Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Pdf Bestanden Printen?

Waarom kan ik geen PDF bestanden printen?

Maak het PDF-bestand opnieuw

  • Open het bestand in het oorspronkelijke programma (bijvoorbeeld een programma voor tekstverwerking of paginaopmaak).
  • Kies Bestand > Afdrukken en kies de optie om het bestand als PDF op te slaan.
  • Open de nieuwe pdf en probeer opnieuw af te drukken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Bovendien, kan epson dubbelzijdig printen?

Klik op het tabblad Page Layout (Paginalay-out) en selecteer Auto bij 2-sided printing (Dubbelzijdig afdrukken). Klik op Settings (Instellingen) om het dialoogvenster Settings (Instellingen) te openen. Geef op langs welke rand het papier moet worden gebonden. Wat is een goede all-in-one printer voor thuis? De 5 beste all-in-one printers in een oogopslag

HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - De beste all-in-one printer voor hoge kwaliteit prints. Brother MFC-J5330DW - Dé all-in-one printer mét A3-formaat. Lexmark MB2236adw - Robuuste all-in-one voor elk kantoor. HP OfficeJet Pro 8022 - De snelste inkjet all-in-one printer.

Daarvan, kan niet meer dubbelzijdig afdrukken?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Het eerste wat u moet controleren is de papierlade. Controleer of deze niet is vastgelopen of geblokkeerd. Als de papierlade in orde lijkt, is het volgende wat u moet controleren de instellingen van de printer. Veel printers hebben een instelling waarmee u dubbelzijdig kunt afdrukken, en het is mogelijk dat deze instelling is uitgeschakeld. Het laatste wat u moet controleren zijn de drivers van de printer. Als de drivers verouderd zijn, zijn ze mogelijk niet compatibel met de laatste versie van het besturingssysteem, wat problemen met dubbelzijdig afdrukken kan veroorzaken. Je kunt ook vragen hoe kun je dubbelzijdig scannen? De meest gebruikelijke manier om dubbelzijdige pagina's te scannen is het gebruik van een scanner die dubbelzijdig scannen ondersteunt. Dubbelzijdig scannen is een functie waarmee u beide zijden van een pagina tegelijkertijd kunt scannen. Dit kunt u doen met een scanner met twee scanbedden (één voor elke zijde van de pagina) of met een scanner die automatische documentinvoer (ADF) ondersteunt.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe dubbelzijdig printen Brother?

Klik met de rechtermuisknop op de Brother-printer en klik met de linkermuisknop op Eigenschappen. Klik op Voorkeursinstellingen voor afdrukken. Klik op het tabblad Geavanceerd op de keuzelijst Duplex / Folder. Selecteer Duplex of Folder. Dienovereenkomstig, wat is duplex bij een printer? Duplex printen betekent automatisch dubbelzijdig printen. Met een printer die kan duplex printen hoef je dus niet zelf je velletjes papier om te draaien om papier te besparen, maar keert de duplex-unit in je printer de pagina's voor je om.

Hoe moet je dubbelzijdig printen Mac?

Printerinstellingen voor Mac OS X 10.5 of 10.6

Wijzig de basisinstellingen. Selecteer Two-sided Printing Settings (Instellingen dubbelzijdig afdrukken) in het venstermenu. Selecteer Long-Edge binding (Binden langs lange zijde) of Short-Edge binding (Binden langs korte zijde) bij Two-sided Printing (Dubbelz. afdrukken).
Hoe recto verso afprinten? "Hoe recto verso afprinten?"
Om recto verso af te drukken, moet je eerst het document openen waar je recto verso wilt afdrukken. Vervolgens ga je naar het tabblad Pagina-instellingen en kies je daar voor Duplex afdrukken. Tot slot kies je de optie Vooraf afdrukken in het pop-upvenster.

Je kunt ook vragen wat is een enkelzijdige kopie?

Een single-sided copy is een kopie van een document waarbij alleen de voorzijde van het papier wordt gebruikt. Dit betekent dat er maar één kant van het papier wordt bedrukt.

Door Bartel Kaczor

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent afdrukken als PDF in de viewer? :: Wat is over lange zijde omslaan?
Handige links