Huis > H > Hoe Schakel Ik Mijn Iphone Door?

Hoe schakel ik mijn iPhone door?

iPhone doorschakelen doe je zo

  1. Open de Instellingen-app op je telefoon;
  2. Scroll naar beneden en tik op 'Telefoon';
  3. Kies 'Doorschakelen' en verschuif de schakelaar zodat het vakje groen kleurt;
  4. Tik vervolgens op 'Schakel door naar';
  5. Toets het telefoonnummer in waar telefoontjes naar verwezen moeten worden;

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat is een doorschakeling?

(Met deze functie kunt u de telefoon zo instellen dat bepaalde telefoontjes of alle telefoontjes die binnenkomen, automatisch naar een ander telefoonnummer worden doorgestuurd. (Of deze functie beschikbaar is hangt af van uw netwerk en abonnement. Wat doet ## 002? Met code ##002# kun je alle doorschakelingen in één keer opheffen. Toets *#21# op je toestel in en vervolgens druk je op de beltoets. Je hoort dan een melding of er een doorschakeling actief is. Het is mogelijk om je telefoonnummer door te schakelen naar een buitenlands nummer.

Dit in overweging nemend, wat betekent oproep doorgeschakeld?

Wanneer u een gesprek doorschakelt, vertelt u het telefoonnetwerk om inkomende gesprekken die voor uw telefoonnummer bestemd zijn naar een ander telefoonnummer te sturen. Doorschakelen kan nuttig zijn als u een oproep van iemand verwacht, maar uw telefoon niet kunt opnemen, of als u niet op kantoor bent en uw werkoproepen moet doorschakelen naar uw mobiele telefoon. Wat betekent voorwaardelijk doorschakelen ingeschakeld? Wanneer voorwaardelijk doorsturen is ingeschakeld, kan een DNS-server worden geconfigureerd om zoekopdrachten door te sturen naar een andere DNS-server op basis van de domeinnaam die wordt aangevraagd. Dit kan worden gebruikt om de prestaties te verbeteren door zoekopdrachten naar een DNS-server te sturen die dichter bij de gezaghebbende DNS-server voor het domein staat. Het kan ook worden gebruikt om query's op te lossen voor domeinen die niet op de lokale DNS-server worden gehost.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe schakel je een nummer door?

Volg dan de onderstaande stappen:

  1. Druk 21 in op jouw vaste telefoon. Begin en sluit af met een *.
  2. Typ het mobiele telefoonnummer waar je naar wilt doorschakelen. Sluit af met #.
  3. Hoor je een kiestoon? Dan is de telefoon doorgeschakeld.
  4. Test of de doorschakeling werkt door aan iemand te vragen je vaste nummer te bellen.
En nog een vraag, wat kost het doorschakelen van je telefoon? Er komen geen extra kosten voor het doorschakelen. Je betaalt het tarief van een gesprek op de vaste telefoon.

Hoe telefoon doorschakelen Proximus?

Activeren: typ *21*Telefoonnummer# op uw telefoontoestel. In de plaats van Telefoonnummer vult u het nummer in waarnaar u uw oproepen wilt doorschakelen. Deactiveren: typ #21# op uw telefoontoestel. Heractiveren: typ *21# op uw telefoontoestel om de doorschakeling naar het laatst gebruikte nummer te heractiveren. Bovendien, kan je bepaalde nummers doorschakelen? Ja, dat kan. Er zijn een aantal manieren waarop dit kan. Als u uw telefoonnummer doorgeeft aan een ander, kunt u ervoor kiezen om bepaalde nummers te blokkeren of juist door te geven. U kunt ook instellingen op uw telefoon aanpassen zodat bepaalde nummers worden doorgeschakeld naar een ander toestel.

Wat kost doorschakelen KPN?

Call forwarding kost bij KPN € 0,17 per minuut.

Door Gemma Wengel

Vergelijkbare artikelen

Wat is doorhaling hypotheek? :: Wat doet ## 21?
Handige links