Huis > H > Hoe Start Je Een Fitbit Opnieuw Op?

Hoe start je een Fitbit opnieuw op?

Druk de knop op je oplaadkabel 3 keer binnen enkele seconden in en pauzeer kort tussen de keren dat je drukt. De knop bevindt zich aan het einde van de oplaadkabel die op je computer is aangesloten. De tracker is opnieuw opgestart wanneer je het Fitbit-logo ziet en de tracker trilt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren?

De Start knop moet geselecteerd zijn.

Je kunt ook vragen hoe zet je een fitbit charge 4 aan?

Verbind de Charge 4 eerst met de oplaadkabel om deze in te stellen. Ga voor meer informatie naar Hoe laad ik mijn Fitbit-apparaat op? Sluit je apparaat aan. Vervolgens maak je een Fitbit-account aan of log je in en sluit je je tracker aan. Kun je met Fitbit douchen? Kan ik mijn Fitbit-apparaat dragen onder de douche, in de hottub of in de sauna? Hoewel je met onze waterbestendige apparaten kunt douchen, raden we je dit af. Zo verklein je de kans op blootstelling aan zeep, shampoos en conditioners, wat langdurige schade aan je apparaat en huidirritatie kan veroorzaken.

Vervolgens, waar kan ik mijn fitbit laten repareren?

Als uw Fitbit-apparaat moet worden gerepareerd, hebt u twee opties. U kunt het terugsturen naar Fitbit, of u kunt naar een lokale erkende serviceprovider gaan.
Om uw apparaat terug te sturen naar Fitbit, logt u in op uw account op de Fitbit-app en gaat u naar de help-pagina. Vanaf daar wordt u gevraagd om een retourzending te starten. Je zult je bestelnummer en de reden van je retour moeten invoeren. Zodra je dat hebt gedaan, krijg je een verzendlabel voor de retourzending. Print het label uit en bevestig het aan de doos waarin je Fitbit zat. Voeg alle accessoires en de oplaadkabel toe. Zodra uw pakket klaar is, stuurt u het terug naar Fitbit.
Als je liever naar een lokale dienstverlener gaat, kun je geautoriseerde dienstverleners vinden door naar de helppagina op de Fitbit-app te gaan en "Get Help" te selecteren. Van daaruit selecteert u "Contact Customer Support">"Call Us">"I need help with something else">"I need to find an authorized service provider". Fitbit vraagt dan naar uw locatie, zodat ze een lijst met serviceproviders bij u in de buurt kunnen geven. Men kan zich ook afvragen: hoe fitbit luxe aanzetten? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van het model Fitbit luxe dat u heeft. De meeste modellen hebben echter een aan/uit-knop aan de zijkant die een paar seconden kan worden ingedrukt om het apparaat in te schakelen. Als uw model geen aan/uit-knop heeft, kan het in plaats daarvan een oplaadstation hebben dat op een stroombron moet worden aangesloten om het apparaat in te schakelen. Zodra het apparaat is ingeschakeld, moet u meestal een instellingsprocedure doorlopen om het te kunnen gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Waarom moet ik iedere keer opnieuw inloggen?

Verwijder de cache van uw browser als uw cookies zijn ingeschakeld. Het probleem kan worden opgelost door het verwijderen van de cookies, maar opgeslagen instellingen voor sites die u hebt bezocht zullen ook worden verwijderd.

Hoe reset je Fitbit luxe?

Harde reset

  1. Leg je Fitbit Charge 5 of Fitbit Luxe op de oplader en sluit de oplaadkabel aan op een stroombron.
  2. Druk 3 keer op de knop aan de platte kant van de oplader. Dit platte stuk zit aan de usb A aansluiting vast. Wacht 1 seconde na elke keer indrukken.
  3. Wacht 10 seconden totdat het Fitbit logo verschijnt.
Waarom doet mijn Fitbit het niet? Stappen voor probleemoplossing

Schakel je telefoon of tablet uit en weer in. Verwijder en installeer de Fitbit-app opnieuw. Als je Fitbit-weegschaal niet synchroniseert nadat je de app opnieuw hebt geïnstalleerd, log je in op je Fitbit-account op een andere telefoon of tablet en probeer je te synchroniseren.

Vervolgens, hoe zet ik mijn fitbit in het nederlands?

Hoe wijzig ik mijn taal op Fitbit?

  1. Log in op je fitbit.com-dashboard en scrol naar de onderkant van de pagina.
  2. Klik rechtsonder naast je huidige land op Wijzigen om een ander land te kiezen. Je fitbit.com-dashboard wordt automatisch bijgewerkt naar de hoofdtaal voor het land dat je selecteert.
Hoe Fitbit koppelen aan app? Om je Fitbit aan de app te koppelen, moet je eerst de app downloaden en daarna inloggen of een account aanmaken. Vervolgens kun je in de app naar Account > + toevoegen > Fitbit kiezen en je Fitbit selecteren. Als je je Fitbit nog niet hebt gekoppeld aan je account, wordt je gevraagd om je in te schrijven. Nadat je je hebt ingeschreven, kun je de app toestemming geven om je Fitbit-gegevens te gebruiken.

Dienovereenkomstig, kan de fitbit versa 3 tegen water?

Ja, de Fitbit Versa 3 kan water weerstaan. Het apparaat is waterdicht tot 50 meter, dus je kunt het dragen tijdens het zwemmen, douchen en andere activiteiten in het water.

Door Nydia Prust

Vergelijkbare artikelen

Kan Fitbit luxe tegen water? :: Hoe Fitbit fabrieksinstellingen?
Handige links