Huis > H > Hoe Verbind Ik Mijn Fitbit Met Mijn Telefoon?

Hoe verbind ik mijn Fitbit met mijn telefoon?

Je Fitbit-apparaat installeren met de Fitbit-app:

  1. Download en installeer de Fitbit-app via een van de volgende locaties:
  2. Open de Fitbit-app en tik op Word lid van Fitbit.
  3. Volg de instructies op het scherm om een Fitbit-account aan te maken en verbind ('koppel') je Fitbit-apparaat met je telefoon of tablet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Trouwens, hoe fitbit apparaat synchroniseren?

Hoe synchroniseren Fitbit-apparaten hun gegevens?

  1. Tik in de Fitbit-app op het tabblad Vandaag je profielfoto. de afbeelding van je apparaat.
  2. Tik op Nu synchroniseren.
Hoe kan ik mijn Fitbit installeren? Koppel je nieuwe Fitbit aan je smartphone
  1. Open de Fitbit app en log in.
  2. Ga naar het tabblad 'vandaag' en klik op je profielfoto.
  3. Kies nu voor 'Apparaat instellen'. Selecteer je nieuwe Fitbit en volg de instructies op het scherm.

Dienovereenkomstig, hoe verbind ik mijn fitbit met mijn iphone?

Om uw Fitbit met uw iPhone te verbinden, moet u de Fitbit-app downloaden uit de App Store. Zodra de app is geïnstalleerd, opent u deze en logt u in met uw Fitbit-account. Tik vervolgens op het tabblad "Apparaten" en selecteer uw Fitbit-apparaat. Tik ten slotte op de knop "Nu synchroniseren" en je Fitbit begint te synchroniseren met je iPhone. Dienovereenkomstig, kan je fitbit koppelen met iphone? Ja, je kunt je fitbit koppelen met je iPhone. Daarvoor moet u de fitbit app downloaden uit de app store. Zodra de app is gedownload, opent u deze en meldt u zich aan met uw fitbit-account. Zodra u bent aangemeld, tikt u op het tabblad Apparaat en selecteert u uw fitbit-apparaat. Tik op het tabblad trackers en selecteer de tracker die u aan uw iPhone wilt koppelen. Tik op het tandwielpictogram en selecteer de optie om uw apparaat te koppelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe vind ik mijn Fitbit terug?

Fitbitterug

Volgende.

  1. Open de Tile-app op je telefoon.
  2. Tik op Inspire 2. Zoeken. Als de Tile-app je tracker vindt, trilt je tracker.
  3. Als je je tracker vindt, tik je op Gereed in de Tile-app op je telefoon.
Waarom werkt de Fitbit app niet? Probeer je apparaat opnieuw in te stellen. Verwijder en installeer de Fitbit-app opnieuw. Opmerking: Voordat je de app verwijdert, moet je controleren of op je telefoon een ondersteunde versie van Android OS is geïnstalleerd. Als je telefoon een oudere versie heeft, kun je de app niet opnieuw installeren.

En nog een vraag, hoe stel ik mijn fitbit opnieuw in?

Druk de knop op je oplaadkabel 3 keer binnen enkele seconden in en pauzeer kort tussen de keren dat je drukt. De knop bevindt zich aan het einde van de oplaadkabel die op je computer is aangesloten. De tracker is opnieuw opgestart wanneer je het Fitbit-logo ziet en de tracker trilt. Hoe apparaten synchroniseren? Om apparaten te synchroniseren, zijn er verschillende opties. Allereerst kun je ze koppelen via een USB-kabel, waarna je ze kunt synchroniseren met een synchronisatieprogramma. Veel telefoons en computers hebben een ingebouwde optie om apparaten te synchroniseren, maar er zijn ook veel externe programma's die dit kunnen.

Hoe download ik de Fitbit app?

Om de Fitbit-app te downloaden, ga je naar de App Store of de Google Play Store op je telefoon of tablet. Zoek vervolgens naar 'Fitbit'. Je ziet nu de Fitbit-app bovenaan de zoekresultaten. Klik op 'Downloaden' of 'Installeren'.

Door Damick Mineau

Vergelijkbare artikelen

Hoe nauwkeurig calorieën Fitbit? :: Hoe krijg je WhatsApp op je smartwatch?
Handige links