Huis > H > Hoe Haal Je Spatie Weg In Excel?

Hoe haal je spatie weg in Excel?

Selecteer de tekst waarvan je de spaties wilt verwijderen; Typ de volgende sneltoets-combinatie: CONTROL + H; Zoek alles met een spatie en vervang het voor niets.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Je kunt ook vragen waar vind ik voorwaardelijke opmaak in excel?

Selecteer de cellen die u voorwaardelijk wilt opmaken. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Regels beheren. Het dialoogvenster Regels voor voorwaardelijke opmaak beheren wordt weergegeven. Vervolgens, hoe beveilig je een werkblad in excel? Open het werkblad of de werkmap die u wilt beveiligen. Klik op het tabblad Controleren op Blad beveiligen of Werkmap beveiligen. Typ een wachtwoord in het vak Wachtwoord en typ het ter bevestiging ook in het vak Controleren. Kies desgewenst nog andere beveiligingsopties en klik op OK.

Dit in overweging nemend, hoe maak je een filter in excel?

Een manier om een filter te maken in Excel is de functie AutoFilter te gebruiken. Om AutoFilter te gebruiken, selecteert u eerst de kolom of kolommen die u wilt filteren. Klik vervolgens op de knop Filter op het tabblad Gegevens van het lint. Er verschijnt een keuzemenu voor elke kolom die u hebt geselecteerd. In het vervolgkeuzemenu kunt u de criteria selecteren die u wilt gebruiken om de gegevens te filteren. Vervolgens, hoe verwijder ik dubbele foto's van mijn iphone? Om dubbele foto's van uw iPhone te verwijderen, gaat u naar de app Foto's en tikt u op het tabblad Albums. Tik vervolgens op het album Duplicaten. Dit toont u alle dubbele foto's die op uw iPhone staan. Tik op de foto die u wilt verwijderen en tik vervolgens op het prullenbakpictogram.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

En nog een vraag, hoe verwijder ik dubbele foto's van mijn laptop?

Ga in het programma naar Tools en klik vervolgens op Duplicate Finder. De rest spreekt vanzelf. Met CCleaner kun je dus zowel je computer opschonen als dubbele bestanden zoeken. Er zijn binnen Windows Verkenner zelfs manieren om naar dubbele bestanden te zoeken. Men kan zich ook afvragen: waarom staan foto's dubbel op iphone? Had het ook, bij de HDR functie uit te zetten is het opgelost. Als je met HDR een foto maakt, staat er standaard een optie aan dat je de orginele foto behoud, en die met HDR. Dit kun je wel ergens uitzetten.

Wat dit betreft, hoe verwijder ik dubbele contacten iphone?

Dubbele contacten verwijderen

  1. Maak een kopie van de contacten.
  2. Open Contacten.
  3. Selecteer in het Kaart-menu de optie 'Kaart' > 'Zoek dubbele vermeldingen'.
  4. Klik op 'Voeg samen' wanneer u hierom wordt gevraagd.
  5. Herhaal stappen 2 en 3 tot geen dubbele contacten worden gevonden.
Waarom staan contacten dubbel? De meest voorkomende oorzaak van dupliceerde contacten is een verouderd of corrupt adressenboek. Dit kan gebeuren wanneer een gebruiker een oud adressenboek importeert in een nieuw account of programma, of wanneer een adressenboek wordt gedownload van een server die niet goed geïnstalleerd is. Dupliceerde contacten kunnen ook ontstaan door een fout in het synchronisatieproces.

Hoe kan je al je contacten verwijderen op Iphone?

Open het tabblad Telefoon in de app Instellingen.
Selecteer de optie Contacten.
Klik op de knop Alle contacten verwijderen.

Door Urban

Vergelijkbare artikelen

Hoe filter je dubbele namen uit Excel? :: Hoe kun je dubbele uit Excel halen?
Handige links