Huis > H > Hoe Bovenste Rijen In Excel Vastzetten?

Hoe bovenste rijen in Excel vastzetten?

Regel Vastzetten Excel

Een regel vastzetten in Excel is erg handig in spreadsheets met veel data waarin de bovenste regel relevante informatie bevat. Ga hiervoor naar Beeld -> Blokkeren -> Bovenste rij blokkeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Bovendien, hoe zet je een regel vast in excel?

Klik op de optie 'Blokkeren', zodat er een dropdownmenu verschijnt.

  1. Kies voor de optie 'Titels blokkeren' als u zowel de bovenste rij als de eerste kolom wilt vastzetten.
  2. Kies voor de optie 'Bovenste rij blokkeren' als u alleen de bovenste rij wilt vastzetten.
Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik niet meer scrollen in excel? Herstel ontbrekende schuifbalken

Klik op het tabblad Geavanceerd in dat venster. Selecteer vervolgens het Verticale schuifbalk weergeven selectievakje. Selecteer de Toon horizontale schuifbalk optie als Excel die schuifbalk niet weergeeft. Klik op de OK knop om af te sluiten.

Hoe kan ik in Excel meerdere rijen en kolommen blokkeren?

Er zijn twee manieren om meerdere rijen en kolommen in Excel te blokkeren:
1. Selecteer de rijen en kolommen die u wilt blokkeren. Klik met de rechtermuisknop en kies "Cellen opmaken". In het tabblad "Bescherming" vinkt u het vakje "Vergrendeld" aan en klikt u op "OK". Nu zijn de rijen en kolommen vergrendeld.
2. Selecteer de rijen en kolommen die je wilt blokkeren. Ga naar het tabblad "Home" en klik op de groep "Cellen". Klik op "Opmaak" en vervolgens op "Cellen opmaken". In het tabblad "Bescherming" vinkt u het vakje "Vergrendeld" aan en klikt u op "OK". Nu zijn de rijen en kolommen vergrendeld. Trouwens, hoe maak ik van 2 cellen 1 cel in excel? Er zijn een paar manieren om cellen samen te voegen in Excel:
1. Selecteer de cellen die u wilt samenvoegen en klik vervolgens op de knop "Samenvoegen & centreren" op het tabblad Home van het Excel-lint.
2. Selecteer de cellen die u wilt samenvoegen, klik vervolgens met de rechtermuisknop en selecteer "Cellen samenvoegen" in het contextmenu.
3. Selecteer de cellen die u wilt samenvoegen, klik vervolgens op de knop "Opmaak" op het tabblad Start van het Excel-lint en selecteer "Cellen samenvoegen" in het vervolgkeuzemenu.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Men kan zich ook afvragen: hoe voeg je een extra kolom toe in excel?

Een kolom invoegen of verwijderen

  1. Selecteer een willekeurige cel in de kolom en ga dan naar Start > Invoegen > Bladkolommen invoegenof Bladkolommen verwijderen.
  2. Of klik met de rechtermuisknop op de bovenkant van de kolom en selecteer Invoegen of Verwijderen.
Hoe kan ik sorteren in Excel? Selecteer een cel in de kolom die u wilt sorteren. Klik op het tabblad Gegevens, in de groep Sorteren en filteren, op Sorteren. In het dialoogvenster Sorteren selecteert u de kolom die u wilt sorteren met behulp van een aangepaste lijst in het vak Sorteren op of Vervolgens op onder Kolom.

Waar vind ik voorwaardelijke opmaak in Excel?

Selecteer de cellen die u voorwaardelijk wilt opmaken. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Regels beheren. Het dialoogvenster Regels voor voorwaardelijke opmaak beheren wordt weergegeven. Trouwens, waar vind ik weergave in excel? Om de weergave in Excel te vinden, ga je naar het tabblad 'Weergave' in het menu bovenaan het scherm. Op dit tabblad vind je verschillende opties om de weergave van je werkblad aan te passen, zoals het aanpassen van de rasterlijnen, het wijzigen van de pagina-indeling en het inschakelen van de bladwijzerweergave.

En nog een vraag, waarom kan ik niet meer scrollen?

Er zijn verschillende redenen waarom je niet meer zou kunnen scrollen. Het zou kunnen zijn dat het scrollen is uitgeschakeld in de instellingen van het apparaat, of dat het apparaat geen scrollfunctie heeft. Het kan ook zijn dat het scherm van het apparaat beschadigd is, waardoor het niet meer mogelijk is om te scrollen.

Door Reagan

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet helemaal naar beneden scrollen? :: Hoe open ik een CSV bestand in Excel?
Handige links