Huis > K > Kan Fitbit Onder Water?

Kan Fitbit onder water?

Is mijn Fitbit-apparaat waterdicht? De meeste Fitbit-apparaten zijn waterbestendig tot 50 meter. Ze zijn gemaakt om mee te kunnen zwemmen en kunnen zelfs de zweterigste work-outs aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kunnen AirPods onder water?

De MagSafe oplaadcase en draadloze oplaadcase voor AirPods zijn niet waterdicht.

Dienovereenkomstig, waar fitbit repareren?

Ga voor vragen en hulp bij het oplossen van problemen met je Fitbit-apparaat naar onze hulpsite. Als blijkt dat je Fitbit-apparaat defect is binnen de garantieperiode, komt het mogelijk in aanmerking voor vervanging. Ga voor onze volledige garantievoorwaarden naar ons Retourbeleid en garantie. Hoe kan ik mijn Fitbit resetten? Druk de knop op je oplaadkabel 3 keer binnen enkele seconden in en pauzeer kort tussen de keren dat je drukt. De knop bevindt zich aan het einde van de oplaadkabel die op je computer is aangesloten. De tracker is opnieuw opgestart wanneer je het Fitbit-logo ziet en de tracker trilt.

Hoe koppel je Fitbit aan mijn telefoon?

Om uw Fitbit met uw telefoon te koppelen, moet u de Fitbit-app downloaden uit de App Store of Google Play. Zodra de app is geïnstalleerd, opent u deze en meldt u zich aan met uw Fitbit-account. Als u geen Fitbit-account hebt, kunt u er een aanmaken door uw e-mailadres en een wachtwoord in te voeren.
Zodra u bent aangemeld, tikt u op het apparaatpictogram in de linkerbovenhoek van het dashboard. Tik vervolgens op Een apparaat instellen. Kies uw apparaat en volg de instructies op het scherm om het installatieproces te voltooien. Bovendien, hoe kan ik mijn fitbit updaten? De beste manier om uw Fitbit bij te werken is door hem aan te sluiten op een stroombron en vervolgens op uw computer via de meegeleverde USB-kabel. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, zal uw Fitbit u vragen de firmware bij te werken. Volg de instructies op het scherm om het proces te voltooien.

Gerelateerde artikelen

Kan een Apple AirTag tegen water?

De AirTag is waterbestendig ondanks het feit dat hij gemakkelijk te openen is. Het apparaat kan tot dertig minuten in een meter diep water liggen.

Dit in overweging nemend, kan de fitbit luxe tegen water?

De Fitbit Luxe heeft een glanzend roestvrij stalen kast en heeft als eerste Fitbit een kleurenscherm. De wearable is waterdicht tot 50 meter en je ontvangt hem met een siliconen bandje. Welke Fitbit voor zwemmen? De Fitbit Charge 4 is waterdicht tot 50 meter. Je kunt met deze activity tracker gerust zwemmen, waterpoloën of douchen.

Dienovereenkomstig, kan de apple watch tegen water?

Uw Apple Watch is waterbestendig, maar niet waterdicht. * U kunt bijvoorbeeld uw Apple Watch dragen en gebruiken tijdens trainingen (blootstelling aan zweet is geen probleem), in de regen en wanneer u uw handen wast. Mensen vragen ook: wat valt onder garantie fitbit? De Fitbit-garantie dekt hardware-defecten die niet het gevolg zijn van normaal gebruik of slijtage. Schade door ongeluk, onjuist gebruik of veranderingen aan het apparaat wordt niet gedekt door de garantie.

Wat is de levensduur van een Fitbit?

De levensduur van een Fitbit is ongeveer twee tot drie jaar.

Door Shaughnessy Finkel

Vergelijkbare artikelen

Hoe Fitbit Inspire opnieuw opstarten? :: Waarom registreert Fitbit geen activiteit?
Handige links