Huis > H > Hoe Maak Je Een Draaigrafiek?

Hoe maak je een Draaigrafiek?

Een grafiek maken van een draaitabel

  1. Selecteer een cel in uw tabel.
  2. Selecteer hulpmiddelen voor draaitabellen > analyseren > draaigrafiek .
  3. Selecteer een grafiek.
  4. Selecteer OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat dit betreft, hoe maak je draaitabellen in excel?

Een draaitabel maken in Excel voor Windows

  1. Selecteer de cellen waarvan u een draaitabel wilt maken.
  2. Selecteer Invoegen > Draaitabel.
  3. Hiermee wordt een draaitabel gemaakt op basis van een bestaande tabel of bereik.
  4. Kies waar u het draaitabelrapport wilt plaatsen.
  5. Klik op OK.
Mensen vragen ook: hoe kan ik sorteren in een draaitabel? Rij- of kolomlabelgegevens sorteren in een draaitabel

Klik in de draaitabel op een veld in de kolom met de items die u wilt sorteren. Klik op het tabblad Gegevens op Sorterenen klik vervolgens op de sorteervolgorde die u wilt.

Je kunt ook vragen hoe werkt gegevensvalidatie in excel?

In Excel verwijst gegevensvalidatie naar het proces dat ervoor zorgt dat de gegevens die in een cel worden ingevoerd aan bepaalde criteria voldoen. U kunt er bijvoorbeeld voor willen zorgen dat een waarde groter is dan 0, of dat een datum binnen een bepaald bereik valt. Om gegevensvalidatie in te stellen, moet u eerst de cel of het celbereik selecteren dat u wilt valideren. Ga vervolgens naar het tabblad Gegevens op het lint en klik op de knop Gegevensvalidatie. Dit opent het dialoogvenster Gegevensvalidatie, waarin u de criteria voor uw gegevensvalidatie kunt selecteren. Bovendien, hoe maak je een ja nee keuze in excel? Er zijn een paar manieren om in excel een ja-nee keuze te maken. De eerste manier is het gebruik van een eenvoudige formule. Als u bijvoorbeeld wilt weten of een bepaalde cel het woord "ja" bevat, kunt u de volgende formule gebruiken:
=IF(A1="ja","ja","nee")
U kunt ook een voorwaardelijke opmaakregel gebruiken om cellen te markeren die het woord "ja" bevatten. Hiervoor selecteert u de cellen die u wilt opmaken, gaat u naar het tabblad Home en klikt u op het keuzemenu Voorwaardelijke opmaak. Kies "Regels voor cel markeren" en vervolgens "Tekst die bevat". In het volgende dialoogvenster voert u "ja" in in het veld "Tekst bevat" en klikt u op OK. Alle cellen die het woord "ja" bevatten worden nu gemarkeerd.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Wat kan ik met een draaitabel in Excel?

Een draaitabel (Nederlandse vertaling van 'pivot table') in Excel is een 'uittreksel' of 'samenvatting' van jouw originele tabel met brongegevens. De draaitabel geeft je snel antwoord op eenvoudige vragen over je tabel, die je anders alleen met ingewikkelde formules zou kunnen beantwoorden. Waarom draaitabel Excel? Een draaitabel dankt zijn naam aan het feit dat je enorm gemakkelijk, nl. door te slepen, kolommen en rijen van plaats kunt laten veranderen of kunt filteren. Werken met een draaitabel is alleen zinvol als er daadwerkelijk iets te analyseren valt: een namenlijst in een draaitabel plaatsen heeft geen zin.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen draaitabel maken?

Dit probleem treedt op omdat het gegevensmodel geen onderscheid kan maken tussen vergelijkbare tekens. Mensen vragen ook: hoe maak je een slicer in excel? De "People also ask"-sectie is een dynamische sectie die automatisch wordt gegenereerd op basis van wat andere mensen zoeken in verband met het opgegeven zoekwoord. Dit betekent dat de inhoud van de sectie kan wijzigen als mensen andere vragen gaan stellen over het onderwerp.
Om een slicer in Excel te maken, ga je naar het tabblad Invoegen en klik je op Slicer. Selecteer vervolgens de tabel of het bereik waarvoor je de slicer wilt maken. Als je klaar bent, klik je op Invoegen.

Wat is een kruistabel in Excel?

In Excel, a cross table is a table that shows the relationship between two or more variables in the form of a contingency table.

Door Giles Meshanko

Vergelijkbare artikelen

Kan draaitabel niet sorteren? :: Hoe zet je schermrotatie aan?
Handige links