Huis > H > Hoe Paginanummering Pas Later Beginnen?

Hoe paginanummering pas later beginnen?

Stap 1: Klik in je document op de pagina waar jij de paginanummering wil laten beginnen. Stap 2: Je moet nu een 'sectie-einde' invoegen op deze pagina. Klik in de balk boven in je scherm op 'indeling'. Ga in dat menu naar 'eindemarkeringen' en klik daarbinnen op 'volgende pagina'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe te beginnen met Arduino?

Er is een kleine rode knop in de rechterbovenhoek. Dit is de reset-knop. Als je hierop drukt, zal het programma dat in de Arduino draait opnieuw opstarten en terugzetten naar zijn oorspronkelijke staat. Handig als je je programma opnieuw moet opstarten.

Hoe kan je paginanummer laten beginnen op pagina 2?

Als alle paginanummers zijn verwijderd, ga naar Invoegen > Koptekst en voettekst en selecteer Andere pagina's aan de linkerkant. Ga naar Invoegen > Paginanummer en kies een nummer positie. Vervolgens, hoe krijg ik pagina 1 weg in excel? Klik op het werkblad dat wordt weergegeven met een bladachtergrond. Zorg ervoor dat er slechts één werkblad is geselecteerd. Klik op het tabblad Pagina-indeling in de groep Pagina-instelling op Achtergrond verwijderen. Achtergrond verwijderen is alleen beschikbaar als een werkblad een bladachtergrond heeft.

Hoe blokkeer je titels in Excel?

Om titels in Excel te blokkeren, moet u de autofilterfunctie gebruiken. Klik hiervoor op het tabblad gegevens en vervolgens op de knop autofilter. Er verschijnt dan een keuzemenu. Hier kunt u selecteren welke kolommen u wilt filteren. Om te filteren op titel, klikt u op het uitklapmenu naast de titelkolom en selecteert u "gelijken". Er verschijnt dan een lijst met alle titels in uw spreadsheet. Van hieruit kunt u selecteren welke titels u wilt blokkeren. Trouwens, hoe laat je paginanummering doorlopen? U kunt de paginanummering laten doorlopen met het hulpmiddel "Paginanummer" in het onderdeel "Koptekst & Voettekst" van Microsoft Word.

Gerelateerde artikelen

Hoe paginanummering in Word later beginnen?

U kunt paginanummers later in een document laten beginnen.

Je kunt ook vragen waar begin je met paginanummering?

Vanaf welk hoofdstuk begin je met de paginanummering? De paginanummering start na het voorblad. Als je gebruikmaakt van een informatiepagina start de paginanummering vaak na de informatiepagina. Waarom loopt mijn paginanummering niet door? Ga naar Koptekst en voettekst > Paginanummer en klik vervolgens op Paginanummer. Kies de positie en uitlijning van de paginanummers. Als u geen paginanummer op de eerste pagina wilt weergeven, schakelt u de optie Nummer op eerste pagina uit.

Daarvan, hoe bladzijdenummering word?

Paginanummers invoegen

  1. Selecteer Invoegen > Paginanummer en kies vervolgens de gewenste locatie en stijl.
  2. Als u op de eerste pagina geen paginanummer wilt, selecteert u Eerste pagina afwijkend.
Hoe pagina's verwisselen in Word? Om pagina's in Word te wisselen, ga je naar de pagina waarop je wilt wisselen en klik je op het tabblad Pagina's. In het groepsblok Pagina's vind je de opties voor het wisselen van pagina's. Klik op de optie die je wilt gebruiken.

Kan afbeelding in Excel niet verwijderen?

Als u een afbeelding wilt verwijderen uit Excel, klikt u met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteert u vervolgens 'Afbeelding verwijderen' in het menu.

Door Gearard Courtois

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een koptekst in Excel? :: Hoe krijg je 1 pagina liggend in Word?
Handige links