Huis > H > Hoe Maak Je Een Lijn In Excel?

Hoe maak je een lijn in Excel?

U doet dit als volgt:

  1. Klik op Start > de pijl Randen .
  2. Kies Randen tekenen voor de buitenste randen of Randraster tekenen voor rasterlijnen.
  3. Klik op de pijl Randen > de pijl Lijnkleur en kies vervolgens een kleur.
  4. Klik op de pijl Randen > de pijl Lijnstijl en kies vervolgens een lijnstijl.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe Moduleer je in de muziek?

Moduleren betekent dat je in een bepaald lied de toonsoort van dat lied verandert. Als een lied in de toonsoort C-majeur staat en je hebt het één keer in C-majeur gespeeld, dan speel je vervolgens een deel ervan in D-majeur. Dat deel van het lied klinkt dan één hele toon hoger dan de oorspronkelijke toonsoort. En nog een vraag, hoe bepaal je de toonaard van een muziekstuk? Er zijn verschillende manieren om een toonaard te bepalen.

  1. De Voortekening. Van de voortekening kan je een majeur of mineur toonladder afleiden.
  2. De slotnoot. In vele muziekstukken eindigt de melodie op de grondnoot.
  3. Het slotakkoord. Bij de meeste stukken kunnen we de toonaard ook bepalen door het slotakkoord.

Vervolgens, hoe transponeer je een matrix?

Om een matrix te transponeren, moet je eerst een nieuwe, lege matrix maken. Dan loop je door de oorspronkelijke matrix en voor elk element in de oorspronkelijke matrix stel je het overeenkomstige element in de nieuwe matrix gelijk aan het element in de oorspronkelijke matrix. Tenslotte geef je de nieuwe matrix terug. Hoe maak je een tabel kleiner in Excel? Er zijn een paar manieren om een tabel kleiner te maken in Excel:
1. Verminder het aantal kolommen - Dit kan worden gedaan door kolommen te verbergen die niet nodig zijn. Om een kolom te verbergen, klikt u met de rechtermuisknop op de kolomkop en selecteert u "Verbergen".
2. Het aantal rijen verminderen - Dit kunt u doen door rijen te verbergen die niet nodig zijn. Om een rij te verbergen, klikt u met de rechtermuisknop op de rijkop en selecteert u "Verbergen".
3. De lettergrootte verkleinen - Dit kunt u doen door de cellen in de tabel te selecteren en vervolgens de lettergrootte te wijzigen in de Font-sectie van het tabblad Home.
4. 4. Verklein de kolombreedte - Dit kunt u doen door de kolommen in de tabel te selecteren en vervolgens de rand van de kolomkop naar de gewenste breedte te slepen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Je kunt ook vragen waarom kan ik geen kolom invoegen excel?

Klik op een cel in de rij waar u een rij wilt invoegen. Klik in het menu Invoegen op rij. Als u een kolom wilt invoegen, klikt u op kolom. Je kunt ook vragen hoe voeg ik 2 kolommen samen in excel? Voeg gegevens uit cellen samen per formule

Selecteer een cel waarin u het resultaat wilt plaatsen, typ deze formule = A1 & "" & B1, A1 en B1 zijn de cellen die u wilt samenvoegen, "" is het scheidingsteken tussen twee celinhoud, druk op Enter en sleep de vulgreep omlaag om de formule op cellen toe te passen.

Dus, hoe verwijder je lege kolommen in excel?

Lege cellen verwijderen in Excel

  1. Selecteer je gegevens met Ctrl+A.
  2. Druk op de functietoets F5.
  3. Klik op “Speciaal”
  4. Kies voor Lege waarden en klik op OK. Nu zijn alle lege waarden geselecteerd.
  5. Klik op “Verwijderen” rechtsboven in het venster Cellen.
Hoe kun je meerdere rijen selecteren? Om meerdere rijen te selecteren kunt u de Shift-toets gebruiken om aaneengesloten rijen te selecteren of de Ctrl-toets (PC) of ⌘-toets (Mac) om niet-aaneengesloten rijen te selecteren.

Is Excel oneindig?

Nee, Excel is niet oneindig. In Excel is het maximale aantal rijen 65.536 en het maximale aantal kolommen is 256. Dit betekent dat het totale aantal cellen 16.777.216 is.

Door Nikki Zogopoulos

Vergelijkbare artikelen

Hoe bereken ik gewerkte uren? :: Waar staat transponeren in Excel?
Handige links