Huis > H > Hoe Bereken Je Een Percentage Van 2 Bedragen?

Hoe bereken je een percentage van 2 bedragen?

Berekening van het percentage: Het berekenen van een percentage betekent het schatten van de overeenkomst of het verschil die er mathematisch bestaat tussen twee getallen. Om dit te doen, moet men beide getallen delen en het resultaat met honderd vermenigvuldigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe bereken je het subtotaal?

Subtotalen worden berekend met een overzichtsfunctie. U kunt meer dan één soort overzichtsfunctie tonen. De eindtotalen zijn niet afkomstig van de waarden in de subtotalen.

Daarvan, hoe bereken je een percentage uit?

To calculate a percentage, you first need to know what the whole is. This is 100% in most cases. You then divide the part in question by the whole, and multiply by 100. So, if you have 10 out of 100, you divide 10 by 100 to get 0.1, and then multiply by 100 to get 10%. Dienovereenkomstig, hoe maak je een berekening in excel? Om een berekening te maken in Excel, ga je naar het tabblad "Berekenen" in het lint en klik je op de knop "Berekenen" in de groep "Berekeningen". Er verschijnt dan een dialoogvenster met de optie "Som". Selecteer de cellen die je wilt optellen en klik vervolgens op "OK".

Door Maison

Vergelijkbare artikelen

Wat is Power Pivot in Excel? :: Hoe maak je een koptekst in Excel?
Handige links