Huis > H > Hoe Kan Ik Rar Bestanden Openen?

Hoe kan ik RAR bestanden openen?

Hoe kan ik een rar bestand openen?

 1. Download het programma WinRAR hier.
 2. Selecteer de juiste versie 32-bit of 64-bit (Hoe kan ik zien welke versie ik van Windows heb?)
 3. Dubbelklik op het bestand en installeer.
 4. Klik nu op het rar bestand met je rechtermuisknop.
 5. Kies Bestanden uitpakken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Trouwens, kan rar bestand niet openen?

Soms komt het voor dat je RAR-bestanden download die beschadigd zijn. Je krijgt dan een foutmelding. Dat heeft meestal te maken met de nieuwsserver die je gebruikt. Als je een slechte nieuwsserver hebt, kan je oude bestanden niet goed downloaden waardoor de RAR-bestanden beschadig zijn. Kan zip-bestand niet openen Mac? zip-bestand niet kunt openen, controleer je of de Mac genoeg ruimte heeft voor het uitgepakte onderdeel. Als je het . zip-bestand van iemand anders hebt ontvangen, is er mogelijk een probleem met het bestand. Vraag de afzender het bestand opnieuw in te pakken en te versturen.

Daarvan, hoe rar-bestanden uitpakken windows 10?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u bestanden kunt uitpakken uit een .rar-archief in Windows 10. Eén manier is om een gratis programma zoals 7-Zip te gebruiken. Een andere manier is om het ingebouwde Zip-extractieprogramma in Windows 10 te gebruiken. Men kan zich ook afvragen: is winzip gratis? Op het moment van schrijven is de laatste versie van WinZip 22.0. Terwijl vorige versies een betaalde licentie vereisten, kunt u WinZip nu gratis en zonder tijdslimiet gebruiken. Er zijn twee manieren om WinZip gratis te gebruiken. De eerste is om de evaluatieversie te downloaden, die volledig functioneel is maar na 21 dagen vervalt. De tweede is je aanmelden voor een gratis WinZip account. Dit geeft u gratis toegang tot de basisfuncties, waaronder de mogelijkheid om bestanden te zippen en uit te pakken, bestanden te versleutelen en bestanden te delen via e-mail.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik 7z bestanden uitpakken?

Methode 2

 1. Klik met de rechtermuisknop op het 7z-bestand en wijs WinZip aan om het onderliggende menu weer te geven.
 2. Klik op Uitpakken naar... en kies de locatie waarop u het bestand wilt opslaan.
 3. Klik op Uitpakken. Hiermee wordt de inhoud van het 7z-bestand geopend.
Hoe kan ik een zip bestand openen op mijn iPhone? Zipbestanden openen op een iPhone of iPod touch
 1. Open de Bestanden-app en zoek het zipbestand of -archief dat u wilt decomprimeren.
 2. Tik op het zipbestand of -archief.
 3. Er wordt een map aangemaakt met daarin de bestanden.
 4. Tik om de map te openen.

Mensen vragen ook: hoe uitpakken op mac?

Een gecomprimeerd onderdeel openen (uitpakken): Klik dubbel op het zip-bestand. Het uitgepakte onderdeel verschijnt in de dezelfde map als het . zip-bestand. Desgewenst kun je het . Waarom kan ik een zip bestand niet uitpakken? Als je een zip-bestand wilt uitpakken, heb je een programma nodig dat het zip-bestand kan lezen en uitpakken. Als je het zip-bestand niet kunt uitpakken, betekent dit vaak dat je het zip-bestand niet hebt of dat het zip-bestand corrupt is.

Hoe maak je een zip bestand op Mac?

Om een zip-bestand op een Mac aan te maken, volg je de onderstaande stappen:
1. Selecteer de bestanden en/of mappen die je wilt comprimeren. Dit kan door ze te markeren met de muis terwijl jeCmd-toets ingedrukt houdt.
2. Klik met de rechtermuisknop op een van de geselecteerde bestanden en kies 'Comprimeren' in het menu dat verschijnt.
3. Er wordt nu een nieuw zip-bestand aangemaakt met de naam van het originele bestand. Dit zip-bestand bevindt zich op dezelfde locatie als het originele bestand.

Door Leach

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er met een zip bestand? :: Hoe moet je WinRAR downloaden?
Handige links