Huis > H > Hoe Maak Ik Een Streepje Op De E?

Hoe maak ik een streepje op de E?

Met de 'AltGr'-toets + 'e' krijg je ook de é op je scherm. Deze combinatie werkt voor alle klinkers. Omdat een streepje naar rechts (een accent aigu) het meest voorkomt in de Nederlandse taal, is de AltGr-toets + e voorgeprogrammeerd om een trema naar rechts te geven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat is de betekenis van interpunctie?

Interpunctie betekent het gebruik van leestekens in een tekst. Leestekens zorgen ervoor dat de nadruk op de juiste plek komt te liggen. Als je een komma op een verkeerde plek gebruikt kan de zin een heel andere betekenis krijgen, bijvoorbeeld: 'Schiet op Oma' of 'Schiet op, Oma'. Welke leestekens? aanhalingstekens: zet een punt of een vraagteken steeds binnen de aanhalingstekens. Kondig een opsomming, een uitleg, een citaat of een reden aan met een dubbele punt. Vermijd verwarring: gebruik nauwelijks gedachtestreepjes en haakjes.

Hoe gebruik je Zoals?

Het LIKE sleutelwoord wordt gebruikt om te zoeken naar een gespecificeerd patroon in een kolom. Het sleutelwoord LIKE kan in elke geldige SQL-instructie worden gebruikt - selecteren, invoegen, bijwerken of verwijderen.
Een patroon kan reguliere tekens en jokertekens bevatten. Jokertekens kunnen worden gebruikt om te zoeken naar gedeeltelijke overeenkomsten. Bijvoorbeeld, het patroon 'a%' komt overeen met elke string die begint met 'a'. Het patroon '%a' komt overeen met elke tekenreeks die eindigt met 'a'. Het patroon '%a%' komt overeen met elke tekenreeks die 'a' bevat.
Regelmatige tekens moeten exact overeenkomen. Bijvoorbeeld, het patroon 'abc' komt alleen overeen met de string 'abc'.
Het LIKE sleutelwoord wordt vaak gebruikt met de WHERE clausule om rijen in een tabel te vinden die overeenkomen met een gespecificeerd patroon.
Bijvoorbeeld:
SELECT *
FROM Customers
WHERE CustomerName LIKE 'a%';
Dit SQL statement zou alle klanten teruggeven waarvan de klantnaam begint met 'a'. Hoe verander je QWERTY naar AZERTY Windows 10? Als u uw toetsenbord in Windows 10 wilt veranderen van QWERTY naar AZERTY, moet u naar het "Configuratiescherm" gaan en vervolgens "Klok, taal en regio" selecteren. Van daaruit selecteert u "Taal" en vervolgens "Geavanceerde instellingen". In het menu "Geavanceerde instellingen" moet u de optie "Sneltoetsen taalbalk wijzigen" selecteren. Van daaruit kunt u de optie "Toetsenbordindeling" selecteren en wijzigen in AZERTY.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Trouwens, kan geen apenstaartje typen?

De oplossing is dan ook simpel: druk weer op Ctrl+Shift en je toetsenbord werkt weer zoals je gewend bent. Hoe apestaartje intikken? In Nederland maken we over het algemeen gebruik van QWERTY-toetsenborden. Op dit type toetsenbord, maak je een apenstaartje door tegelijkertijd op de Shift- en 2-toets (boven de Q en de W) te drukken.

Dus, waar zit apenstaartje op amerikaans toetsenbord?

Op een Engels toetsenbord voor de United States, toetsencombinatie Shift + 2. Op een Engels toetsenbord voor de UK, toetsencombinatie Shift + `. Op een Spaans toetsenbord voor Latijns Amerika, toetsencombinatie Alt Gr + Q. En nog een vraag, wat als altgr niet werkt? De toetsencombinatie AltGr werkt niet goed op mijn toetsenbord. Wat kan ik doen?
De meeste toetsenborden hebben een toetsencombinatie die AltGr toets + een andere toets gebruikt om een speciale karakterteken te maken. Als de toetsencombinatie AltGr op uw toetsenbord niet werkt, kan dit verschillende oorzaken hebben:
- Uw toetsenbord heeft geen AltGr toets. Sommige toetsenborden, vooral laptops, hebben geen toets die de AltGr toetsfunctie heeft. In dit geval kunt u de meeste speciale karakters nog steeds maken door de toetsencombinatie Alt + de toets te gebruiken die u wilt gebruiken om het speciale karakter te maken.
- Uw toetsenbord is niet goed ingesteld. Als u een toetsenbord gebruikt dat niet in het correcte toetsenbordindeling is ingesteld, kan de AltGr toets niet goed werken. Controleer of het toetsenbord is ingesteld op de juiste toetsenbordindeling en probeer het opnieuw.
- Uw toetsenbord heeft een fysiek probleem. Als de AltGr toets op uw toetsenbord niet werkt en u hebt gecontrole

Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen een komma en een puntkomma?

In de Nederlandse taal is het verschil tussen een komma en een puntkomma dat een puntkomma altijd een komma voor en na zichzelf heeft staan. Bij een komma is dat niet het geval.

Door Urial Deshazior

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik een dubbel scherm weg op mijn iPad? :: Hoe krijg ik een dubbele punt?
Handige links