Huis > I > Is Als Excel?

Is als Excel?

De ALS functie in Excel voert een logische vergelijking tussen twee waarden uit. Het resultaat van de ALS functie (IF) is WAAR (TRUE) of ONWAAR (FALSE). We kunnen bijvoorbeeld testen of de waarde in cel B2 groter is dan de waarde in cel A2. Zo ja, dan is het resultaat WAAR, zo niet, dan is het resultaat ONWAAR.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat dit betreft, hoe maak ik een vervolgkeuzelijst met meerdere selectievakjes in excel?

Hoe maak ik een vervolgkeuzelijst met meerdere selectievakjes in...

  1. Gebruik keuzelijst om een ​​vervolgkeuzelijst met meerdere selectievakjes te maken.
  2. klikken Ontwikkelaar > Invoegen > Keuzelijst (Active X Control).
  3. Selecteer de cel E4, voer in ListBoxOutput in de Naam Box en druk op de Enter sleutel.
Hoe vul ik automatisch andere cellen in bij het selecteren van waarden in de vervolgkeuzelijst van Excel? Gegevens in werkbladcellen automatisch doorvoeren
  1. Selecteer een of meer cellen die u wilt gebruiken als basis om andere cellen te vullen. Voor een reeks zoals 1, 2, 3, 4, 5... typt u 1 en 2 in de eerste twee cellen.
  2. Sleep de vulgreep .
  3. Klik indien nodig op Opties voor automatisch doorvoeren. en kies de gewenste optie.

Hoe maak je een keuzelijst in Word?

Er is geen specifieke functie in Microsoft Word waarmee gebruikers keuzelijsten kunnen maken. Er zijn echter een paar workarounds die gebruikt kunnen worden om een keuzelijst in Word te maken.
Een van de oplossingen is het maken van een tabel met twee kolommen. In de eerste kolom vermeldt u de items waaruit gekozen moet worden. In de tweede kolom laat u ruimte voor de gebruiker om zijn keuze in te typen.
Een andere oplossing is het gebruik van een keuzemenu. Markeer daarvoor het gebied waar u het uitklapmenu wilt hebben. Ga dan naar het tabblad Invoegen en klik op de knop Drop-Down Formulierveld. In het venster Opties Drop-Down Formulierveld voert u in het veld Keuzes de items in die in het drop-down menu moeten komen. Klik dan op OK.
Met beide oplossingen kunnen gebruikers een item uit een lijst selecteren. Echter, het drop-down menu kan een meer gebruikersvriendelijke optie zijn. Daarvan, waarom werkt gegevensvalidatie niet? Er kunnen een paar redenen zijn waarom de gegevensvalidatie niet werkt. Eén reden kan zijn dat de regels voor gegevensvalidatie niet correct zijn ingesteld. Een andere reden kan zijn dat de gegevens zelf niet compatibel zijn met de regels voor gegevensvalidatie. Ten slotte is het ook mogelijk dat de gegevensvalidatie niet is ingeschakeld of niet compatibel is met de versie van Excel die u gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Dienovereenkomstig, wat als analyse?

De wat-als-analyse is een bekende en veelgebruikte kwalitatieve methode om gevaren, gevarenscenario's en beheersmaatregelen te identificeren en analyseren. De methode gebruikt wat-als-vragen om in kaart te brengen welke verstoringen kunnen leiden tot ongevallen of problemen met de systeemprestaties. Mensen vragen ook: hoe voorwaardelijke opmaak doortrekken? Selecteer eerst de hele tabel met uitzondering van de kolomtitels. Klik vervolgens de knop "Voorwaardelijke opmaak" in het lint (2), en kies "Nieuwe regel" (3) in het drop-downmenu. In het dialoogvenster dat verschijnt selecteer je de regel "Een formule gebruiken om te bepalen welke cellen worden opgemaakt" (4).

Vervolgens, waarom werkt voorwaardelijke opmaak niet?

Voorwaardelijke opmaak wordt niet meer toegepast nadat de eerste voorwaarde waar is. Alle regels voor voorwaardelijke opmaak blijven echter beschikbaar in de werkmap en worden toegepast wanneer de werkmap opnieuw wordt geopend in Excel 2007 en hoger, tenzij de regels zijn bewerkt in Excel 97-2003. Waar onwaar Excel kleur? In Excel, untruthful colors can be found in the color palette. To access the color palette, click the drop-down arrow next to the Font color icon on the Home tab. The colors in the palette are labeled with their color values, so you can easily find the color you're looking for.

Hoe filter je op kleur in Excel?

Om te filteren op kleur in Excel, ga je naar het tabblad "Gegevens" en klik je vervolgens op "Filter". Klik vervolgens op het drop-down menu naast de kolomnaam waarin je wilt filteren en selecteer "Kleur opmaken". Dit zal een lijst met alle gebruikte kleuren in de kolom weergeven. Selecteer de kleur waarop je wilt filteren en klik op "OK".

Door Hurd

Vergelijkbare artikelen

Is Dropbox Basic gratis? :: Hoe maak je een keuzelijst met kleuren in Microsoft Excel?
Handige links