Huis > H > Hoe Kan Ik Een Cd Branden Met Windows Media Player?

Hoe kan ik een cd branden met Windows Media Player?

Een audio-cd (of een gegevens-cd of -dvd) branden

  1. Open Windows Media Player.
  2. Selecteer in de bibliotheek van de speler het tabblad branden , selecteer de knop opties voor branden.
  3. Plaats een lege schijf in de cd- of dvd-brander.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Vervolgens, hoe muziek op cd branden windows 10?

De schijf branden

Open de Verkenner en navigeer naar de bestanden en/of mappen die u wilt branden. Klik met de rechtermuisknop op een bestand dat (of map die) u wilt branden. Kies voor Kopiëren naar > Dvd-rw-station of Cd-rw-station. Had u nog geen beschrijfbare dvd/cd in de lade gestopt, dan kunt u dat nu nog doen.
Hoe kan ik Windows Media Player installeren? Selecteer hiervoor de knop Start en vervolgens Instellingen > Apps > Apps en functies > Beheren optionele functies > Een functie toevoegen > Windows Media Player en selecteer Installeren.

Hoe kan ik mp3 branden op dvd?

Er zijn een paar verschillende manieren om een MP3-bestand op een DVD te branden. Eén manier is het gebruik van een DVD brandprogramma zoals Nero Burning ROM. Met dit programma kun je een data-dvd maken die de MP3-bestanden bevat. Een andere manier is het gebruik van een DVD authoring programma zoals Roxio Creator. Met dit programma kun je een DVD maken die de MP3-bestanden afspeelt als een muziek CD. Heeft Windows 10 een brandprogramma? Ja, Windows 10 heeft een brandprogramma genaamd Windows Disc Image Burner. Dit programma kan worden gebruikt om ISO-afbeeldingen op schijf te branden.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Hoe kan ik een cd op mijn pc zetten?

Een cd met bestanden naar de harde schijf kopiëren

  1. Leg de cd of dvd in de dvd-speler van uw computer en sluit de lade.
  2. Doorgaans zal nu vanzelf Verkenner starten.
  3. Klik in het navigatievenster op de vermelding Deze pc en dubbelklik vervolgens op Dvd-station in het onderdeel Apparaten en stations in het weergavevenster.
Wat is een goed gratis brandprogramma? ImgBurn is software waarmee u gratis CD, DVD, High Definition DVD en Blu-ray discs kunt branden. Met ImgBurn kunt u ook image-bestanden lezen, opbouwen en schrijven. Verder kunt u met ImgBurn controleren of de fysieke disc-brander in uw PC naar behoren functioneert en of gebrande CD's of DVD's ook compleet zijn.

En nog een vraag, hoe kan ik muziek van youtube op een cd branden?

Druk op de grijze knop waarin staat "youtube-url-to-mp3". Download het bestand als de nieuwe link verschijnt. Sla het bestand op op een plek die je kunt onthouden, en geef het een duidelijke naam. Herhaal deze stappen voor elk nummer dat je op je cd wilt branden. Hoe kan ik dvd finaliseren? Om een DVD af te werken, moet je eerst de DVD-brander opstarten en de lege DVD inwerpen. Vervolgens moet je het programma openen waarmee je de DVD gaat branden. Zorg ervoor dat je de juiste bestanden hebt geselecteerd om te branden. Wanneer je klaar bent om de DVD te branden, klik je op de knop 'Start'. Wacht tot het brandproces is voltooid. Wanneer de DVD klaar is, kun je deze uitwerpen.

Welke Media Player voor Windows 10?

Als je een Windows 10-pc hebt, is de kans groot dat je de VLC Media Player gebruikt voor het afspelen van muziek en video. VLC is een open source-mediaspeler die beschikbaar is voor bijna elk besturingssysteem, waaronder Windows 10. Het is een krachtige mediaspeler met een eenvoudige interface die eenvoudig te gebruiken is. VLC kan bijna elk audio- en video- bestand afspelen, zelfs op een Windows 10-pc.

Door Aldas

Vergelijkbare artikelen

Welke mediaspeler voor TV? :: Hoe kun je met je toetsenbord aanhalingstekens maken?
Handige links