Huis > H > Hoe Kan Ik Een Kalender Maken In Excel?

Hoe kan ik een kalender maken in Excel?

Digivaardigindezorg

  1. Start Excel via de Startknop > Excel.
  2. Klik op Nieuw.
  3. Klik in de zoekbalk 'Onlinesjablonen zoeken'.
  4. Typ 'Agenda willekeurig jaar' of 'Kalender'.
  5. Druk op de Enter-toets.
  6. Klik op de afbeelding van een kalender voor een grotere weergave.
  7. Klik op Makenals je een keuze hebt gemaakt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe kan ik zelf een kalender maken?

Je eigen unieke kalender maken kan eenvoudig door de volgende stappen te doorlopen:

  1. Open de Online Editor.
  2. Kies vervolgens je gewenste formaat en soort kalender.
  3. Ontwerp jouw eigen fotokalender met foto's, cliparts en tekst.
  4. Druk op 'Bestellen' en jouw kalender kun je ophalen of laten bezorgen.
Dus, hoe maak je zelf een verjaardagskalender? Voor een verjaardagskalender kun je gewoon een spreadsheet programma gebruiken. Bovendien bieden veel fotobewerkingsprogramma's ook Kalenders. Bij de boekwinkels verkopen ze vaak kant en klare kalenders. Hierbij zijn wel de maanden en dagen voorgedrukt, maar de foto's of tekeningen moet je er zelf bij plakken/maken.

Trouwens, hoe maak je een agenda in word?

U kunt op een paar verschillende manieren een agenda maken in Microsoft Word. Eén manier is het gebruik van de ingebouwde sjablonen die in het programma beschikbaar zijn. Open Microsoft Word en klik op het tabblad "Bestand". Klik vervolgens op "Nieuw" en blader door de beschikbare sjablonen. Zodra u een sjabloon vindt dat u bevalt, klikt u erop en vervolgens op de knop "Maken".
Een andere manier om een agenda te maken in Word is door de tabelfunctie te gebruiken. Maak hiervoor een nieuw document aan in Word en klik op het tabblad "Invoegen". Klik vervolgens op de knop "Tabel" en voeg het aantal rijen en kolommen in dat u nodig hebt. Zodra u de tabel hebt ingevoegd, kunt u uw agendapunten in de verschillende cellen plaatsen.
Als u wat creatiever wilt zijn, kunt u ook een agenda maken met behulp van de ingebouwde vormen van Word. Maak daarvoor een nieuw document en klik op het tabblad "Invoegen". Klik vervolgens op de knop "Vormen" en kies de vorm die u wilt gebruiken. Zodra u de vorm hebt ingevoegd, kunt u uw agendapunten toevoegen door ze in de verschillende punten van de vorm te typen. Hoe maak je een rooster in Excel? Er zijn een paar manieren om een raster te maken in Excel. De meest gebruikelijke manier is om de tool "Tabel tekenen" te gebruiken. Om dit gereedschap te gebruiken, klikt u ergens in uw werkblad en vervolgens op het tabblad "Invoegen" in het lint. Klik in de groep "Tabellen" op "Tabel tekenen". Dit opent een raster waarop je kunt klikken en slepen om je tabel te maken. Een andere manier om een raster te maken is met het gereedschap "Randen". Om dit gereedschap te gebruiken, klik je ergens in je werkblad en vervolgens op het tabblad "Home" in het lint. Klik in de groep "Lettertype" op de pijl "Randen". Dit opent een menu met randopties. U kunt op de opties klikken om randen aan uw werkblad toe te voegen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe datum doortrekken in Excel?

Vulgreep gebruiken

  1. Selecteer de cel met de eerste datum. Sleep de vulgreep over de aangrenzende cellen die u wilt vullen met opeenvolgende datums.
  2. Selecteer de vulgreep. in de rechterbenedenhoek van de cel, houd ingedrukt en sleep om de rest van de reeks te vullen.
Hoe maak je zelf een aftelkalender? Hoe maak je makkelijk een aftelkalender?
  1. Gebruik papieren zakjes. De cadeautjes in de aftelkalender zijn vaak kleine hebbedingetjes.
  2. Haal de wasknijpers maar boven.
  3. Zeg het met een briefje.
  4. Cadeautje voor een zoetekauw.
  5. Cadeautjes om mee te spelen.
  6. Cadeautjes die voor je zorgen.

Dienovereenkomstig, hoe maak je zelf een scheurkalender?

How to: je eigen (scheur)kalender maken!

  1. Stap 1: Kies verschillende kleuren stevig papier en knip of snijd deze allemaal in dezelfde grote.
  2. Stap 2: Maak in elk kaartje op ongeveer dezelfde plek een gaatje met de perforator.
  3. Stap 3: Kies een kleur waar je je kalender mee beginnen wilt en maak een leuke voorkant.
Hoe maak je een Personeelsrooster? Een rooster voor je personeel maken
Als je een baas bent, dan is het belangrijk om een rooster voor je personeel te maken. Dit helpt je niet alleen bij het organiseren van je werk, maar geeft ook duidelijkheid aan je personeel. Je wilt natuurlijk niet dat je personeel gaat protesteren omdat ze niet genoeg uren krijgen of juist te veel moeten werken. Een rooster maken is niet heel moeilijk, maar je moet er wel even goed over nadenken. In dit artikel leggen we je uit hoe je een rooster kunt maken.
Stap 1: Bepaal het aantal uren dat je personeel moet werken
Dit is de eerste stap die je moet zetten. Het is namelijk belangrijk om te bepalen hoeveel uur je personeel moet werken. Dit is afhankelijk van het aantal uren dat je bedrijf open is. Als je bedrijf bijvoorbeeld 40 uur per week open is, dan moet je personeel ook 40 uur per week werken. Als je personeel minder uren moet werken, dan kun je ervoor kiezen om ze minder uren te laten werken. Dit is echter niet aan te raden, omdat je dan niet genoeg personeel hebt om alle

Mensen vragen ook: wat is een werkrooster?

Een werkrooster is een tijdsplanning waarin aangegeven staat wanneer iemand moet werken. Dit kan per dag, per week of per maand verschillen.

Door King Mcmannus

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt werktijden NL? :: Hoe kopieer je een tabel uit een pdf?
Handige links