Huis > H > Hoe Krijg Ik Verhalen Weg Op Facebook?

Hoe krijg ik verhalen weg op Facebook?

Ga naar het gedeelte Verhalen bovenaan je nieuwsoverzicht. Tik op een verhaal van de persoon, pagina of groep die je wilt uitschakelen. Tik rechtsboven in het betreffende verhaal op . Klik op [Gebruikersnaam] dempen en klik vervolgens op Dempen om te bevestigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, waarom krijg ik voorgestelde verhalen op facebook?

Deze voorgestelde berichten zijn gepersonaliseerd op basis van wat mogelijk relevant voor je is. Factoren zoals je eerdere Facebook-activiteit zijn hierop van invloed. Berichten die voor je worden voorgesteld, kunnen video's, foto's of artikelen zijn van pagina's en groepen die je nog niet volgt. Waarom kan ik niet alle verhalen zien op Facebook? Vrienden: alleen je Facebook-vrienden kunnen je verhaal zien op Facebook en in de Messenger-app. Je Messenger-connecties zullen je verhaal niet zien. Aangepast: door jou geselecteerde mensen kunnen je verhalen zien.

Je kunt ook vragen hoe messenger verhaal verwijderen?

Hier zijn de instructies voor het verwijderen van je messenger verhaal:
1. Open de messenger app en ga naar je profielpagina
2. Tik op het tabblad "Mijn verhaal"
3. Tik op het verhaal dat je wilt verwijderen
4. Tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek
5. 5. Tik op "Verwijderen"
6. Bevestig door nogmaals op "Verwijderen" te tikken Trouwens, hoe lang blijft een verhaal op facebook? Volgens het Helpcentrum van Facebook blijft een verhaal 24 uur op je profiel staan, daarna wordt het gearchiveerd. Echter, als je een verhaal deelt met een specifieke groep of persoon, blijft het op hun profiel zolang zij dat ingesteld hebben.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Je kunt ook vragen kun je zien hoe vaak iemand je verhaal bekijkt?

Toch weten of onbekende mensen je Story checken? Scrol dan eens door de lijst met kijkers. Je vindt hier alle mensen die naar je Verhaal kijken, inclusief die je niet volgen. Instagram geeft je tot 48 uur om te zien wie je Story checkt. Daarvan, wat betekent gerelateerde pagina's op facebook? Het is een overzicht van (volgens Facebook) vergelijkbare pagina's als die van jou, en dus ook van jouw collega's of concurrenten. Het is maar net hoe jij ze wilt noemen.

Wie zijn mensen die je misschien kent op Facebook?

Met Mensen die je misschien kent kun je vrienden vinden op Facebook. Suggesties voor Mensen die je misschien kent worden onder andere gegeven vanwege de volgende redenen: Jullie hebben gemeenschappelijke vrienden. Jullie hebben een netwerk gemeen, zoals je huidige woonplaats, school of werkgever. Kun je zien als je een screenshot maakt op Facebook? Nee, je kunt niet zien wanneer je een screenshot neemt op Facebook. Er staat geen tijdstip bij de foto in je Facebook-album.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik zien wie mijn verhaal bekijkt op facebook?

Op dit moment is het niet mogelijk om te zien wie jouw verhaal bekijkt op Facebook. Dit komt omdat Facebook anoniem wilt blijven. Echter, er zijn wel enkele manieren om te achterhalen of je verhaal wordt bekeken. Als je bijvoorbeeld een verhaal hebt geplaatst en er komen veel reacties binnen, kun je er vanuit gaan dat je verhaal door veel mensen is bekeken. Ook kun je kijken naar het aantal views dat je verhaal heeft. Als je een verhaal hebt geplaatst en het heeft veel views, is het waarschijnlijk dat je verhaal door veel mensen is bekeken.

Door Malkin

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan iemand mijn verhaal niet zien? :: Waarom staat iemand bovenaan bij Messenger?
Handige links