Huis > H > Hoe Dvd Afspelen Windows Media Player?

Hoe dvd afspelen Windows Media Player?

Klik op het Media- of Bestandsmenu en selecteer Schijf laden. Selecteer het type schijf dat je hebt geplaatst (dvd, Blu-Ray) en selecteer het station. De dvd zal gaan afspelen. Gebruik de mediaspeler die bij je dvd-speler is geleverd wanneer het niet lukt om de schijf af te spelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Hoe kan ik een dvd afspelen op Windows 10?

Dvd afspelen op Windows 10

  1. Klik op de Startknop.
  2. Klik indien nodig op de map Video LAN.
  3. Klik in het menu op Afspelen > Afspelen.
  4. Klik op het tabblad Schijf.
  5. Automatisch staat 'Dvd' aangevinkt.
  6. Klik op Afspelen.
  7. Mogelijk komt u eerst in het menu van de dvd.
Kan de schijf in station E niet lezen? De meest recente BIOS-update op uw computer installeren. De driver voor het optische station bijwerken of opnieuw installeren. De door Dell geleverde software voor het afspelen van dvd- of Blu-ray-films verwijderen en opnieuw installeren. Een systeemherstel van Windows uitvoeren.

Hoe open ik de cd lade van Lenovo?

Om de cd-lade van Lenovo te openen, zoekt u eerst het kleine gaatje aan de voorkant van het cd-station. Steek vervolgens een paperclip of een soortgelijk voorwerp in het gaatje en druk het in. De CD-lade zou dan uit het station moeten komen. Dienovereenkomstig, hoe installeer ik een cd rom? Het installeren van een CD-ROM station gaat als volgt:
1. Schakel de computer uit en koppel alle kabels aan de achterkant los.
2. Verwijder de behuizing en zoek een ongebruikt vak.
3. Installeer de schijf in het compartiment en volg daarbij de instructies die bij de schijf zijn geleverd.
4. Sluit de stroom- en datakabels aan op de schijf.
5. Sluit de kast en zet de computer aan.
6. Installeer de software die bij het station is geleverd.
7. Plaats een cd in het station en test hem uit.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Welke software op Chromebook?

Een Chromebook is een laptop die draait op Chrome OS, het besturingssysteem van zoekmachinegigant Google. Programma's van Windows en MacOS werken niet op een Chromebook met Chrome OS als besturingssysteem. Kan er een USB stick in een Chromebook? Chromebooks bevatten slechts een kleine hoeveelheid interne opslag. Ze ondersteunen echter externe opslagapparaten zoals USB-flashstations, externe harde schijven en microSD-kaarten.

Kun je met een Chromebook internet bankieren?

Een Chromebook is een interessante optie voor mensen die vooral lichte computertaken uitvoeren. Denk aan internetten, e-mailen, internetbankieren, webwinkelen, filmpjes kijken en teksten typen. Ook eenvoudige fotocorrecties kan een Chromebook prima verwerken, mits (amateur)fotografen hiervoor de juiste app installeren. En nog een vraag, heb je een optische drive nodig? De meeste moderne laptops hebben geen optische drive meer. Dit betekent dat je geen disks kan installeren of lezen. Als je een optische drive nodig hebt, moet je een externe optische drive aanschaffen.

Kan er een cd in mijn laptop?

Ja, dat kan. Een CD is een klein, draagbaar schijfje waarop data is opgeslagen. De meeste laptops hebben een CD-drive, waarmee je CD's kunt afspelen of openen. Sommige laptops hebben een DVD-drive, waarmee je ook DVD's kunt afspelen of openen.

Door Harli

Vergelijkbare artikelen

Kun je dvd afspelen op Playstation 4? :: Hoe sluit ik een dvd speler aan op mijn laptop?
Handige links