Huis > H > Hoe Laat Je De Paginanummering Doorlopen?

Hoe laat je de paginanummering doorlopen?

Klik met de rechtermuisknop op een pagina in een sectie en selecteer vervolgens Paginanummers > Opmaak paginanummers. Voer een van de volgende handelingen uit: Als u wilt doorgaan met de paginanummering uit de vorige sectie, selecteert u Doorgaan vanaf de vorige sectie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe laat je Excel naar boven afronden?

De functie is beëindigd. Naar. Het getal wordt altijd naar boven afgerond. Als de breuk achter de komma groter is dan of gelijk is aan 0,25, wordt het getal naar boven afgerond.

Waar begint paginanummering verslag?

Vanaf welk hoofdstuk begin je met de paginanummering? De paginanummering start na het voorblad. Als je gebruikmaakt van een informatiepagina start de paginanummering vaak na de informatiepagina. Hoe nummering in Word? Paginanummers in Word

  1. Zorg dat u een Word-bestand van meerdere pagina's open hebt staan.
  2. Klik in het Lint op het tabblad Invoegen.
  3. Klik op Koptekst en voettekst > Paginanummer.
  4. Een uitklapmenu verschijnt.
  5. Een menu klapt uit met de verschillende mogelijkheden voor de nummering.
  6. U ziet de geselecteerde nummering.

Hoe maak je automatisch een inhoudsopgave in Word?

Er zijn een paar verschillende manieren om automatisch een inhoudsopgave te maken in Word.
Eén manier is om de ingebouwde koppenstijlen te gebruiken. Zorg er eerst voor dat uw document de juiste stijl gebruikt voor al uw koppen. Als je bijvoorbeeld wilt dat je koppen van het eerste niveau worden opgenomen in je inhoudsopgave, moeten ze worden opgemaakt met de stijl Kop 1. U kunt dit controleren door naar het tabblad Home te gaan en te kijken naar de groep Stijlen. Als een stijl niet wordt gebruikt in uw document, wordt hij grijs weergegeven.
Zodra u de juiste stijlen op uw koppen hebt toegepast, kunt u een inhoudsopgave invoegen door naar het tabblad Verwijzingen te gaan en op de knop Inhoudsopgave te klikken. Standaard zal dit een basisinhoudsopgave invoegen die alle koppen 1 in uw document bevat.
Als je de inhoudsopgave wilt aanpassen, kun je op de knop Inhoudsopgave klikken en vervolgens Inhoudsopgave invoegen selecteren in het uitklapmenu. Dit opent het dialoogvenster Inhoudsopgave, waarin u verschillende opties voor uw inhoudsopgave kunt selecteren. U kunt bijvoorbeeld kiezen hoeveel koppen u wilt opnemen, en u kunt er ook voor kiezen om paginanummers of hyperlinks in uw inhoudsopgave op te nemen. Waarom loopt de paginanummering niet door? Er zijn een paar verschillende redenen waarom de paginanummering niet doorgaat zoals verwacht. Eén reden kan zijn dat de paginanummering is ingesteld om te beginnen bij een specifiek paginanummer anders dan 1. Om dit te controleren gaat u naar het tabblad "Lay-out" en klikt u op "Pagina-instelling". Controleer onder "Pagina-instellingen" het veld "Beginnummer" om te zien of het op iets anders dan 1 is ingesteld.
Een andere reden kan zijn dat het document meerdere secties heeft, en dat elke sectie zijn eigen paginanummering heeft. Om dit te controleren gaat u naar het tabblad "Beeld" en klikt u op "Document Map". Dit toont u alle secties in het document. Klik in elke sectie en controleer de instellingen voor "Pagina-instelling" om te zien of de paginanummering op 1 begint.
Als geen van deze oplossingen het probleem verhelpt, kan het zijn dat er handmatige pagina-einden in het document zijn die de paginanummering onderbreken. Om dit te controleren gaat u naar het tabblad "Home" en klikt u in de groep "Paragraaf" op "Tonen/Verbergen". Dit toont alle verborgen tekens in het document, inclusief pagina-einden. Als er pagina-einden zijn die niet op de juiste plaats staan, kunt u ze verwijderen en zou de paginanummering moeten doorgaan zoals verwacht.

Gerelateerde artikelen

Hoe laat je je AirPods harder klinken?

Ga naar 'Instellingen' en gebruik de aangepaste geluidsconfiguratie.

Heeft de inhoudsopgave een paginanummer?

In de inhoudsopgave, in het Engels table of contents en door onze zuiderburen inhoudstafel genoemd, som je alle hoofdstukken van je scriptie op en vermeld je daarbij het paginanummer. Dienovereenkomstig, waarom sectie einde? Sectie-einden gebruiken om documenten van alle grootten op te splitsen en op te maken. U kunt bijvoorbeeld secties opmaken in hoofdstukken en opmaak toevoegen, zoals kolommen, kop- en voetteksten, paginaranden, aan elk hoofdstuk.

Heeft een verslag een inhoudsopgave?

De titelpagina, inhoudsopgave, inleiding, resultaten, conclusie en discussie, samenvatting, evaluatie en de bronvermelding vormen de verplichte onderdelen van een verslag. Een verslag wordt altijd gemaakt met behulp van een tekstverwerker. Wat valt onder de hoofdtekst? De hoofdtekst bevat de definitie van het begrip, de achtergrondinformatie, de algemene beoordeling en de conclusie.

Waar moet pagina nummering?

De pagina-nummering moet bovenaan de pagina in het midden staan.

Door Aubine Desmaris

Vergelijkbare artikelen

Hoe nummer je hoofdstukken? :: Waarom kan ik wel printen maar niet scannen?
Handige links