Huis > K > Kan Geen .Exe Bestanden Openen Win 10?

Kan geen .exe bestanden openen Win 10?

Als je problemen hebt met het openen van .exe-bestanden in Windows 10, zou je dit probleem gemakkelijk moeten kunnen oplossen door een snelle registerfix te downloaden en toe te passen. Gewoon download de registerfix , pak het REG-bestand uit en dubbelklik erop om het aan uw register toe te voegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan het bestand .exe niet vinden?

Als je het bestand .exe niet kunt vinden, probeer dan de volgende stappen:
1. Controleer of het bestand .exe echt ontbreekt. Soms is het bestand gewoon verplaatst en is het niet echt verwijderd.
2. Controleer of de naam van het bestand .exe niet is gewijzigd. Soms kan een virus de naam van het bestand wijzigen, waardoor het moeilijk te vinden is.
3. Probeer het bestand te vinden met een zoekopdracht. Als je weet waar het bestand normaliter zou moeten staan, kun je een zoekopdracht uitvoeren om het te vinden.
4. Herstel het bestand .exe vanuit een back-up als je er een hebt. Als je een back-up van het bestand hebt, kun je het herstellen en opnieuw installeren.
5. Probeer een programma te vinden dat hetzelfde doet als het vermiste programma. Soms kun je een ander programma vinden dat dezelfde functie heeft als het vermiste programma.

Door Marvel Dubuc

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijderd je de EXIF? :: Wat gebeurt er bij Ctrl Alt Delete?
Handige links