Huis > I > Is Dropbox Basic Gratis?

Is Dropbox Basic gratis?

Met Dropbox Basic kun je makkelijk én gratis bij je bestanden vanaf meerdere apparaten, waaronder computers, smartphones en tablets: Windows en Mac: installeer onze app en alles in je account verschijnt in de Dropbox-map op je computer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Hoe zeg ik mijn Dropbox-abonnement op?

Je kunt als volgt je Dropbox-abonnement opzeggen:

  1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Abonnement.
  5. Klik op Abonnement opzeggen onderaan de pagina.
  6. Selecteer de reden waarom je wilt opzeggen.
  7. Klik op Doorgaan met opzeggen.
Is Dropbox plus gratis? Als je je geregistreerd hebt voor een gratis proefperiode van een individueel Dropbox-abonnement zoals Dropbox Plus of Professional, kun je de proefperiode annuleren voordat deze eindigt, zodat het abonnement niet in rekening wordt gebracht.

Hoe veilig is een Dropbox?

De beveiliging van een Dropbox-account is afhankelijk van de sterkte van het wachtwoord van de gebruiker en de beveiligingsmaatregelen die de gebruiker heeft genomen, zoals tweefactorauthenticatie. Dropbox heeft een aantal beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om gebruikersgegevens te beschermen, waaronder versleuteling van gegevens in doorvoer en in rust, en veilige opslag van gebruikerswachtwoorden. Hoeveel gratis opslagcapaciteit heb je bij Dropbox? Vanaf september 2019 biedt Dropbox 2 GB gratis opslag met een basisaccount. Als je meer opslag nodig hebt, kun je upgraden naar een Dropbox Plus-account, waarmee je 2 TB aan opslag krijgt.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dit in overweging nemend, kun je twee dropboxen hebben?

Open de mobiele Dropbox-app en meld je aan bij een van de accounts. Open de appinstellingen: Android: tik op het menupictogram (horizontale lijnen) linksboven en vervolgens op Instellingen. iPhone/iPad: tik op het accountpictogram (persoon) rechtsonder en vervolgens op het tandwielpictogram linksboven. Wat kun je doen met Dropbox? Met Dropbox kunnen mensen bestanden online opslaan, bewerken en delen. Samen met iemand anders aan een document werken, kan ook. Zelfs als die persoon geen Dropbox heeft. De opslagdienst kan met allerlei bestanden overweg, zoals tekstdocumenten, rekenbladen, muziek en foto's.

Hoeveel apparaten kan je koppelen aan Dropbox?

Basic-gebruikers kunnen op maximaal drie apparaten tegelijk zijn aangemeld. Opmerking: Als je een Basic-gebruiker bent, blijven alle apparaten waarmee je je vóór maart 2019 hebt aangemeld op de apparatenlijst staan, zelfs als je bij meer dan drie bent aangemeld. Trouwens, hoe lang blijven bestanden op dropbox staan? Bestanden blijven doorgaans 30 dagen op Dropbox staan, tenzij je ze eerder verwijdert of ze worden verwijderd door een Dropbox-beheerder.

Hoe kan ik uitloggen bij Dropbox?

Om uit te loggen bij Dropbox moet u eerst naar de website dropbox.com gaan. Vervolgens klikt u in het menu bovenin op 'Account'. Hier komt u bij uw accountinstellingen terecht. Onderaan de pagina ziet u de optie 'Uitloggen'. Als u hierop klikt, bent u uitgelogd en kunt u opnieuw inloggen met een andere account.

Door Bentlee Coatley

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik Dropbox van mijn Mac? :: Is als Excel?
Handige links