Huis > H > Hoe Bereken Ik Gewerkte Uren?

Hoe bereken ik gewerkte uren?

Om deze klus te klaren, kan ik enkele formules voor je introduceren.

  1. Bereken gewerkte uren en minus lunchtijd met formules.
  2. Voer deze formule in: =SUM((C2-B2)+(E2-D2))*24 in een lege cel naast je tijdrecordcellen, F2zie bijvoorbeeld screenshot:

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe bereken je het subtotaal?

Subtotalen worden berekend met een overzichtsfunctie. U kunt meer dan één soort overzichtsfunctie tonen. De eindtotalen zijn niet afkomstig van de waarden in de subtotalen.

Dit in overweging nemend, hoe reken je met tijd?

Voor het rekenen met tijd heeft één dag de waarde 1. Een tijdsduur is een deel daarvan: 1 uur is 1/24, 3 uren zijn 3*1/24 of 3/24. Geef =1/24 als een decimaal getal weer en u ziet 0,041667. Geef dat in de opmaak Tijd weer en u ziet precies 1:00. Is het mogelijk om uren minuten seconden bij elkaar op te tellen in Excel? Tel of trek tijden af ​​om decimale uren / minuten / seconden te krijgen met Kutools voor Excel. Als u de tijd wilt optellen en vervolgens de resultaten wilt krijgen als decimale uren, minuten of seconden, kunt u gebruiken Kutools for Excel's Converteer tijd functie.

Hoe bereken je gewerkte uren per maand?

Er zijn een paar verschillende manieren om gewerkte uren per maand te berekenen.
De meest eenvoudige manier om het aantal gewerkte uren per maand te berekenen is het totale aantal gewerkte uren in een maand te nemen en dat te delen door het aantal dagen in die maand. Als een werknemer in januari bijvoorbeeld in totaal 160 uur heeft gewerkt, is dat 160 uur gedeeld door 31 dagen, dus gemiddeld 5,16 uur per dag.
Een andere manier om het aantal gewerkte uren per maand te berekenen is het totale aantal gewerkte uren in een maand te nemen en dat te delen door het aantal weken in die maand. Als een werknemer in januari bijvoorbeeld in totaal 160 uur heeft gewerkt, is dat 160 uur gedeeld door 4 weken, dus gemiddeld 40 uur per week.
Een andere manier om het aantal gewerkte uren per maand te berekenen is het totale aantal gewerkte uren in een maand te nemen en dat te delen door het aantal uren in een werkweek. Als een werknemer in januari bijvoorbeeld in totaal 160 uur heeft gewerkt, is dat 160 uur gedeeld door 40 uur, dus gemiddeld 4 uur per dag.
De meest nauwkeurige manier om het aantal gewerkte uren per maand te berekenen is het totale aantal gewerkte uren in een maand te nemen en dat te delen door het aantal werkelijk gewerkte dagen in die maand. Bijvoorbeeld, als een werknemer in januari in totaal 160 uur heeft gewerkt, maar slechts 20 dagen gedurende de maand, dan is dat 160 uur gedeeld door 20 dagen, dus gemiddeld 8 uur per dag. Dus, hoe bereken je gemiddelde uren per week? Er zijn een paar verschillende manieren om het gemiddelde aantal uren per week te berekenen. De meest gebruikelijke manier is om het totale aantal gewerkte uren in een week te nemen en dat te delen door het aantal werknemers. Dit geeft het gemiddelde aantal gewerkte uren per werknemer.

Gerelateerde artikelen

Hoe bereken je de 5 5 regel?

Je laagste cijfers in je eindcijfers zijn misschien niet te laag als je maar een 5 hebt voor je kernvakken.

Bovendien, hoe laat is het binnen 24 uur?

Een heel uur is 60 minuten. 84 - 60 = 24. Na het volgende hele uur komen er dus nog 24 minuten bij. Het is dan 17:24 uur. Hoe bereken je de tijd natuurkunde? Het verband tussen snelheid, afstand & tijd

s = V * t, met V voor de snelheid in m/s, s voor de afstand in m en t voor de tijd in seconden.

Vervolgens, hoeveel uur is 12 min?

MinutenUur
12 min0.20 hr
13 min0.22 hr
14 min0.23 hr
15 min0.25 hr
Hoe maak je een urenregistratie in Excel? Een timesheet in Excel aanmaken is relatief eenvoudig. Ten eerste moet je een nieuw werkblad maken. Voor de headers kun je kolommen maken met de namen 'Datum', 'Begintijd', 'Eindtijd' en 'Totaal aantal uren'. Voor elke dag dat je werkt, voeg je een nieuwe rij toe en vul je deze in met de relevante informatie. Als je alle daysheets hebt ingevoerd, kun je eventueel een kolom toevoegen met de formule '=SOM(Totaal aantal uren)', zodat je het totaal aantal gewerkte uren in één overzicht krijgt.

Dienovereenkomstig, hoe laat is het over 7 uur?

Het is over 7 uur.

Door Frannie

Vergelijkbare artikelen

Hoe uren en minuten omzetten naar decimalen Excel? :: Hoe maak je een lijn in Excel?
Handige links