Huis > H > Hoe Kan Ik Zien Op Wiens Naam Een Huis Staat?

Hoe kan ik zien op wiens naam een huis staat?

Het Kadaster levert naast de gratis basisgegevens zoals de WOZ-waarde en het oppervlak ook andere informatie. De eigendomsinformatie is een voorbeeld van een betaald product, voor € 2,95 (prijsstelling 2020) kom je te weten wie de werkelijke eigenaar is van het pand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, hoe kom ik achter de eigenaar van een perceel?

Dan is dat eenvoudig te doen door twee dingen te doen.

  1. Zoek het perceelnummer op via de gratis kadasterkaart.
  2. Vraag met dit nummer een kopie van de orignele eigendomsakte of het uitreksel van de eigendomsakte op.
Wie is de eigenaar van mijn huurwoning? De naam van de eigenaar staat vaak wel in het huurcontract vermeld. Als dat niet zo is, of als het pand van eigenaar is gewisseld door een verkoop, kun je er via de website van het Kadaster achterkomen wie de huidige eigenaar is.

Trouwens, wat is eigendomsinformatie?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat het kan verschillen per bedrijf en per bedrijfstak. In het algemeen verwijst bedrijfseigen informatie echter naar alle informatie die niet openbaar is en die het bedrijf een concurrentievoordeel oplevert. Dit kan alles omvatten van handelsgeheimen en vertrouwelijke bedrijfsinformatie tot intellectuele eigendom en gevoelige klantgegevens. Trouwens, hoe kom je erachter of iets gemeentegrond is? Er zijn een paar manieren om erachter te komen of iets gemeentegrond is. Een manier is om direct bij de gemeente te informeren. Een andere manier is om het te controleren bij het kantoor van de provincie. Tenslotte kunt u het controleren bij het ministerie van natuurlijke hulpbronnen.

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Dus, waar kan ik een eigendomsakte vinden?

Bij Kadasterservice kunt u een afschrift (kopie) van de eigendomsakte aanvragen uit de Openbare Registers van het Kadaster. U ontvangt altijd de meest recente eigendomsakte. Dienovereenkomstig, wie is de eigenaar van deze grond? Hoe weet ik wie de eigenaar is van een pand, woning, woonboot of een stuk grond? Neem contact op met het Kadaster om te achterhalen wie de eigenaar is van een pand, woning, woonboot of stuk grond (perceel).

Hoe vind ik mijn perceel?

Als je de correcte oppervlakte van een perceel wil kennen, kan je deze vinden via de datalaag 'GRB administratief perceel'. Je vindt deze kaartlaag in de themaboom bij Kaarten en Plaatsen/Basiskaart, luchtfoto en adres/Basiskaart. Je zoomt daarbij in op het adres van het perceel. En nog een vraag, wie is de eigenaar van die grond? Wie is de eigenaar van dat land?

Men kan zich ook afvragen: wie is de verhuurder?

De verhuurder is de eigenaar van het pand waarin de huurder woont. In sommige gevallen is de verhuurder ook de eigenaar van het bedrijf dat het pand verhuurt.

Door Steve

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel eigenaren heeft een woning gehad? :: Hoe komt het bedrijf Apple aan zijn naam?
Handige links