Huis > W > Wat Is Een Spreadsheet Programma?

Wat is een spreadsheet programma?

S. Programma voor het bewerken van cijfers, reeksen en grafieken. In een spreadsheet (letterlijk: opengeslagen dubbele pagina) kunt u grote reeksen getallen verwerken, bijvoorbeeld om budgetten te berekenen of om de boekhouding bij te houden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je een programma in het dock?

Ik sleep een icoon naar het dock om apps toe te voegen. Ik laat de app eruit zodat hij vast blijft staan. Ik heb mijn match gevonden en wil de app uit mijn dock verwijderen. Ik sleep het pictogram omhoog om de app uit het dock te verwijderen.

Wat voor soort programma is Excel?

Microsoft Excel is het spreadsheet-programma van Microsoft en onderdeel van Microsoft Office. Een spreadsheet is een digitaal rekenblad. Microsoft Excel is in zijn huidige vorm beschikbaar voor het besturingssysteem Microsoft Windows en voor macOS. Hoe zet je een formule in Excel? Een eenvoudige formule maken in Excel

  1. Klik op het werkblad op de cel waarin u de formule wilt invoeren.
  2. Typ het gelijkteken = en vervolgens de constanten en operatoren (maximaal 8192 tekens) die u in de berekening wilt gebruiken. Typ voor ons voorbeeld =1+1. Notities:
  3. Druk op Enter (Windows) of Return (Mac).

Waar gebruik je Outlook voor?

Outlook is een persoonlijke informatiebeheerder van Microsoft, beschikbaar als onderdeel van de Microsoft Office-suite. Als een persoonlijke informatiebeheerder kan Outlook worden gebruikt als een e-mailtoepassing, een agenda- en taakbeheerprogramma en een contactbeheerder.
Outlook kan als e-mailtoepassing worden gebruikt om berichten te verzenden en te ontvangen, en om e-mailberichten in mappen te beheren. Outlook kan ook worden gebruikt voor agendabeheer en taakbeheer, waaronder het maken en beheren van agendagebeurtenissen, het plannen van vergaderingen en afspraken, en het maken en beheren van taken. Outlook kan ook worden gebruikt als contactbeheerder, om contactgegevens te beheren en op te slaan. Is Libre Office gratis? Ja, Libre Office is gratis. Het is een gratis en open-source kantoorpakket dat compatibel is met verschillende kantoorsoftwarepakketten.

Gerelateerde artikelen

Is programma M afgelopen?

De talkshow van Margriet van der Linden is gestopt. Vanavond is de laatste aflevering van de show. De presentatrice gaf gisteravond een verklaring vrij nadat verschillende bronnen het nieuws hadden bevestigd.

Wat dit betreft, hoe kom ik aan gratis office?

gratisOffice

Hoe Microsoft Word gratis te krijgen

  1. Ga naar Office.com.
  2. Log in met je Microsoft-account of maak een gratis account aan.
  3. Klik op het Word-pictogram om te beginnen.
Hoe kan ik gratis Office downloaden? Microsoft Office Online (voorheen Web Apps) is de online variant van Office, waarmee je gratis Word-documenten, Excel-spreadsheets en PowerPoint-presentaties kunt bekijken en bewerken zonder Office op je pc of laptop te hebben.

Wat dit betreft, hoe maak ik een excel bestand shared?

Klik op Controleren > Werkmap delen. In nieuwere versies van Excel is de knop Werkmap delen verborgen. U kunt de knop als volgt weer zichtbaar maken. Schakel op het tabblad Bewerken het selectievakje Gelijktijdige bewerking door meerdere gebruikers toestaan... in. Wat dit betreft, hoe maak ik een excel file shared? Om een excel-bestand te maken dat gedeeld kan worden, moet je eerst een nieuw bestand aanmaken in Excel. Vervolgens klik je op 'Bestand' in de menubalk en kies je 'Opslaan als'. In het volgende scherm selecteer je 'Bestand opslaan als type' en kies je 'Excel-werkmap (*.xlsx)'. Geef het bestand een naam en sla het op in een locatie naar keuze.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een excel bestand gedeeld?

Om een Excel-bestand te maken dat gedeeld kan worden, moet je het bestand opslaan op een netwerkschijf of in de cloud (bijvoorbeeld OneDrive of SharePoint). Vervolgens kun je het bestand openen in Excel Online, waarmee je het bestand kunt bewerken en delen met anderen.

Door Germaun

Vergelijkbare artikelen

Wat als functie Excel? :: Hoe moet je werken met Excel?
Handige links