Huis > H > Hoe Kan Je Een Minteken Zetten In Excel?

Hoe kan je een minteken zetten in Excel?

De weergave van negatieve getallen wijzigen

  1. Selecteer de cel of het bereik van cellen dat u wilt opmaken met een stijl voor negatieve getallen.
  2. Druk op Ctrl+1 als u Windows gebruikt.
  3. Klik in het vak Categorie op Getal of Valuta.
  4. Selecteer onder Negatieve getallen een optie voor negatieve getallen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe bereken ik het verschil in Excel?

Selecteer een cel waarin u de verschillen wilt plaatsen, typ = F2-G2en sleep de vulgreep omlaag om deze formule tot in de cellen te vullen. Hoe maak je een negatief getal positief in Excel? Verander snel en eenvoudig negatieve getallen in positief met Kutools voor Excel

  1. Selecteer een bereik inclusief de negatieve getallen die u wilt wijzigen, en klik op Kutools > Content > Verander Sign of Values.
  2. Check Verander alle negatieve waarden in positief voor operatieen klik Ok.

Vervolgens, hoe bereken je het verschil tussen 2 getallen?

Om het verschil tussen 2 getallen te berekenen, kun je de aftrekoperator (-) gebruiken. Bijvoorbeeld, als u het verschil wilt vinden tussen 5 en 3, schrijft u: 5 - 3 = 2. Trouwens, hoe bereken je een percentage van een getal in excel? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een percentage van een getal in Excel kunt berekenen. Eén manier is om de percentageopmaak te gebruiken. Hiervoor selecteert u de cellen die u wilt opmaken, klikt u op de knop "Percentage-opmaak" op het tabblad "Getal" van het lint, en voert u vervolgens het percentage in dat u in de cel wilt weergeven.
Een andere manier om een percentage van een getal in Excel te berekenen is het gebruik van een formule. Bijvoorbeeld, als u wilt berekenen hoeveel procent 20 van 50 is, gebruikt u de volgende formule: =20/50. Dit geeft als resultaat 0. Het resultaat is dan 0,4, ofwel 40%.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Dus, hoe maak je in excel een negatief getal rood?

Klik op het tabblad Start op Opmaak >Cellen opmaken. Klik in het vak Cellen opmaken in de lijst Categorie op Aangepast. Voer in het vak Type de volgende notatie in: 0,00%;[ Rood]-0,00%. Nu wordt het negatieve percentage weergegeven in de rode markering. Dienovereenkomstig, waar vind ik voorwaardelijke opmaak in excel? Selecteer de cellen die u voorwaardelijk wilt opmaken. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Regels beheren. Het dialoogvenster Regels voor voorwaardelijke opmaak beheren wordt weergegeven.

Dienovereenkomstig, hoe gebruik je de als functie in excel?

Gebruik de functie ALS, een van de logische functies, om één waarde te retourneren als een voorwaarde waar is en een andere waarde als de voorwaarde onwaar is. Bijvoorbeeld: =ALS(A2>B2;"Budget overschreden";"OK") =ALS(A2=B2;B4-A4,"") Dienovereenkomstig, hoe bereken je de procentuele verandering? Om het percentage verandering te berekenen, neem je het verschil tussen de twee waarden en deel je dit door de oude waarde. Dit geeft je het veranderingspercentage tussen de twee waarden.

En nog een vraag, hoe percentage berekenen tussen 2 getallen in excel?

De percentage tussen twee getallen bereken je door het verschil tussen de twee getallen te delen door het kleinere getal, en dan het resultaat te vermenigvuldigen met 100.

Door Emelita Rathel

Vergelijkbare artikelen

Hoe bereken je de procentuele stijging? :: Wat zijn decimale getallen?
Handige links