Huis > H > Hoe Werken Met Draaitabellen?

Hoe werken met draaitabellen?

draaitabellen

Draaitabellen geven dan antwoord op vragen als:

  1. Hoeveel omzet maakt een klant.
  2. Hoeveel stuks worden verkocht in een bepaalde artikelgroep.
  3. Hoe is de verdeling van regio's.
  4. Welke verkoper scoort het best?
  5. Etc. etc.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe werken betaalde apps?

Je kunt betalen door de app te openen en de juiste persoon uit de lijst te kiezen. In beide gevallen tik je het juiste bedrag in en bevestig je met je pincode. Het geld gaat van jouw rekening naar de rekening van de ontvanger.

Hoe draaitabel vernieuwen?

Handmatig vernieuwen

  1. Klik op een willekeurige plaats in de draaitabel om de groep Hulpmiddelen voor draaitabellen op het lint weer te geven.
  2. Klik op Analyseren > Vernieuwen of druk op Alt+F5. Tip: Als u alle draaitabellen in uw werkmap tegelijk wilt bijwerken, klikt u op Analyseren >Alles vernieuwen.
Wat heb je aan een draaitabel? Een draaitabel dankt zijn naam aan het feit dat je enorm gemakkelijk, nl. door te slepen, kolommen en rijen van plaats kunt laten veranderen of kunt filteren. Werken met een draaitabel is alleen zinvol als er daadwerkelijk iets te analyseren valt: een namenlijst in een draaitabel plaatsen heeft geen zin.

Welke formule gebruiken in Excel?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien er vele formules beschikbaar zijn in Excel, en de beste formule om te gebruiken zal afhangen van de specifieke situatie. Enkele veelgebruikte formules zijn echter de functie SUM, die een reeks cellen bij elkaar optelt; de functie AVERAGE, die het gemiddelde van een reeks cellen berekent; en de functie IF, waarmee u verschillende acties kunt uitvoeren afhankelijk van de vraag of aan een bepaalde voorwaarde is voldaan. Hoe maak je een kruistabel in Excel? Om een kruistabel in Excel te maken, selecteert u eerst de gegevens die u wilt gebruiken om de tabel te maken. Ga vervolgens naar het tabblad Invoegen en klik op de knop Draaitabel. Controleer in het dialoogvenster Draaitabel maken of het juiste gegevensbereik is geselecteerd en klik vervolgens op de knop OK.
Vervolgens sleept u in het dialoogvenster Draaitabelvelden de velden die u wilt gebruiken om de kruistabel te maken naar de juiste gebieden. Sleep bijvoorbeeld het veld dat u wilt gebruiken als rijlabels naar het gebied Rijlabels, en sleep het veld dat u wilt gebruiken als kolomlabels naar het gebied Kolomlabels.
Zodra u de velden in de juiste gebieden hebt geplaatst, kunt u op de knop OK klikken om de kruistabel te maken.

Gerelateerde artikelen

Kun je met een Chromebook ook offline werken?

Zelfs als je niet verbonden bent met het internet, kun je nog steeds veel dingen doen met je Chromebook. Sommige offline apps en diensten werken niet in de gastmodus.

Waarom kan ik geen draaitabel maken?

Dit probleem treedt op omdat het gegevensmodel geen onderscheid kan maken tussen vergelijkbare tekens. Mensen vragen ook: hoe maak je een draaitabel in google spreadsheet? Een draaitabel toevoegen vanuit een suggestie

  1. Open in Spreadsheets de spreadsheet met de brongegevens.
  2. Klik rechtsonder op Verkennen .
  3. Scroll naar het gedeelte 'Draaitabel' om voorgestelde draaitabellen te bekijken.
  4. Plaats de muisaanwijzer op de gewenste draaitabel en klik op Draaitabel invoegen .

Hoe maak je een tabel in Excel?

U kunt een tabel maken en opmaken om gegevens visueel te groeperen en analyseren.

  1. Selecteer een cel in de gegevens.
  2. Selecteer Start > Opmaken als tabel.
  3. Kies een stijl voor de tabel.
  4. Stel in het dialoogvenster Opmaken als tabel het bereik met cellen in.
  5. Markeer als de tabel kopteksten bevat.
  6. Selecteer OK.
Hoe kan je in Excel een keuzelijst maken? Om een ??picklist te maken in Excel, moet je eerst een tabel maken met alle items die je in de lijst wilt opnemen. Vervolgens selecteert u de cellen met de items en klikt u op 'Invoegen' in het tabblad 'Start'. In het menu dat verschijnt, klikt u op 'Lijst met invoegtoepassing'. Dit zal een drop-downmenu te openen. Selecteer 'Picklist' uit het menu en klik op 'OK'. Dit zal een drop-downmenu met alle items in de lijst te maken.

Vervolgens, hoe verwijder je een draaitabel in excel?

Om een pivot tabel te verwijderen in excel, ga je naar de tab 'Insert' in het ribbon en selecteer je 'Pivot Table'. Dit opent het dialoogvenster 'Create PivotTable'. Selecteer de tab 'Options' en vervolgens 'Show Report Filter Pages'. Dit toont een lijst met alle pivot tabellen in het werkblad. Selecteer de pivot tabel die je wilt verwijderen en klik op 'Delete'.

Door Shipp

Vergelijkbare artikelen

  • Hoe werken AirPods 3?

    U kunt bevestigen dat u de oordopjes wilt koppelen met een speciaal scherm dat verschijnt wanneer u het doosje van de oordopjes voor de eerste keer opent. De oordopjes zullen verbinding maken met andere apparaten als je dezelfde Apple ID hebt.

  • Hoe werken de AirPods 3?

    U kunt ze koppelen met al uw Apple apparaten. Je kunt naar muziek luisteren en telefoongesprekken voeren. De tweede generatie heeft een hoesje. Je kunt de AirPods opladen met het oplaadetui.

  • Welke apps werken met Apple Pencil?

    Er zijn goede Apple Pencil apps. Een van de beste Apple Pencil apps is Noteshelf. Notability. Notability is een goede app voor het maken van notities. Procreate. Creationisten kennen Procreate al heel lang. Er is een paper. Al de mogelijkheden van Procreate schrikken je af, hou je van illustreren? Een criticus. LiquidText.

  • Welke apps werken samen met Android Auto?

    Er zijn verschillende opties voor dit. Je kunt zowel Google Maps als Waze gebruiken. Er komen binnenkort nog meer navigatie apps die je kunt gebruiken. Er is een versie van Android Auto die gratis beschikbaar is.

  • Hoe werken Smart Glasses?
  • Hoe werken banners?
  • Hoe werken AirPods met Android?
  • Welke programma's werken niet op Chromebook?
Hoe Excel vernieuwen? :: Hoe maak je draaitabellen in Excel?
Handige links