Huis > H > Hoe Vind Ik Alle Combinaties Die Gelijk Zijn Aan Een Bepaalde Som In Excel?

Hoe vind ik alle combinaties die gelijk zijn aan een bepaalde SOM in Excel?

Nadat u de invoegtoepassing Oplosser hebt geactiveerd, moet u deze formule invoeren in cel B9: = SOMPRODUCT (B2: B9; A2: A9)(B2: B9 is een lege kolomcel naast uw nummerlijst, en A2: A9 is de nummerlijst die u gebruikt. )

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dienovereenkomstig, wat is vermenigvuldigingsteken in excel?

Methode 2 om te vermenigvuldigen in Excel

Selecteer de cel A3. Typ vervolgens “+” en klik daarna met de muis op cel A1. Typ nu “*” en ga met de muis naar cel A2. In cel A3 staat nu de formule “+A1*A2”.
Hoe moet je verticaal zoeken in Excel? In zijn eenvoudigste vorm ziet de functie VERT. ZOEKEN er als volgt uit: =VERT. ZOEKEN(Wat u wilt opschonen, waar u het wilt zoeken, het kolomnummer in het bereik met de waarde die u wilt retourneren, retourneert een Geschatte of Exacte overeenkomst, aangegeven als 1/WAAR of 0/ONWAAR).

Waarom werkt som als niet?

Som als werkt niet omdat het geen geldige functie is. Wat dit betreft, hoe werkt subtotaal excel? Met de functie SUBTOTAL in Excel kunt u snel en gemakkelijk een subtotaal voor uw gegevens berekenen. Om de functie te gebruiken, voert u gewoon de gegevens in die u wilt aftrekken, selecteert u vervolgens de cellen die u wilt aftrekken en voert u ten slotte het nummer in van de functie die u wilt gebruiken. De functie berekent dan het subtotaal voor uw gegevens.
De functie kan worden gebruikt om verschillende dingen te berekenen, zoals de som, het gemiddelde, de telling en het product van uw gegevens. U kunt hem ook gebruiken om de maximum- of minimumwaarde in uw gegevens te berekenen. Om de functie te gebruiken, voert u de gegevens in die u wilt aftrekken, selecteert u de cellen die u wilt aftrekken en voert u ten slotte het nummer in van de functie die u wilt gebruiken. De functie berekent dan het subtotaal voor uw gegevens.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Dienovereenkomstig, hoe maak je in excel een negatief getal rood?

Een aangepaste indeling maken

Klik op het tabblad Start op Opmaak >Cellen opmaken. Klik in het vak Cellen opmaken in de lijst Categorie op Aangepast. Voer in het vak Type de volgende notatie in: 0,00%;[ Rood]-0,00%. Nu wordt het negatieve percentage weergegeven in de rode markering.
Waar vind ik voorwaardelijke opmaak in Excel? Selecteer de cellen die u voorwaardelijk wilt opmaken. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Regels beheren. Het dialoogvenster Regels voor voorwaardelijke opmaak beheren wordt weergegeven.

Wat dit betreft, hoe bereken je optellen?

Het eerste voorbeeld is 846 + 133. Bij optellen begin je aan de rechterkant en tel je de getallen die onder elkaar staan bij elkaar op. Onder de streep schrijf je het getal dat hier uitkomt: 6 + 3 = 9 & 4 + 3 = 7 & 8 + 1 = 9. Samen geeft dit: 846 + 133 = 979. Daarvan, kun je in word automatisch optellen? Ja, dat kan. In Word is er een optie om automatisch getallen te laten optellen. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:
1. Selecteer de cellen waarin de getallen staan die je wilt optellen.
2. Klik op 'Invoegen' in het tabblad 'Start'.
3. Klik op 'Autosom'.
4. Word zal nu de som van de geselecteerde cellen automatisch berekenen en weergeven.

Je kunt ook vragen hoe kan je cellen samenvoegen?

Er zijn twee manieren om cel samenvoegen in Excel: per hand of via een macro.
Om cel samenvoegen per hand, selecteer je de cellen die je wilt samenvoegen en klik je vervolgens op 'Samenvoegen en Centreren' in het tabblad Start (of Opmaak) in de Ribbon.
Als je liever een macro gebruikt, voer de volgende code uit in de module van je werkblad:
Sub MergeCells()
Dim rng As Range
Set rng = Selection
rng.Merge
End Sub

Door Paul

Vergelijkbare artikelen

Hoe Excel omzetten naar CSV? :: Hoe werkt match in Excel?
Handige links