Huis > H > Hoe Maak Je Een Hyperlink In Een Mail?

Hoe maak je een hyperlink in een mail?

Een hyperlink naar een nieuw e-mailbericht maken

Selecteer de tekst of afbeelding die u als hyperlink wilt weergeven. Druk op Ctrl+K. U kunt ook met de rechtermuisknop op de tekst of afbeelding klikken en op Koppeling klikken in het snelmenu. Klik op E-mailadres onder Koppelen aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dus, hoe krijg je een excel bestand in word?

Open Word en klik op het tabblad Invoegen. Kies hier in de groep Tekst voor Object en ga naar het tab Bestand gebruiken. Plaats een vinkje bij Koppelen aan bestand en wijs het Excel-document aan. Het Excel-bestand wordt ingevoegd in je Word-document. Dienovereenkomstig, hoe maak je een rekensom in excel? Hoe maak je een eenvoudige formule in Excel

  1. Klik op het werkblad op de cel waarin u de formule wilt invoeren.
  2. Typ het gelijkteken = en vervolgens de constanten en operatoren (maximaal 8192 tekens) die u in de berekening wilt gebruiken. Typ voor ons voorbeeld =1+1. Notities:
  3. Druk op Enter (Windows) of Return (Mac).

Men kan zich ook afvragen: wat betekent apenstaartje in excel formule?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien de betekenis van "apenstaartje" in een Excel-formule kan variëren afhankelijk van de specifieke context waarin het wordt gebruikt. Een mogelijke interpretatie is echter dat het verwijst naar het gebruik van de "&" operator om tekstreeksen in een formule samen te voegen. Als u bijvoorbeeld twee cellen hebt, A1 en A2, die respectievelijk de tekst "aap" en "staart" bevatten, kunt u de volgende formule gebruiken om ze samen te voegen tot één cel: =A1&A2. Het resultaat zou de tekst "apenstaart" in de cel zijn. Men kan zich ook afvragen: hoe vind ik alle combinaties die gelijk zijn aan een bepaalde som in excel? Er is geen ingebouwde functie in Excel om alle combinaties te vinden die gelijk zijn aan een bepaalde som, maar er zijn een paar manieren om dit te doen met behulp van verschillende functies in Excel.
Eén manier om dit te doen is door de SUMPRODUCT-functie te gebruiken. Deze functie vermenigvuldigt bereiken of matrices met elkaar en geeft de som van die producten. Als u bijvoorbeeld een cellenbereik hebt met de getallen 1 tot en met 10 en u wilt alle combinaties van deze getallen vinden die de som van 5 vormen, kunt u de volgende formule gebruiken:
=SUMPRODUCT((A1:A10=1)*(B1:B10=4))
Dit geeft het aantal combinaties waarbij het eerste getal 1 is en het tweede getal 4 (voor een totale som van 5). U kunt dan de 1 en 4 in de formule veranderen in andere getallen om alle andere combinaties te vinden die samen 5 zijn.
Een andere manier om alle combinaties te vinden die de som van een bepaald getal zijn, is door de COMBIN-functie te gebruiken. Deze functie geeft het aantal combinaties voor een gegeven aantal items. Dus als u bijvoorbeeld een cellenbereik hebt met de getallen 1 tot en met 10, en u wilt alle combinaties van die getallen vinden die de som zijn van 5, kunt u de volgende formule gebruiken:
=COMBIN(10,5)
Dit zou het aantal combinaties opleveren waarbij u 5 getallen van een totaal van 10 hebt. Ook hier kun je de 5 en 10 in de formule veranderen in andere getallen om alle andere combinaties te vinden die de som zijn van een bepaald getal.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe kan ik een gedeelte van mijn Excel blad afschermen?

Excel beveiliging

  1. Selecteer het werkblad door een cel te selecteren.
  2. Ga naar tab >> Controleren.
  3. Kies in de groep >> Wijzigingen voor de optie >> Blad beveiligen.
  4. Excel toont een scherm waarin kan worden aangegeven tot op welk niveau de beveiliging moet worden uitgevoerd.
  5. Als een gebruiker niets mag, zijn alle vinkjes weg.
Dit in overweging nemend, wat is een tabblad in excel? Je kunt tabbladen toevoegen in Excel, ook wel 'werkbladen' geheten, om gegevens gescheiden te houden, maar wel zo dat ze gemakkelijk toegankelijk zijn. Excel opent met een leeg werkblad (drie als je Excel 2007 gebruikt), maar je kunt zo veel werkbladen toevoegen als je wilt.

Hoe Beveiliging blad opheffen Excel?

Beveiliging van een Excel-werkblad opheffen

  1. Ga naar het werkblad waarvan u de beveiliging wilt opheffen.
  2. Ga naar Bestand > Info > Beveiligen > Beveiliging blad opheffen, of ga vanaf het tabblad Controleren naar Wijzigingen > Beveiliging blad opheffen.
Bovendien, hoe eerste rij en kolom blokkeren excel? In Excel, the first row and column are reserved for labels. This means that you can't enter data in these cells. However, you can change the font, size, and color of the labels, and you can also merge cells in the first row and column.

Hoe maak ik van 2 cellen 1 cel in Excel?

Om twee cellen samen te voegen in één cel in Excel, ga je naar de cel met de inhoud die je wilt toevoegen en klik je met de rechtermuisknop. Vervolgens selecteer je 'samenvoegen en centreren' in het drop-downmenu. Als je wilt dat de inhoud van beide cellen in één cel staat, selecteer je 'samenvoegen'.

Door Simah Tornese

Vergelijkbare artikelen

Kan Inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen niet aanvinken? :: Hoe maak je een werkblad in Excel?
Handige links