Huis > H > Hoe Maak Ik Etiketten In Word 2007?

Hoe maak ik etiketten in Word 2007?

Stappenplan etiketten maken (Word 2007 en 2010)

  1. Klik op het tabblad Verzendlijsten.
  2. Klik in de groep Maken op Etiketten.
  3. In het venster dat nu wordt geopend, zie je op welk type etiket Word is ingesteld. Dit zal waarschijnlijk een adresetiket van Microsoft zijn.
  4. Kies de gewenst opties:

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Trouwens, hoe kan ik etiketten maken in word 2010?

Dit gaat als volgt:

  1. Klik op het tabblad Verzendlijsten op Etiketten.
  2. Klik op Opties.
  3. Kies het printertype en de leverancier van de etiketvellen waarop u de etiketten wilt afdrukken. Selecteer bij 'Productnummer' het nummer dat op de verpakking van de etiketvellen wordt vermeld en klik vervolgens op OK.
Hoe print je een sticker? Optie 1: Labels printen met sjablonen en stickervellen
  1. Ga naar de website van Office.
  2. Kies het sjabloon dat je wil gebruiken, let wel op dat deze overeenkomt met jouw formaat stickervellen.
  3. Klik op downloaden, en vervolgens weer op downloaden.
  4. Soms is het bestand wat je hebt gedownload verpakt in een .cab bestand.

Hoe maak ik adressen op een stickervel?

Om adressen op een stickervel te maken, moet u een labelmaker gebruiken. Maak eerst een lijst met adressen in een tekstverwerkingsdocument. Gebruik vervolgens de labelmaker om de adressen op etiketten af te drukken. Plaats de etiketten op het stickervel en knip ze vervolgens uit. En nog een vraag, hoe etiketten afdrukken vanuit excel? Als u etiketten wilt afdrukken vanuit een Excel-spreadsheet, moet u uw spreadsheet eerst opmaken als een tabel. Hiervoor selecteert u de cellen die u in uw tabel wilt opnemen, klikt u op het tabblad "Invoegen" en klikt u op "Tabel". Controleer in het dialoogvenster "Tabel maken" of de optie "Mijn tabel heeft kopteksten" is geselecteerd en klik op "OK".
Zodra uw spreadsheet is opgemaakt als tabel, klikt u op het tabblad "Mailings" en vervolgens op "Start Mail Merge". In het dialoogvenster "Start Mail Merge" selecteert u "Labels" en klikt u vervolgens op "Volgende: Ontvangers selecteren". Controleer in het dialoogvenster "Ontvangers selecteren" of de optie "Een bestaande lijst gebruiken" is geselecteerd en klik dan op "Bladeren".
Blader naar uw Excel-spreadsheet en dubbelklik erop om het te selecteren. Klik dan op "Openen" en klik op "OK". Uw Excel-spreadsheet wordt nu gebruikt als gegevensbron voor uw etiketten. Klik op "Volgende: Rangschik uw etiketten."
Op de pagina "Schik uw etiketten" moet u de etiketindeling selecteren die past bij het type etiketten dat u gebruikt. Zodra u dat hebt gedaan, klikt u op "Voeg veld in" en selecteert u de kolommen met gegevens die u in uw etiketten wilt opnemen. Als u klaar bent, klikt u op "OK".
Tot slot klikt u op "Voltooien & samenvoegen" en vervolgens op "Documenten afdrukken". Uw etiketten worden nu afgedrukt vanuit uw Excel-spreadsheet.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe maak ik een label?

Met Canva kun je online labels maken, en maak je gratis en met gemak een strak ontworpen label. Met een paar keer klikken kun je de honderden professioneel ontworpen sjablonen aanpassen. Je hebt de keuze uit miljoenen lettertypen, afbeeldingen, illustraties en kleuren. Hoe maak ik etiketten op mijn Mac? Adresetiketten afdrukken

  1. Selecteer een of meer contactpersonen of een groep in de app Contacten op de Mac.
  2. Kies 'Archief' > 'Druk af'.
  3. Klik op het venstermenu 'Stijl' en kies 'Adresetiketten'.
  4. Klik op 'Lay-out' of 'Etiket' om adresetiketten aan te passen.
  5. Klik op 'Druk af'.

Hoeveel etiketten op A4?

In één doos zitten 100 A4 stickervellen. In dit geval zijn het dus 400 etiketten van 105mm x 148mm. Kan je stickers printen met een normale printer? Ja, je kunt stickers printen met een normale printer. Er zijn speciale stickervels die je in het papierlade kunt stoppen, net als gewoon papier. Het enige dat je hoeft te doen is het juiste type stickervel te kiezen voor je printertype.

Dus, kan je zelf stickers printen?

Ja, dat kan. Er zijn veel websites die custom sticker printing aanbieden. Je kunt ook een bedrijf zoals StickerGiant of StickerYou vinden om je stickers te laten maken.

Door Chancey

Vergelijkbare artikelen

Waarom ETL? :: Hoe Etiketten maken in Publisher?
Handige links