Huis > H > Hoe Krijg Je Een Streepje Op De E In Word?

Hoe krijg je een streepje op de e in Word?

Op deze manier zet je een streepje op de e naar rechts (een accent aigu): Druk op de ' toets, deze zit gelijk links van je entertoets. Druk op de e. Je krijgt vanzelf het volgende: é.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Men kan zich ook afvragen: welke leestekens zijn er allemaal?

Alle leestekens op een rijtje (met voorbeelden)

  • Punt (.) Een punt gebruik je aan het einde van elke zin, wanneer er geen vraag wordt gesteld of een uitroep wordt gedaan.
  • Vraagteken (?)
  • Uitroepteken (!)
  • Komma (,)
  • Dubbele punt (:)
  • Puntkomma (;)
  • Beletselteken (...)
  • Gedachtestreepje (–)
Waar vind ik speciale tekens op mijn toetsenbord? In Word ga je naar Invoegen, Symbool en Meer symbolen om een soortgelijke lijst tevoorschijn te halen. Hierin staat onderaan de sneltoets weergegeven die je kunt gebruiken om het geselecteerde symbool door middel van je toetsenbord in te voeren.

Men kan zich ook afvragen: hoe typ je een procent teken?

Er zijn een paar verschillende manieren om een procentteken te typen, afhankelijk van het toetsenbord dat u gebruikt. Op een Amerikaans toetsenbord is het procentteken Shift + 5. Op een Brits toetsenbord is het Shift + 3. Op een Mac-toetsenbord is het Option + 5. En op een Windows-toetsenbord is het Shift + Alt + 5. Men kan zich ook afvragen: hoe doe je een trema op de e op een macbook? Er zijn een paar manieren om een diaerese te doen op de e op een macbook. Eén manier is om de optietoets ingedrukt te houden en dan op de u-toets te drukken. Dit geeft je de umlauted vorm van de e. Een andere manier is om de optietoets ingedrukt te houden en dan twee keer op de u-toets te drukken. Dit geeft je de umlauted vorm van de e, evenals het diaerese.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Wat dit betreft, hoe noem je het puntje op de i?

Een tittel is een klein diakritisch teken of puntje op de i, j en soms ė. De tittel komt voor het eerst voor in oude Latijnse manuscripten uit de 11e eeuw, teneinde de i te kunnen onderscheiden van naburige letters. Wat betekent een koppelteken? Met een koppelteken verbind je een woord, een letter of een getal met een andere woord. Dit doe je om het woord makkelijker te kunnen lezen. Kijk bijvoorbeeld naar het volgende woord: stage-uren. Zonder een koppelteken moet je drie keer kijken wat er nou eigenlijk staat: stageuren.

Waarom is opticien zonder trema?

Uitzonderingen: geen trema

Bij sommige woorden van Franse en Latijnse afkomst schrijf je geen trema. Aan het eind van die woorden is er eigenlijk geen verwarring mogelijk over de uitspraak. Elektricien en opticien krijgen dus geen trema.
Vervolgens, hoe schrijf je ruïne? Om een ruïne te schrijven, volg je dezelfde algemene regels als voor andere soorten gebouwen. Begin met het beschrijven van de ligging en het uitzicht, en ga vervolgens naar binnen om de kamers te beschrijven. Let wel op dat een ruïne vaak een spookachtige of dreigende sfeer heeft, dus zorg ervoor dat je de lezer die sfeer kan laten voelen.

Wat betekent ï?

In het Nederlands betekent ï hetzelfde als in het Engels, namelijk een woord of zin die aan het einde van een zin of alinea komt. Het geeft aan dat de spreker of schrijver iets benadrukt of nadruk wil leggen op hetgeen er staat.

Door Lilli Dillman

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een U met puntjes? :: Hoe doe je een Ringel s op een toetsenbord?
Handige links