Huis > H > Hoe Moet Je Werken Met Excel?

Hoe moet je werken met Excel?

Aan de slag met Excel

  1. Als u wilt leren werken met Excel 2013, kunt u het beste gewoon aan de slag gaan.
  2. U kunt een bestaande werkmap openen of beginnen met een sjabloon. Voeg vervolgens een aantal gegevens toe aan cellen, en gebruik het lint en de miniwerkbalk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Is werken met Excel moeilijk?

Hoewel de basis van Microsoft Excel niet zo moeilijk is, zijn er maar weinig mensen die het programma tot in de puntjes beheersen. Daarom bieden wij via de Walters People Academy verschillende Excel trainingen aan. Om je alvast op weg te helpen, hebben we tien Excel hacks op een rijtje gezet. Dienovereenkomstig, wat kun je allemaal doen met excel? Het programma wordt zowel door bedrijven als door particulieren gebruikt. U kunt er van alles mee, zoals het bijhouden van administratie en meterstanden, maar ook creatievere doelen als bijvoorbeeld gewichtsverlies of hardloopschema's. Daarbij kunt u tekst en getallen combineren, bijvoorbeeld in de vorm van tabellen.

Waarom kiezen voor Excel?

Er zijn vele redenen om Excel te kiezen als uw spreadsheetprogramma. Excel is een zeer krachtig hulpmiddel dat kan worden gebruikt om veel verschillende soorten gegevensanalyses uit te voeren. Excel heeft ook een groot aantal ingebouwde functies die kunnen worden gebruikt om verschillende statistische analyses uit te voeren. Bovendien is Excel zeer gebruiksvriendelijk en beschikt het over een groot aantal handleidingen en online hulpmiddelen waarmee u het effectief kunt leren gebruiken. Hoe kan ik Excel gratis downloaden? Er is geen volledige versie van Microsoft Excel die gratis kan worden gedownload. Er is echter een Excel-viewer met beperkte functionaliteit die gratis kan worden gedownload van Microsoft. Daarnaast biedt Microsoft een gratis proefversie van Office 365, waaronder Excel, die voor een beperkte tijd kan worden gebruikt. Ten slotte zijn er een aantal gratis alternatieven voor Excel, zoals OpenOffice Calc, die gratis kunnen worden gedownload en gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Kan je samenwerken in Excel?

Met Office en OneDrive of SharePoint kunnen meerdere mensen tegelijk aan een Word-document, Excel-spreadsheet of PowerPoint-presentatie werken. Wanneer iedereen tegelijk ergens aan werkt, heet dat cocreatie. Hoe maak je een goed overzicht in Excel? Probeer het zelf

  1. Selecteer een cel in de gegevens.
  2. Selecteer Start > Opmaken als tabel.
  3. Kies een stijl voor de tabel.
  4. Stel in het dialoogvenster Opmaken als tabel het bereik met cellen in.
  5. Markeer als de tabel kopteksten bevat.
  6. Selecteer OK.

Mensen vragen ook: hoe excel bestand beveiligen met wachtwoord?

Een Excel-bestand beveiligen

  1. Selecteer Bestand > Info.
  2. Selecteer het vak Werkmap beveiligen en kies Versleutelen met een wachtwoord.
  3. Voer een wachtwoord in het vak Wachtwoord in, en selecteer OK.
  4. Bevestig het wachtwoord in het vak Wachtwoord opnieuw invoeren en selecteer vervolgens OK.
Hoe duur is Excel? Excel is niet duur. Het is een programma dat je kunt krijgen voor een paar euro in de meeste computerwinkels.

Wat denk jij dat je allemaal met een spreadsheet kunt doen?

Met een spreadsheet kun je cijfers invoeren, bewerken en opmaken. Je kunt er bijvoorbeeld een tabel van maken, een grafiek of een diagram.

Door Dworman Haggins

Vergelijkbare artikelen

Wat is een spreadsheet programma? :: Hoe Office gratis gebruiken?
Handige links