelen met Android

  1. Open de instellingen app;
  2. Klik op oproepen onder Apps;
  3. Ga naar meer instellingen;
  4. Ga naar oproepen doorschakelen;
  5. Ga naar spraakoproepen;
  6. Ga naar altijd doorschakelen;
  7. Vul het telefoonnummer in.
Dienovereenkomstig, hoe telefoon doorschakelen naar mobiel? Volg dan de onderstaande stappen:
  1. Druk 21 in op jouw vaste telefoon. Begin en sluit af met een *.
  2. Typ het mobiele telefoonnummer waar je naar wilt doorschakelen. Sluit af met #.
  3. Hoor je een kiestoon? Dan is de telefoon doorgeschakeld.
  4. Test of de doorschakeling werkt door aan iemand te vragen je vaste nummer te bellen.

Trouwens, is doorschakelen gratis?

Doorschakelen naar een ander Nederlands vast nummer heeft voorrang op voicemail. Heb je beide ingesteld dan wordt een gesprek altijd eerst doorgeschakeld. Een doorgeschakeld gesprek wordt berekend als een normaal uitgaand gesprek of is gratis als je Volop bellen hebt. Kan niet doorschakelen Samsung? Er zijn verschillende redenen waarom je geen Samsung-apparaat kunt overzetten. Het kan zijn dat je niet de juiste kabels of adapters hebt, of dat je apparaat niet compatibel is met het nieuwe apparaat. Het kan ook zijn dat je apparaat niet is geünlockt, of dat er een ander probleem is met de verbinding tussen de twee apparaten.

Mensen vragen ook: kan oproepen doorschakelen niet uitzetten?

Het is niet mogelijk om direct op een Android-toestel de doorsturing van inkomende oproepen uit te schakelen. U kunt de doorsturing alleen uitschakelen door contact op te nemen met uw telefoonprovider en hen te vragen om de doorsturing voor uw nummer te stoppen.

Door Avrom

Vergelijkbare artikelen

Hoe schakel ik mijn iPhone door? :: Hoe doorschakelen uitzetten Proximus?
Handige links