Huis > H > Hoe Maak Je Een Koptekst In Excel?

Hoe maak je een koptekst in Excel?

Klik op het tabblad Invoegen in de groep Tekst op Koptekst en voettekst. Het dialoogvenster Pagina-instelling wordt weergegeven. Klik op Aangepaste koptekst of op Aangepaste voettekst. Gebruik de knoppen in het dialoogvenster Koptekst of Voettekst om specifieke kop- of voettekstelementen in te voegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een watermerk in word?

Een watermerk invoegen

  1. Selecteer op het tabblad Ontwerpen de optie Watermerk.
  2. Selecteer in het dialoogvenster Watermerk invoegen de optie Tekst en typ uw eigen tekst voor het watermerk of selecteer tekst, zoals Concept, in de lijst.
  3. Selecteer OK.
Mensen vragen ook: hoe afbeelding in koptekst excel? Afbeeldingen toevoegen aan een kop- of voettekst
  1. Ga naar Invoegen > Koptekst of Voettekst > Leeg (of een eenvoudige sjabloon).
  2. Dubbelklik op [Typ hier] in het kop- of voettekstgebied van het document.
  3. Selecteer Afbeeldingen of Online Afbeeldingen en kies vervolgens een afbeelding.

Je kunt ook vragen hoe maak je een voettekst in word?

Er zijn een paar manieren om een voettekst te maken in Word. Eén manier is het invoegen van een paginanummerveld onderaan de pagina. Ga hiervoor naar het tabblad Invoegen en klik op de knop Paginanummer. Er verschijnt een keuzemenu met verschillende formaten voor paginanummers. Kies het gewenste formaat en het paginanummer verschijnt in de voettekst.
Een andere manier om een voettekst te maken is het invoegen van een tekstvak onderaan de pagina. Ga hiervoor naar het tabblad Invoegen en klik op de knop Tekstvak. Er verschijnt een tekstvak waarin u kunt typen. U kunt het tekstvak opmaken met de opties in het lint.
U kunt ook de ingebouwde kop- en voetteksten gebruiken om een voettekst te maken. Ga daarvoor naar het tabblad Invoegen en klik op de knop Koptekst en voettekst. De kop- en voetteksten verschijnen in een nieuw venster boven of onder aan de pagina. In dit deelvenster kunt u de informatie voor de voettekst invoeren. U kunt de voettekst ook opmaken met behulp van de opties in het lint. Waar vind ik voorwaardelijke opmaak in Excel? In Excel is voorwaardelijke opmaak te vinden onder het tabblad Home, in de groep Stijlen. Er is een keuzemenu met verschillende opties voor voorwaardelijke opmaak.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe kan ik in Excel meerdere rijen en kolommen blokkeren?

Als u meerdere rijen wilt blokkeren (te beginnen met rij 1), selecteert u de rij onder de laatste rij die u wilt blokkeren en klikt u op Titels blokkeren. Als u meerdere kolommen wilt blokkeren, selecteert u de kolom rechts van de laatste kolom die u wilt blokkeren en klikt op Titels blokkeren. Hoe eerste 2 kolommen blokkeren Excel? Vastzetten van een kolom: Klik op Eerste kolom blokkeren. Wanneer u nu naar rechts scrolt, blijft de linkerkolom staan. Vastzetten meerdere kolommen: Klik eerst in de eerste cel naast de kolommen die u wilt blokkeren, klik vervolgens op Titelblokkering en de kolommen ernaast blijven vaststaan.

Dus, waar vind ik weergave in excel?

Een aangepaste weergave toepassen

  1. Ga naar Weergave > werkmapweergaven >aangepaste weergaven.
  2. Klik in het vak Weergaven op de naam van de weergave die u wilt toepassen en klik op Weergeven.
Dit in overweging nemend, hoe paginanummers verwijderen? Als je de pagina-nummers wilt verwijderen, moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar 'Bestand' en klik vervolgens op 'Opties'.
2. Klik in het venster 'Opties' op 'Weergave'.
3. Vink het selectievakje 'Pagina-nummers' uit.
4. Klik op 'OK'.

Waarom sectie einde?

Dit kan verschillende redenen hebben. Ten eerste kan het zijn dat het bedrijf failliet is, het kan ook zijn dat het bedrijf is overgenomen door een ander bedrijf of het kan zijn dat het bedrijf zich heeft teruggetrokken uit de markt.

Door Ilana Nathu

Vergelijkbare artikelen

Hoe bereken je een percentage van 2 bedragen? :: Hoe paginanummering pas later beginnen?
Handige links