Huis > H > Hoe Haal Je Dubbele Namen Uit Excel?

Hoe haal je dubbele namen uit Excel?

In Excel kunt u op verschillende manieren filteren op unieke waarden of dubbele waarden verwijderen: Als u wilt filteren op unieke waarden, klikt u op Gegevens > Sorteren & filter > Geavanceerd. Als u dubbele waarden wilt verwijderen, klikt u op Gegevens > Hulpmiddelen voor > Duplicaten verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe kun je een tabel omzetten naar een Celbereik?

Klik ergens in de tabel en ga naar Hulpmiddelen voor > op het lint. Klik in de groep Extra op Converteren naar bereik. Klik met de rechtermuisknop op de tabel en klik vervolgens in het snelmenu op Tabel > Converteren naar bereik. Wat is criterium Excel? Als u wilt, kunt u criteria toepassen op het ene bereik en de overeenkomende waarden in een ander bereik optellen. Met de formule =SOM. ALS(B2:B5; "John"; C2:C5) telt u alleen de waarden in het bereik C2:C5 op wanneer de overeenkomende cellen in het bereik B2:B5 gelijk zijn aan "John".

Dienovereenkomstig, wat is een criterium in excel?

Een criterium in Excel is een voorwaarde waaraan moet worden voldaan om een cel op te nemen in een bereik. Als u bijvoorbeeld alle cellen in een bereik wilt vinden die groter zijn dan 10, is het criterium ">10". Hoe kan ik het aantal gefilterde rijen tellen? Er zijn een paar manieren om het aantal gefilterde rijen te tellen. Eén manier is om de functie COUNTIF te gebruiken. Deze functie telt het aantal cellen dat aan een bepaald criterium voldoet. Bijvoorbeeld, de volgende formule telt het aantal cellen in het bereik A1:A100 die de waarde 1 bevatten:
=COUNTIF(A1:A100,1)
Een andere manier om het aantal gefilterde rijen te tellen is door de functie SUBTOTAL te gebruiken. Deze functie kan verschillende bewerkingen uitvoeren op een bereik van cellen, waaronder tellen. De volgende formule zou het aantal gefilterde cellen in het bereik A1:A100 tellen:
=SUBTOTAL(3,A1:A100)
Ten slotte kunt u ook de functie AutoFilter in Excel gebruiken om het aantal gefilterde rijen te tellen. Hiervoor selecteer je eerst het cellenbereik dat je wilt filteren. Klik vervolgens op het tabblad Gegevens op het lint en klik op de knop Filteren. Hierdoor worden vervolgkeuzelijsten naast elke kolomkop ingevoegd. Klik op de pijl naast de kolomtitel die u wilt filteren en selecteer de gewenste filtercriteria. Het aantal gefilterde rijen wordt onderaan de kolom weergegeven.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Wat is een 5 som?

Samengevoegd zijn dat vijf appels. Daarom is 1 + 2 + 2 = 5. Hierbij noemt men de getallen 1, 2 en 2 de termen. Het totaal, in ons voorbeeld 5, noemt men de som. Is de som keer of Plus? Een vermenigvuldiging heet in de wiskunde een product. Een deling heet in de wiskunde een quotiënt. Als je 2 getallen bij elkaar optelt dan heet dat in de wiskunde een som. Als je 2 getallen van elkaar aftrekt dan heet dat in de wiskunde het verschil.

Welke 3 getallen zijn samen 50?

Delers
491, 7, 493
501, 2, 5, 10, 25, 506
511, 3, 17, 514
521, 2, 4, 13, 26, 526
Is Excel oneindig? Nee, Excel is niet oneindig. Het heeft een bepaald aantal rijen en kolommen die u kunt gebruiken. Als u meer ruimte nodig hebt, kunt u een ander programma gebruiken.

Dit in overweging nemend, wat is het verschil tussen een formule en een functie in excel?

Een formule is een berekening die wordt gebruikt om gegevens in een werkblad te bewerken of weer te geven. Een functie is een voorgedefinieerde formule die een bepaalde berekening uitvoert. Excel heeft honderden functies die u kunt gebruiken om gegevens te analyseren. Sommige functies, zoals SOM () en AVERAGE (), nemen gemiddelden van waarden, terwijl andere, zoals COUNT () en COUNTA (), het aantal waarden in een bereik tellen.

Door Jesse

Vergelijkbare artikelen

Hoe pagina-einde invoegen Excel? :: Hoe in Excel aantal gevulde cellen tellen?
Handige links