Huis > H > Hoe Een Invulformulier Maken In Excel?

Hoe een invulformulier maken in Excel?

U kunt in Excel een formulier maken door aan een werkmap besturingselementen toe te voegen, zoals knoppen, selectievakjes, keuzelijsten en keuzelijsten met invoervak. Anderen kunnen Excel gebruiken om het formulier in te vullen en vervolgens desgewenst af te drukken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een invulveld in Excel?

Een keuzelijst of een keuzelijst met invoervak toevoegen aan een werkblad in Excel

  1. Maak een lijst met items die u wilt weergeven in de keuzelijst, zoals in deze afbeelding.
  2. Klik op Ontwikkelaars > Invoegen.
  3. Klik onder Formulierbesturingselementen op Keuzelijst (formulierbesturingselement).
Hoe maak je een Forms formulier? Een nieuw formulier starten
  1. Meld u aan bij Microsoft Forms met uw Microsoft 365 schoolreferenties, Microsoft 365 werkreferenties of Microsoft-account (Hotmail, Live of Outlook.com).
  2. Selecteer. nieuw formulier.
  3. Titel van het formulier en, indien u wilt, een beschrijving van het formulier.

Hoe maak je een checklist in Excel?

Er zijn een paar verschillende manieren om een controlelijst te maken in Excel. Eén manier is om de functie Gegevensvalidatie te gebruiken. Hiervoor selecteert u eerst de cellen waarin u de controlelijst wilt maken. Ga vervolgens naar het tabblad Gegevens en klik op de knop Gegevensvalidatie. In het dialoogvenster Gegevensvalidatie selecteert u de optie Lijst in het keuzemenu Toestaan. Voer vervolgens in het veld Bron de waarden voor uw controlelijst in, gescheiden door komma's.
Een andere manier om een controlelijst te maken is het gebruik van de Checkbox Form Control. Selecteer daartoe eerst de cellen waarin u de controlelijst wilt maken. Ga dan naar het tabblad Ontwikkelaar en klik op de knop Invoegen. In het dialoogvenster Invoegen selecteert u in de sectie Formuliercontroles het selectievakje Formuliercontrole. Zodra u de selectievakjes hebt ingevoegd, kunt u de waarden voor uw controlelijst invoeren in de cellen naast de selectievakjes. Hoe maak ik een online inschrijfformulier? Een online registratieformulier is een document waarmee iemand zich online voor iets kan aanmelden, zoals een nieuwsbrief, lidmaatschap van een website of een evenement. Er zijn veel manieren om een online registratieformulier te maken. U kunt een web-based form builder zoals Wufoo of Google Forms gebruiken, of u kunt uw eigen formulier coderen met behulp van HTML, CSS en JavaScript.
Als je een web-based form builder gebruikt, is het proces meestal vrij eenvoudig. U hoeft alleen maar een account aan te maken, een sjabloon te kiezen en te beginnen met het toevoegen van uw vragen. Meestal kunt u het uiterlijk van uw formulier aanpassen en extra functies toevoegen, zoals betalingen of het uploaden van bestanden. Zodra u klaar bent, kunt u het formulier op uw website insluiten of de link delen.
Als u uw eigen formulier codeert, moet u beginnen met een basis HTML-formuliersjabloon. Daarna kunt u uw vragen en aanpassingen toevoegen. U kunt bijvoorbeeld validatie toevoegen om er zeker van te zijn dat het formulier correct is ingevuld, of een verzendknop toevoegen die de gebruiker naar een bedankpagina brengt. U kunt ook CSS toevoegen om uw formulier op te maken, en JavaScript om extra functionaliteit toe te voegen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe maak je een pdf invulformulier?

Invulbare PDF-bestanden maken:

  1. Open Acrobat: Klik op het tabblad “Gereedschappen” en selecteer “Formulier voorbereiden”.
  2. Selecteer een bestand of scan een document: Acrobat analyseert je document en voegt automatisch formuliervelden toe.
  3. Voeg nieuwe formuliervelden toe:
  4. Sla je invulbare PDF-formulier op:
Hoe maak je invulvelden in Word? Een keuzelijst met invoervak of een vervolgkeuzelijst invoegen
  1. Ga naar Ontwikkelaars > Inhoudsbesturingselement met invoervak inhoudsbesturingselement of vervolgkeuzelijst inhoudsbeheer .
  2. Selecteer het inhoudsbesturingselement en selecteer vervolgens Eigenschappen.

Dit in overweging nemend, hoe vervolgkeuzelijst maken excel?

Een vervolgkeuzelijst maken

Klik op het lint op GEGEVENS > gegevensvalidatie. Stel in het dialoogvenster Toestaan voorlijst in. Klik in Bron,typ de tekst of getallen (gescheiden door komma's, voor een lijst met komma's) die u wilt gebruiken in de vervolgkeuzelijst en klik op OK.
Hoe maak je een Google formulier? Om een Google-formulier te maken, ga je naar drive.google.com en log je in met je Google-account. Klik rechtsboven op 'Nieuw' en selecteer 'Formulier'.
Je kunt nu een titel en een beschrijving toevoegen aan je formulier. Klik vervolgens op de knop 'Voeg een vraag toe' om een vraag te maken. Je kunt kiezen uit verschillende soorten vragen, zoals ja/nee-vragen, multiple choice-vragen, drop-down-vragen, etc.
Als je klaar bent met het maken van je formulier, klik je op de knop 'Formulier opslaan'. Je formulier wordt nu opgeslagen in je Google Drive.

Daarvan, wat is een vervolgkeuzelijst in forms?

Een drop-down list is een lijst met opties waaruit de gebruiker kan kiezen. De opties worden getoond in een drop-down menu en de gebruiker kan één optie kiezen door erop te klikken.

Door Mezoff

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een goede checklist? :: Hoe maak je een formule?
Handige links