Huis > K > Kan Draaitabel Niet Sorteren?

Kan draaitabel niet sorteren?

Klik met de rechtermuisknop op de draaitabel en kies Opties. Ga in Draaitabelopties naar het tabblad Totalen en filters. Schakel het selectievakje voor Aangepaste lijsten gebruiken bij sorteren uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat dit betreft, hoe verwijder je een draaitabel in excel?

Een draaitabel verwijderen

  1. Kies een willekeurige cel in de draaitabel om Hulpmiddelen voor draaitabellen op het lint weer te geven.
  2. Klik op Analyseren > Selecteren en kies Hele draaitabel.
  3. Druk op Delete.
Waarom werkt Gegevensvalidatie niet? Het werkblad is beveiligd of wordt gedeeld: U kunt geen instellingen voor gegevensvalidatie wijzigen als uw werkmap is beveiligd of wordt gedeeld. U moet eerst het delen stoppen of de beveiliging van de werkmap opheffen.

En nog een vraag, wat als analyse?

Als u verwijst naar de "Wat als"-analyse in Excel, kunt u hiermee de waarden in cellen wijzigen om te zien hoe die wijzigingen de uitkomst van formules op het werkblad beïnvloeden. U zou bijvoorbeeld de Wat als-analyse kunnen gebruiken om te zien hoe verschillende rentepercentages een maandelijkse hypotheekbetaling zouden beïnvloeden door het rentepercentage in een cel te wijzigen. Hoe maak je een keuzelijst met kleuren in Microsoft Excel? Er zijn een paar manieren om een keuzelijst met kleuren te maken in Microsoft Excel. Eén manier is om de vulgreep te gebruiken om een lijst met kleuren te maken. Hiervoor voert u de gewenste kleuren in de eerste cel in en sleept u de vulgreep naar beneden om de rest van de lijst te maken. Een andere manier is om de functie Gegevensvalidatie te gebruiken. Selecteer hiervoor de cellen die u de keuzelijst wilt laten bevatten en ga dan naar Gegevens > Gegevensvalidatie. In het dialoogvenster Gegevensvalidatie selecteert u de gewenste instellingen en klikt u op OK.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Trouwens, waar vind ik voorwaardelijke opmaak in excel?

Selecteer de cellen die u voorwaardelijk wilt opmaken. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Regels beheren. Het dialoogvenster Regels voor voorwaardelijke opmaak beheren wordt weergegeven. En nog een vraag, wat als excel kleur? Het beste antwoord

Het werkt als volgt: 1) Selecteer de cel die straks rood of groen moet kleuren, ik ga er in dit voorbeeld vanuit dat het cel C2 is. 2) Kies bovenin het menu de optie "Opmaak". 3) Kies nu vervolgens "Voorwaardelijke opmaak...". 4) Kies bij "Voorwaarde 1" vervolgens "Formule is" uit de dropdown lijst.

Welke formule gebruiken in Excel?

Excel

Gegevens
FormuleBeschrijvingResultaat
=A2+A3Telt de waarden in de cellen A1 en A2 op=A2+A3
=A2-A3Trekt de waarde in cel A2 af van de waarde in A1=A2-A3
Hoe draaitabel vernieuwen? Om een pivot tabel te vernieuwen, volg je de volgende stappen:
1. Selecteer de pivot tabel die je wilt vernieuwen.
2. Klik op de knop 'PivotTable-opties' in het tabblad 'Start' van het lint.
3. Klik in het menu dat verschijnt op 'Tabel vernieuwen'.
4. Klik op 'OK'.

Wat dit betreft, hoe maak je een tabel in excel?

Om een tabel in Excel te maken, ga je naar Invoegen > Tabel. Hier kun je de data selecteren die je wilt gebruiken voor je tabel. Als je de data hebt geselecteerd, klik je op OK. Excel maakt dan automatisch een tabel met de geselecteerde data.

Door Goldy

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een tabel in Excel? :: Hoe maak je een Draaigrafiek?
Handige links