Huis > H > Hoe Een Deel Van De Tekstreeks Uit De Cel Halen In Excel?

Hoe een deel van de Tekstreeks uit de cel halen in Excel?

Met de functie DEEL in Excel en DEEL of MID in Google Spreadsheets kunnen we een deel van een tekst opvragen. Bv. De functie =DEEL(A3;5;2) geeft de tekenreeks van twee tekens die begint vanaf het vijfde teken van cel A3.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe zoek je een woord in Excel?

Als u iets wilt zoeken, drukt u op Ctrl+F of gaat u naar Start > Zoeken & Selecteer > Zoeken. Typ in het vak Zoeken naar: de tekst of getallen die u wilt zoeken. Klik op Volgende zoeken om uw zoekopdracht uit te voeren. Wat betekent waarde in Excel? #WAARDE! is voor Excel een manier om te zeggen: 'Er is iets mis met de manier waarop u de formule typt. Of er is iets mis met de manier waarop u naar de cellen verwijst.

Trouwens, is midden excel?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de specifieke definitie van "middle excel". We kunnen echter wel wat algemene richtlijnen geven.
Als "middle excel" verwijst naar het gemiddelde vaardigheidsniveau in Excel, dan is het antwoord waarschijnlijk ja. Dit komt omdat het gemiddelde vaardigheidsniveau meestal rond het midden van het spectrum ligt.
Indien "middle excel" verwijst naar het mediane vaardigheidsniveau in Excel, dan is het antwoord minder duidelijk. Dit komt omdat het mediane vaardigheidsniveau kan variëren afhankelijk van de verdeling van de vaardigheidsniveaus. Indien er bijvoorbeeld meer hoogopgeleide Excel-gebruikers zijn, dan zal de mediaan hoger liggen. Wat dit betreft, hoe gebruik je de als functie in excel? De functie as in Excel kan op een aantal manieren worden gebruikt. Eén manier is om een verwijzing naar een cel of celbereik te maken. Dit kan worden gedaan door de functie as te gebruiken met de celverwijzing als eerste argument en de bereikverwijzing als tweede argument. Een andere manier om de functie as te gebruiken is om een genoemd bereik te maken. Dit kunt u doen door de functie as te gebruiken met de bereikverwijzing als eerste argument en de naam als tweede argument.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Hoe voornaam en achternaam splitsen Excel?

Selecteer de cel of de kolom met de tekst die u wilt splitsen. Selecteer gegevens > tekst naar kolommen. Selecteer in de wizard Tekst naar kolommen de opties Gescheiden > Volgende. Selecteer de Scheidingstekens voor uw gegevens. Hoe maak ik van 2 cellen 1 cel in Excel? De tekst van twee of meer cellen combineren in één cel

  1. Selecteer de cel waarin u de gecombineerde gegevens wilt hebben.
  2. Typ = en selecteer de eerste cel die u wilt combineren.
  3. Typ & en gebruik aanhalingstekens met een spatie ertussen.
  4. Selecteer de volgende cel die u wilt combineren en druk op Enter.

Hoe tekst verwijderen in Excel?

Selecteer het bereik waarvan u de bepaalde tekens wilt verwijderen. Dan klikken Kutools > Tekst > Verwijderen op positie. Waar vind ik voorwaardelijke opmaak in Excel? Om conditional formatting in Excel te vinden, ga je naar het tabblad Home en klik je in de groep Styles op Conditional Formatting.

Hoe zet je de bovenste regel vast in Excel?

In Excel, je kunt de bovenste rij vastzetten door op 'Bewerken' te klikken in de menubalk en vervolgens 'Bovenste rij vastzetten' te selecteren.

Door Ophelie Lucien

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik in Excel zien wat het hoogste bedrag is in een lijst met bedragen? :: Wat is Counta?
Handige links