Huis > W > Wat Is Gedeelt Door In Excel?

Wat is gedeelt door in Excel?

Een kolom met getallen delen door een constant getal

Stel dat u elke cel in een kolom met zeven getallen wilt delen door een getal in een andere cel. In dit voorbeeld is het getal dat u wilt delen door 3, opgenomen in cel C2. Typ =A2/$C$ 2 in cel B2.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat dit betreft, hoe werken formules in excel?

Een eenvoudige formule maken in Excel

  1. Klik op het werkblad op de cel waarin u de formule wilt invoeren.
  2. Typ het gelijkteken = en vervolgens de constanten en operatoren (maximaal 8192 tekens) die u in de berekening wilt gebruiken. Typ voor ons voorbeeld =1+1. Notities:
  3. Druk op Enter (Windows) of Return (Mac).
Dienovereenkomstig, hoe reken je een verschil uit in excel? Het verschilpercentage tussen twee getallen berekenen
  1. Klik op een lege cel.
  2. Typ =(2500-2342)/2342 en druk op Return. Het resultaat is 0,06746.
  3. Selecteer de cel met het resultaat uit stap 2.
  4. Klik op het tabblad Start op . Het resultaat is 6,75%, het percentage van de toename van de winst.

Dienovereenkomstig, waarom laat excel formule zien ipv uitkomst?

Er zijn een paar redenen waarom dit zou kunnen gebeuren:
1. De cel is opgemaakt als tekst. Om dit op te lossen, kunt u met de rechtermuisknop op de cel klikken en "Cellen opmaken" selecteren. Selecteer vervolgens onder het tabblad "Getal" "Algemeen" uit de lijst met opties. Dit zou de cel weer moeten veranderen in een getalnotatie en het juiste resultaat moeten weergeven.
2. De cel verwijst naar een andere cel die als tekst is opgemaakt. Dit kan gebeuren als u verwijst naar een cel in een ander werkblad die is opgemaakt als tekst. U kunt dit oplossen door naar de cel waarnaar verwezen wordt te gaan en de opmaak terug te veranderen in een getalopmaak.
3. De cel waarnaar wordt verwezen bevat een formule. Dit kan gebeuren als de cel waarnaar verwezen wordt een formule bevat die een tekstwaarde oplevert. Om dit op te lossen, kunt u naar de cel waarnaar wordt verwezen gaan en de formule wijzigen zodat deze een numerieke waarde teruggeeft. Dienovereenkomstig, kan niet meer slepen in excel? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u niet meer kunt slepen in Excel. Een mogelijkheid is dat de optie om dit te doen is uitgeschakeld in de Excel instellingen. Om dit te controleren gaat u naar Bestand > Opties > Geavanceerd. Controleer in de sectie Bewerkingsopties of het selectievakje Slepen van cellen toestaan is ingeschakeld.
Een andere mogelijkheid is dat de gegevens die u probeert te verslepen te groot zijn. Excel heeft een limiet op de hoeveelheid gegevens die kan worden verplaatst met de sleepfunctie. Om te controleren hoeveel gegevens u hebt geselecteerd, gaat u naar Home > Bewerken > Zoeken & selecteren > Ga naar. Klik in het dialoogvenster Ga naar op de knop Speciaal. In het resulterende dialoogvenster selecteert u Huidige regio. Hierdoor worden alle cellen in de huidige regio gemarkeerd. Dit is de maximale hoeveelheid gegevens die met slepen en neerzetten kan worden verplaatst. Als u meer gegevens hebt dan dit, moet u een andere methode gebruiken om ze te verplaatsen.
Tenslotte is het ook mogelijk dat de cellen die je probeert te verslepen vergrendeld zijn. Dit kan gebeuren als je het werkblad hebt beveiligd of als je de celvergrendeling hebt gebruikt om te voorkomen dat bepaalde cellen worden gewijzigd. Om te controleren of de cellen vergrendeld zijn, gaat u naar Overzicht > Blad beschermen. Als de cellen vergrendeld zijn, moet u ze ontgrendelen voordat u ze kunt verslepen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Wat betekent ### in Excel?

In Microsoft Excel wordt ##### weergegeven in een cel als een kolom te smal is om de volledige inhoud van de cel weer te geven. Dienovereenkomstig, wat is de formule voor optellen in excel? Selecteer een cel onder of naast de getallen die u wilt optellen, klik op AutoSom op het tabblad Start en druk vervolgens op Enter. Wanneer u op AutoSom klikt, wordt automatisch een formule (met de functie SOM) ingevoerd om de getallen op te tellen.

Hoe vind ik alle combinaties die gelijk zijn aan een bepaalde SOM in Excel?

Nadat u de invoegtoepassing Oplosser hebt geactiveerd, moet u deze formule invoeren in cel B9: = SOMPRODUCT (B2: B9; A2: A9)(B2: B9 is een lege kolomcel naast uw nummerlijst, en A2: A9 is de nummerlijst die u gebruikt. ) Trouwens, hoe maak je een formule? Een formule maken doe je door gebruik te maken van de formule editor. Je opent de formule editor door op het tabblad Formules te klikken in de werkbalk Snelle toegang. In de formule editor typt of plakt je de code van je formule. Vervolgens klik je op de knop Berekening uitvoeren en sluit je de formule editor.

Hoe werkt een formule?

Een formule werkt door bepaalde waarden in te voeren en dan berekeningen uit te voeren met die waarden. De formule geeft dan een antwoord op basis van die berekeningen.

Door Van

Vergelijkbare artikelen

Waar slaat Windows bestanden op? :: Hoe maak je invulvelden in Word?
Handige links