Huis > H > Hoe Krijg Je Whatsapp Op Je Smartwatch?

Hoe krijg je WhatsApp op je smartwatch?

Met een wear OS smartwatch werkt WhatsApp nog het beste. Hierbij koppel je de smartphone aan de Wear OS smartwatch. Vervolgens log je op je WhatsApp account op je smartphone in. Ga hierna naar instellingen en berichtgeving en schakel 'meldingen ontvangen' aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, wat is slaapmodus fitbit?

Wanneer de slaapmodus is ingeschakeld: De tracker trilt niet en het scherm wordt niet ingeschakeld door meldingen. De helderheid van het scherm is ingesteld op gedimd. Als je je pols naar je toedraait, wordt het scherm van de tracker niet ingeschakeld. Waarom krijg ik geen Slaapscore Fitbit? Bekijk de tegel Slaap om je slaapscore te zien. Misschien moet je omhoog vegen om deze te zien. Als je de tegel Slaap niet ziet op de Fitbit Ionic- of Fitbit Versa-serie, tik dan op Instellingen onderaan Fitbit Vandaag en selecteer de tegel Slaap.

Hoe vind ik mijn Fitbit terug?

Ervan uitgaande dat u uw Fitbit verkeerd hebt opgeborgen en deze niet binnen handbereik is, is de beste manier om hem terug te vinden het gebruik van de functie Zoek mijn Fitbit op de Fitbit-app. Hiervoor moet je eerst zorgen dat je Fitbit verbonden is met je account. Als dit niet het geval is, kunt u het niet vinden. Zodra u hebt gecontroleerd of uw Fitbit is verbonden, opent u de Fitbit-app en tikt u op het tabblad Vandaag. Tik vervolgens op uw profielfoto in de rechterbovenhoek. Er verschijnt een menu; selecteer vanaf hier Zoek mijn Fitbit. Fitbit zal dan de GPS op je telefoon gebruiken om te proberen je Fitbit te lokaliseren. Als uw Fitbit binnen het bereik van uw telefoon is, verschijnt hij op een kaart. Zo niet, dan krijgt u de optie om de laatst bekende locatie van uw Fitbit te bekijken (als uw Fitbit verbonden was met GPS toen hij verloren ging). Welke app werkt samen met Fitbit? Er zijn veel apps die met Fitbit werken, waaronder populaire zoals Strava, MyFitnessPal en Endomondo. Er zijn ook apps die speciaal zijn ontworpen voor het bijhouden van specifieke gezondheidsgegevens zoals slaap of vruchtbaarheid. Om erachter te komen welke apps met Fitbit werken, kunt u de Fitbit-app-galerij op de Fitbit-website raadplegen, of zoeken naar "Fitbit" in de app store op uw mobiele apparaat.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Dit in overweging nemend, is fitbit ook voor iphone?

In tegenstelling tot de Apple Watch, welke alleen IOS geschikt is, werkt de Fitbit ook met IOS, Android en zelfs met de Windows telefoon (deze Windows telefoon gebruikers zijn er nog steeds). Hoe krijg ik WhatsApp op mijn Fitbit versa? Koppel beide apparaten en volg deze stappen:

  1. Zoek de instellingsoptie en klik op 'Manage meldingen'. Activeer vervolgens de WhatsApp-melding.
  2. Verbind je horloge met je WhatsApp-account om direct toegang te krijgen. Nu heb je toegang tot WhatsApp en kun je alle inkomende berichten effectief lezen.

Hoe zet ik mijn Fitbit in het Nederlands?

Hoe wijzig ik mijn taal op Fitbit?

  1. Log in op je fitbit.com-dashboard en scrol naar de onderkant van de pagina.
  2. Klik rechtsonder naast je huidige land op Wijzigen om een ander land te kiezen. Je fitbit.com-dashboard wordt automatisch bijgewerkt naar de hoofdtaal voor het land dat je selecteert.
Daarvan, hoe oud moet je zijn voor een fitbit account? In Nederland moet je 18 jaar of ouder zijn om een Fitbit-account aan te maken.

Wat kost een Fitbit abonnement?

Een Fitbit-abonnement kost €3,99 per maand. U krijgt toegang tot uitgebreide statistieken, een app voor uw telefoon en een persoonlijke trainer.

Door Nealon Excell

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind ik mijn Fitbit met mijn telefoon? :: Hoe krijg ik mijn Fitbit aan?
Handige links