Huis > H > Hoe Kan Ik Zien Welke Nummers Ik Heb Geblokkeerd?

Hoe kan ik zien welke nummers ik heb geblokkeerd?

Dit is het icoon van een telefoon dat gewoonlijk op je startscherm staat. Druk op ⋯ in de rechterbovenhoek van het scherm. Druk op Geblokkeerde lijst. Een lijst met geblokkeerde contactpersonen en telefoonnummers zal verschijnen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je buitenlandse nummers blokkeren?

Druk op het nummer en kies Gegevens in het menu dat in de telefoon-app verschijnt. U kunt Contact blokkeren kiezen door rechtsboven op de drie puntjes te drukken.

Hoe geblokkeerde contacten deblokkeren?

ContactpersonencontactpersoonContactpersoon blokkeren

  1. Kies je profielafbeelding in Skype.
  2. Kies. Instellingen.
  3. Kies.
  4. Klik naast de contactpersoon die je wilt deblokkeren op de knop Deblokkeren.
Dus, hoe kan je zien of iemand je heeft geblokt? De vinkjes naast je berichten zijn ook veelzeggend. Eén vinkje betekent dat je bericht is verstuurd, twee vinkjes dat het bericht ook is aangekomen. Van geblokkeerde contacten komen de berichten niet aan, dus als je nooit een tweede vinkje ziet verschijnen, kun je geblokkeerd zijn.

Wat te doen als je veel spam krijgt?

Als u veel spam ontvangt, zijn er verschillende dingen die u kunt doen om de hoeveelheid die u ontvangt te verminderen. Ten eerste kunt u nagaan of uw e-mailprovider hulpmiddelen biedt om spamberichten te filteren. Veel providers hebben ingebouwde spamfilters die u kunt activeren, of u kunt een spamfilter van derden installeren.
U kunt ook een aantal maatregelen nemen om te voorkomen dat u een doelwit voor spam wordt. Wees voorzichtig met het online verstrekken van uw e-mailadres en reageer niet op spamberichten als u daar iets aan kunt doen. Sommige spamberichten bevatten schadelijke virussen of links naar schadelijke websites, dus u kunt ze het beste gewoon verwijderen.
Als u ondanks deze voorzorgsmaatregelen nog steeds veel spam ontvangt, moet u wellicht uw e-mailadres wijzigen. U kunt een nieuw adres aanmaken en het alleen geven aan mensen die u vertrouwt, of u kunt overwegen een andere e-mailprovider te gebruiken. Dus, hoe zet ik spamfilter aan? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het proces voor het inschakelen van een spamfilter varieert afhankelijk van de e-mailclient of -dienst die u gebruikt. In het algemeen kunt u echter instructies vinden voor het inschakelen van een spamfilter door te zoeken in de helpdocumentatie van uw e-mailprogramma of -dienst.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Dus, waarom krijg ik mails van bitcoin?

Wanneer je bitcoin mails ontvangt betekent dat dat de fraudeurs jouw emailadres in hun bezit hebben. De meeste emailadressen worden opgekocht in grote aantallen op de zwarte markt. Wat weinig internetgebruikers weten is dat veel schijnbaar onschuldige websites, emailadressen verkopen aan de lopende band. Hoe blokkeer ik ongewenste mail op mijn iphone? In de Mail-app opent u de e-mail met het contact dat u wilt blokkeren en tikt u vervolgens aan de bovenkant op het contact. Tik op 'Blokkeer deze contactpersoon'.

Kan je geblokkeerde berichten zien op WhatsApp?

Kun je geblokkeerde lezen? Wanneer jij iemand geblokkeerd hebt kan degene wel iets naar jou lauw schrijven. Maar het bericht komt niet meer op je telefoon aan. Dus nee, je kunt geblokkeerde WhatsAppberichten niet lezen. Dienovereenkomstig, waar vind je geblokkeerde personen op whatsapp? Je vindt geblokkeerde mensen op WhatsApp in het tabblad Chats. Tik op het tabblad Chats en tik dan rechtsboven op het pictogram Instellingen. Tik op Account, tik op Privacy en tik vervolgens op Geblokkeerde contacten. Je kunt ook tikken op Meer en tikken op Geblokkeerde contacten.

Kan ik geblokkeerde berichten lezen?

Nee, je kunt geen geblokkeerde berichten lezen. Wanneer iemand je blokkeert, kun je geen berichten meer van die persoon ontvangen of zien.

Door Shaner Galik

Vergelijkbare artikelen

Hoe mail vriendelijk afsluiten? :: Hoe werkt BCC in Gmail?
Handige links