Huis > K > Kan Inhoud Versleutelen Om Gegevens Te Beveiligen Niet Aanvinken?

Kan Inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen niet aanvinken?

Encrypted File System gebruiken

Klik met de rechtermuisknop op de map die je wilt versleutelen en kies voor Eigenschappen. In het eigenschappenvenster klik je op de knop Geavanceerd. Je vindt deze knop op het tabblad Algemeen. Plaats vervolgens een vinkje bij de optie Inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe kan ik een PDF bestand beveiligen?

Een wachtwoord toevoegen aan een PDF-bestand

  1. Open het PDF-bestand in Acrobat DC.
  2. Kies Bestand > Beveiligen met wachtwoord.
  3. Selecteer deze optie als u een wachtwoord voor weergave of bewerken van de PDF wilt instellen.
  4. Typ uw wachtwoord en typ het vervolgens opnieuw.
  5. Klik op Toepassen.
Men kan zich ook afvragen: waarom zie ik geen tabbladen in excel? Zorg ervoor dat de optie Bladtabs weergeven is ingeschakeld. Dit kan op de volgende manieren: In alle andere Excel-versies gaat u naar Bestand > Opties > Geavanceerd. Controleer onder Weergaveopties voor deze werkmap of het selectievakje bij Bladtabs weergeven is ingeschakeld.

Waarom kan ik Excel niet bewerken?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een Excel-document niet kunt bewerken. Eén mogelijkheid is dat het document op een bepaalde manier is beveiligd waardoor het niet bewerkt kan worden. Een andere mogelijkheid is dat het document corrupt is en niet goed opent. Tenslotte is het ook mogelijk dat u niet de juiste rechten heeft om het document te bewerken. Dit in overweging nemend, wat is de laatste versie van excel? De nieuwste versie van Excel is Microsoft Excel 2016. Deze is uitgebracht op 22 september 2015. Excel 2016 bevat een aantal nieuwe functies, waaronder:
* Een nieuwe "Get & Transform" data tool voor het importeren en omvormen van gegevens.
Verbeterde ondersteuning voor het werken met grote datasets.
Een nieuwe "Tell Me"-functie die u helpt de juiste Excel-functie voor uw behoeften te vinden. * Een nieuwe "Snelle analyse" tool om snel gegevensanalyses uit te voeren. * Nieuwe grafiektypes, waaronder treemap, waterval en box & whisker.
Verbeterde ondersteuning voor het werken met draaitabellen en slicers.
En meer...

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Vervolgens, hoe kan ik een word document bewerken?

Bewerken in uw document inschakelen

  1. Ga naar Bestand > Info.
  2. Selecteer Document beveiligen.
  3. Selecteer Bewerken inschakelen.
Hoe haal je read only weg? Hoewel het helaas niet mogelijk is om de alleen-lezenmodus van een Worddocument te verwijderen als je het wachtwoord niet weet, kun je heel eenvoudig de tekst van het Worddocument kopiëren in een nieuw Wordbestand.

Vervolgens, kan alleen-lezen niet uitzetten?

U kunt dit probleem omzeilen door de opdracht Attrib bij een opdrachtprompt (Cmd.exe) te gebruiken om de kenmerken Alleen-lezen of Systeem van mappen weer te geven of te verwijderen. Trouwens, hoe kan je ervoor zorgen dat de formules in een cel worden afgedrukt in plaats van de resultaten? De formules worden in een cel weergegeven in plaats van de resultaten wanneer de cel is ingesteld op 'Weergeven als formule'. Dit kan worden gedaan door de volgende stappen te volgen:
1. Selecteer de cel of celgroep waarin de formules moeten worden weergegeven.
2. Ga naar het tabblad 'Start' in het lint.
3. Klik in de groep 'Celformaten' op het pictogram 'Celformaat'.
4. Klik in het dialoogvenster 'Cel formaat' op het tabblad 'Algemeen'.
5. Selecteer in de lijst 'Weergeven als formule' en klik op 'OK'.

Dienovereenkomstig, hoe blokkeer je meerdere rijen in excel?

Er zijn twee manieren waarop u meerdere rijen kunt blokkeren in Excel.
De eerste is om de rijen te selecteren die u wilt blokkeren en dan op het tabblad 'Start' in de groep 'Rijen' op de knop 'Rijen blokkeren' te klikken.
De tweede manier is om de eerste rij te selecteren die u wilt blokkeren en dan met de rechtermuisknop op de rij te klikken. Vervolgens klikt u in het dropdownmenu op 'Rij blokkeren'.

Door Hoagland Prieto

Vergelijkbare artikelen

Hoe Excel bestand doorsturen? :: Hoe maak je een hyperlink in een mail?
Handige links