Huis > H > Hoe Fitbit Inspire Opnieuw Opstarten?

Hoe Fitbit Inspire opnieuw opstarten?

Druk de knop op je oplaadkabel 3 keer binnen enkele seconden in en pauzeer kort tussen de keren dat je drukt. De knop bevindt zich aan het einde van de oplaadkabel die op je computer is aangesloten. De tracker is opnieuw opgestart wanneer je het Fitbit-logo ziet en de tracker trilt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren?

De Start knop moet geselecteerd zijn.

Dus, waarom doet mijn fitbit het niet?

Stappen voor probleemoplossing

Schakel je telefoon of tablet uit en weer in. Verwijder en installeer de Fitbit-app opnieuw. Als je Fitbit-weegschaal niet synchroniseert nadat je de app opnieuw hebt geïnstalleerd, log je in op je Fitbit-account op een andere telefoon of tablet en probeer je te synchroniseren.
Dus, hoe fitbit ontgrendelen? Fitbit

Je apparaat ontgrendelen met je telefoon:

  1. Tik in de Fitbit-app op het tabblad Vandaag. je profielfoto.
  2. Tik op Apparaatvergrendeling.
  3. Zoek de optie om je pincode te resetten.

Hoe Fitbit fabrieksinstellingen?

Er zijn een paar manieren om uw Fitbit-apparaat in de fabriek te resetten:
1. Als uw apparaat een knop heeft, houdt u de knop 10-12 seconden ingedrukt totdat u het Fitbit-logo op het scherm ziet.
2. Als uw apparaat geen knop heeft, verwijdert u de batterij en plaatst u deze opnieuw.
3. Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan je apparaat te verbinden met de Fitbit-app en volg de instructies op het scherm. Je kunt ook vragen hoe krijg ik mijn fitbit aan? Er zijn een paar manieren om met Fitbit te beginnen:
-Maak een account aan op Fitbit.com
-Download de gratis Fitbit app voor iOS, Android, of Windows 10
-Of synchroniseer je Fitbit apparaat met een compatibele computer
Als je nieuw bent met Fitbit en je apparaat voor het eerst instelt, raden we je aan te beginnen met de Fitbit app. De app is de eenvoudigste manier om je apparaat in te stellen en je activiteit bij te houden. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, opent u deze en tikt u op Join Fitbit.
Als je al een Fitbit-account hebt, zorg dan dat je tracker in de buurt is, open de app en tik op Log In. Als u voor het eerst inlogt, wordt u gevraagd uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Als je problemen hebt met inloggen, probeer dan je wachtwoord opnieuw in te stellen.
Zodra u bent ingelogd, begeleidt de app u bij het instellen van uw toestel. Als u problemen hebt met het instellen van uw toestel, bekijk dan onze Aan de slag-gidsen.

Gerelateerde artikelen

Waarom moet ik iedere keer opnieuw inloggen?

Verwijder de cache van uw browser als uw cookies zijn ingeschakeld. Het probleem kan worden opgelost door het verwijderen van de cookies, maar opgeslagen instellingen voor sites die u hebt bezocht zullen ook worden verwijderd.

Hoe zet ik mijn Fitbit gelijk?

Hoe wijzig ik de tijd op mijn Fitbit-apparaat?

  1. Tik in de Fitbit-app op het tabblad Vandaag je profielfoto App-instellingen. Tijdzone.
  2. Schakel de optie Automatisch instellen uit.
  3. Klik op Tijdzone en selecteer de juiste tijdzone.
  4. Synchroniseer je Fitbit-apparaat.
Trouwens, wat is de levensduur van een fitbit? Onze schatting is dat de gemiddelde Fitbit zo'n 4 jaar mee gaat, een gemiddeld bandje gaat ongeveer 1 jaar mee bij normaal gebruik. De batterijduur is afhankelijk van het model en kan tot 10 dagen mee gaan.

Dienovereenkomstig, waar kan ik mijn fitbit repareren?

De reparatie van je Fitbit charge 2 met een diepe barst in scherm kan alleen door Fitbit zelf worden gedaan. Als je wilt dat het glas word gerepareerd of vervangen dan moet daarvoor contact opnemen met het Fitbit support team (in het Engelse support gedeelte). Bovendien, hoe vind ik mijn fitbit terug? Assuming you have lost your Fitbit and are trying to find it again, there are a few things you can do. First, check the last known location of your Fitbit on the app. If it was connected to your phone when it was lost, the app may show you the last known location of the Fitbit. If you don't have the app, you can try logging into your Fitbit account on the Fitbit website and checking the "Last Sync" time and location. This will show you the last known location of your Fitbit. If you still can't find your Fitbit, you can try using a Bluetooth tracker. There are a few different apps that can help you find a lost Fitbit using Bluetooth.

En nog een vraag, hoe koppel je fitbit aan mijn telefoon?

Om je Fitbit aan je telefoon te koppelen, moet je eerst de Fitbit-app downloaden. Vervolgens kun je in de app je apparaat kiezen en vervolgens de aanwijzingen op het scherm volgen om de koppeling te maken.

Door Mellisent Filguieras

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik mijn Fitbit helderder? :: Kan Fitbit onder water?
Handige links