Huis > H > Hoe Krijg Ik Een Dubbele Punt?

Hoe krijg ik een dubbele punt?

Deze en een heleboel andere tekens kun je ook maken door de alt-toets (links naast de spatiebalk) en een nummer in te toetsen. ë maak je bijvoorbeeld door alt+137. Hier vind je het overzicht van alle alt-codes.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, hoe moet je een trema typen?

Om een trema e te krijgen, is er weer een andere combinatie van toetsen nodig. Houd de shift toets ingedrukt en druk kort op de toets met “. Laat beide toetsen los en tik op de e. Nu verschijnt er een ë, ofwel e umlaut op je scherm. Hoe noem je een dubbele punt? De dubbelepunt (ook: dubbele punt, dubbelpunt) is een leesteken gevormd door twee boven elkaar geplaatste punten.

Hoe zet ik mijn toetsenbord terug op Azerty?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de methode om een toetsenbord te resetten naar Azerty is afhankelijk van het merk en model van het toetsenbord in kwestie. In het algemeen kunnen de meeste toetsenborden echter worden gereset naar Azerty door de shift-toets ingedrukt te houden en de letters "A, Z, E, R, T en Y" achter elkaar in te typen. Hoe krijg je op toetsenbord qwerty? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om een qwerty-toetsenbord te krijgen kan variëren afhankelijk van iemands behoeften en voorkeuren. Enkele tips om een qwerty-toetsenbord aan te leren zijn echter het oefenen van aanraken, het gebruik van een qwerty-toetsenbordindeling en het aanpassen van de toetsenbordinstellingen aan iemands typestijl.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

En nog een vraag, waar gebruik je puntkomma voor?

Met een puntkomma combineren we twee zinnen tot één langere zin. De puntkomma houdt het midden tussen de komma en de punt. Net als de punt sluit de puntkomma een zin af, maar tegelijkertijd maakt ze duidelijk dat er een nauwe band is met de volgende zin. Daarvan, waar zet je een komma? Je moet altijd een komma plaatsen:

  1. in opsommingen;
  2. achter een briefaanhef;
  3. na een slotgroet;
  4. na een aanspreking;
  5. tussen twee bijvoeglijk naamwoorden die bij hetzelfde zelfstandig naamwoord horen.

Hoe maak je een opsomming?

Opsomming die uit woordgroepen of delen van zinnen bestaat

De zin die de opsomming inleidt, eindigt met een dubbele punt. Elk onderdeel van de opsomming begint met een kleine letter en eindigt met een puntkomma; alleen het laatste onderdeel van de opsomming krijgt een punt.
Hoe krijg je een e met puntjes? De letter 'e' met puntjes boven en/of beneden kan op twee manieren worden geschreven:
1. Met behulp van de Alt code: Alt + 0233 voor de e met twee puntjes boven, of Alt + 0235 voor de e met puntjes boven en beneden.
2. Met behulp van een speciale toets op het toetsenbord: de meeste toetsenborden hebben een toets waarmee je de letter 'e' met puntjes boven en/of beneden kunt typen. Op sommige toetsenborden is dit de toets met het cijfer '5', op andere toetsenborden is het de toets met het cijfer '6'.

Hoe derde teken op toetsenbord?

De derde toets van het toetsenbord is de toets met de letter "c".

Door Amos

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een streepje op de E? :: Hoe heet aanhalingsteken?
Handige links