Huis > W > Wat Betekent Afdrukken Als Pdf In De Viewer?

Wat betekent afdrukken als PDF in de viewer?

Naar PDF afdrukken (Windows)

Open een bestand in een Windows-toepassing. Kies Bestand > Afdrukken. Kies Adobe PDF als printer in het dialoogvenster Afdrukken. Klik op de knop Eigenschappen (of Voorkeuren) om de Adobe PDF-printerinstelling aan te passen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat is dubbelzijdig lange zijde?

Voor een tweezijdig document draait u het blad om langs de lange zijde om de andere zijde te scannen. Men kan zich ook afvragen: hoe dubbelzijdig printen canon? U kunt het dubbelzijdig afdrukken handmatig uitvoeren.

  1. Open het eigenschappenvenster van het printerstuurprogramma.
  2. Stel dubbelzijdig afdrukken in.
  3. Selecteer de indeling.
  4. Geef op aan welke zijde de nietjes moeten komen.
  5. Stel de breedte van de marge in.
  6. Voltooi de configuratie.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik recto verso printen?

Aangenomen dat u verwijst naar het afdrukken op beide zijden van een vel papier:
De meeste printers zijn tegenwoordig in staat om op beide zijden van een vel papier af te drukken (ook wel dubbelzijdig afdrukken genoemd). Om dit te doen, moet u uw document zo instellen dat het dubbelzijdig wordt afgedrukt, en vervolgens het papier in de printer plaatsen.
Stel bijvoorbeeld dat u een dubbelzijdig document wilt afdrukken op een standaardvel van 8,5 x 11 inch. U moet dan eerst instellen dat het document dubbelzijdig wordt afgedrukt. Dit kunt u meestal doen in het dialoogvenster Pagina-instelling of Eigenschappen van uw tekstverwerkings- of PDF-weergavesoftware. Zodra uw document is geconfigureerd voor dubbelzijdig afdrukken, plaatst u het papier met de korte zijde (8,5") eerst in de printer.
Bij sommige printers moet u het papier handmatig omdraaien nadat de eerste zijde is afgedrukt, terwijl andere printers een automatische duplexer hebben die dit voor u doet. Raadpleeg de documentatie van uw printer om te zien wat nodig is. Hoe in Excel dubbelzijdig printen? Er is geen ingebouwde optie voor dubbelzijdig afdrukken in Excel, maar u kunt het bereiken door een macro te gebruiken. De volgende macro drukt uw werkblad op beide zijden van het papier af:
1. Druk op Alt+F8 om het dialoogvenster Macro te openen.
2. Voer de naam van de macro in, PrintBothSides, en klik op Create.
3. Plak de volgende code in de macro:
Sub PrintBothSides()
Dim i As Integer
For i = 1 To ActiveSheet.PageSetup.Pages.Count
ActiveSheet.PrintOut Copies:=1, _
Preview:=False, _
Page:=i, _
PrintToFile:=False, _
Collate:=True
Next i
End Sub
4. Sluit de Visual Basic Editor en keer terug naar uw werkblad.
5. Om uw werkblad op beide zijden van het papier af te drukken, klikt u op de macroknop PrintBothSides op de werkbalk.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Hoe dubbelzijdig printen Brother?

Klik met de rechtermuisknop op de Brother-printer en klik met de linkermuisknop op Eigenschappen. Klik op Voorkeursinstellingen voor afdrukken. Klik op het tabblad Geavanceerd op de keuzelijst Duplex / Folder. Selecteer Duplex of Folder. Men kan zich ook afvragen: hoe dubbelzijdig scannen hp? Handmatig dubbelzijdig kopiƫren

  1. Plaats het document op de glasplaat van de scanner met de afdrukzijde naar beneden en de linkerbovenhoek van de pagina in de linkerbovenhoek van de glasplaat.
  2. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Kopiƫren aan.
  3. Raak de knop Instellingen aan.

Bovendien, wat betekent automatisch dubbelzijdig printen?

Met duplex printen wordt automatisch dubbelzijdig printen bedoeld. Een duplex printer kan automatisch op twee kanten van het papier printen; zonder dat u zelf het papier hoeft om te draaien. Dienovereenkomstig, hoe kun je dubbelzijdig scannen? Om dubbelzijdig te scannen, moet je een scanner met dubbelzijdige optie hebben. Sommige scanners hebben een automatische dubbelzijdige optie, waarbij de scanner de tweede zijde automatisch inlaadt nadat de eerste zijde is gescand. Andere scanners hebben een handmatige optie, waarbij je de pagina's moet omdraaien en opnieuw inladen voor elke zijde.

Je kunt ook vragen hoe in kleur afdrukken mac?

Je kunt ook vragen hoe je in kleur kunt afdrukken op een Mac?

Door Granger Stanly

Vergelijkbare artikelen

Hoe veilig is startpage? :: Waarom kan ik geen PDF bestanden printen?
Handige links