Huis > H > Hoe Een Draaitabel Verplaatsen?

Hoe een draaitabel verplaatsen?

Klik op de draaitabel. Selecteer Draaitabel> Acties >Draaitabel verplaatsen. Het dialoogvenster Draaitabel verplaatsen wordt weergegeven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet ik doen om het beeldscherm naar links te verplaatsen?

Klik op het bureaublad om de weergave-instellingen te wijzigen. De geavanceerde weergave-instellingen staan in het midden onderaan. De bureaublad- en actieve resoluties moeten dezelfde zijn.

Hoe kan ik een draaitabel ontwerpen Wat is het doel van draaitabellen?

Een draaitabel dankt zijn naam aan het feit dat je enorm gemakkelijk, nl. door te slepen, kolommen en rijen van plaats kunt laten veranderen of kunt filteren. Werken met een draaitabel is alleen zinvol als er daadwerkelijk iets te analyseren valt: een namenlijst in een draaitabel plaatsen heeft geen zin. Hoe in draaitabel rijen naast elkaar weergeven? Klik op een cel in uw draaitabel en de Hulpmiddelen voor draaitabellen tabblad wordt weergegeven.

  1. Onder de Hulpmiddelen voor draaitabellen tab, klik Design > Rapportindeling > Weergeven in tabelvorm, zie screenshot:
  2. En nu zijn de rijlabels in de draaitabel tegelijk naast elkaar geplaatst, zie screenshot:

Men kan zich ook afvragen: hoe kolommen verplaatsen in draaitabel?

Er zijn een paar manieren om kolommen in een draaitabel te verplaatsen. Eén manier is om op de kolomkop te klikken en de kolom naar de nieuwe plaats te slepen. Een andere manier is rechtsklikken op de kolomkop en "Kolom verplaatsen" selecteren in het menu. Trouwens, waar vind ik hulpmiddelen voor tabellen? Er zijn een paar manieren om gereedschap voor tabellen te vinden. Eén manier is om de zoekfunctie te gebruiken op een website als Amazon of Google. Een andere manier is om rond te vragen op forums of online groepen gewijd aan houtbewerking of timmerwerk. Ten slotte kunt u proberen contact op te nemen met een plaatselijke houtbewerkings- of timmerwinkel om te zien of zij aanbevelingen hebben.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen afbeelding verplaatsen in Word?

Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep de afbeelding naar de plaats die u wilt. Geen succes? Klik op de positie.

Wat dit betreft, hoe kopieer je een draaitabel?

Klik de knop "Selecteren" in het lint, en kies "Hele draaitabel" uit het drop-downmenu. Dit selecteert onze hele draaitabel. Kies het tabblad "Start" in het lint. Klik de knop "Kopiëren". Dienovereenkomstig, hoe sorteren in een draaitabel? Rij- of kolomlabelgegevens sorteren in een draaitabel

Klik in de draaitabel op een veld in de kolom met de items die u wilt sorteren. Klik op het tabblad Gegevens op Sorterenen klik vervolgens op de sorteervolgorde die u wilt.

Wat dit betreft, wat zijn draaitabellen in excel?

Een draaitabel (Nederlandse vertaling van 'pivot table') in Excel is een 'uittreksel' of 'samenvatting' van jouw originele tabel met brongegevens. De draaitabel geeft je snel antwoord op eenvoudige vragen over je tabel, die je anders alleen met ingewikkelde formules zou kunnen beantwoorden. Mensen vragen ook: hoe maak je een kruistabel in excel? De kruistabel is een manier om gegevens weer te geven in een tabelvorm. Het is een handige manier om verschillende soorten gegevens te vergelijken. Excel heeft een aantal verschillende manieren om kruistabellen te maken.

Wat dit betreft, waarom kan ik geen draaitabel maken?

Het is niet mogelijk een pivot tabel te maken omdat de data niet in een tabelvorm staat. Pivot tabellen werken alleen met data die in een tabelvorm staat, waarbij elk veld in een kolom staat.

Door Carver Laspina

Vergelijkbare artikelen

Wat doet een draaitabel? :: Hoe werkt een filter in Excel?
Handige links