Huis > H > Hoe Nieuwe Fitbit Koppelen Aan Bestaand Account?

Hoe nieuwe Fitbit koppelen aan bestaand account?

Koppel je nieuwe Fitbit aan je smartphone

Open de Fitbit app en log in. Ga naar het tabblad 'vandaag' en klik op je profielfoto. Kies nu voor 'Apparaat instellen'. Selecteer je nieuwe Fitbit en volg de instructies op het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kost een nieuwe accu voor een elektrische auto?

Er is geen vaste prijs voor het vervangen van de batterij. Een nieuwe accu voor de Model 3 zou 15.000 euro kosten. De accu van de Model S moet rond de 18.000 euro worden neergelegd.

Dit in overweging nemend, kan je fitbit koppelen met iphone?

Voor het koppelen van je FitBit aan je iPhone hoef je slechts een paar makkelijke stappen te doorlopen. Het is echter wel enorm belangrijk dat je checkt of jouw iPhone compatibel is met de FitBit app. De kans is groot, leuk weetje: er zijn meer dan 200 smartphone toestellen te koppelen met FitBit. Hoe krijg ik mijn Fitbit aan? Sluit de Fitbit One aan op de oplaadkabel en zorg ervoor dat de gouden contactpunten op de tracker zijn uitgelijnd met de gouden contactpunten van de oplader. Houd de knop van je tracker 12 seconden ingedrukt. Koppel je tracker los van de oplaadkabel en druk op de knop totdat het scherm aangaat.

Hoe koppel ik mijn smartwatch aan mijn telefoon?

Het proces voor het koppelen van een smartwatch met een telefoon varieert afhankelijk van het merk en model van de apparaten, maar meestal gaat het erom de apparaten dicht bij elkaar te plaatsen en de aanwijzingen op het scherm van beide apparaten te volgen. Zodra de apparaten zijn gekoppeld, heeft de smartwatch meestal toegang tot alle functies en gegevens op de telefoon, zoals meldingen, berichten en app-gegevens. Trouwens, waar vind ik mijn fitbit account? De beste manier om uw Fitbit-account te vinden is om naar de Fitbit-website te gaan en in te loggen met uw e-mailadres en wachtwoord. Als u uw wachtwoord niet weet, kunt u op de link "Wachtwoord vergeten" klikken om het opnieuw in te stellen. Zodra u bent ingelogd, hebt u toegang tot uw accountgegevens, waaronder uw Fitbit-gegevens.

Gerelateerde artikelen

Hoe 2 Gmail accounts koppelen?

Het is niet mogelijk om verschillende accounts te combineren. U kunt uw gegevens per product overzetten van de ene account naar de andere. Als u een nieuw product wilt gebruiken, hoeft u geen nieuwe account aan te maken.

Kan niet inloggen op Fitbit?

Probeer je apparaat opnieuw in te stellen. Verwijder en installeer de Fitbit-app opnieuw. Opmerking: Voordat je de app verwijdert, moet je controleren of op je telefoon een ondersteunde versie van Android OS is geïnstalleerd. Als je telefoon een oudere versie heeft, kun je de app niet opnieuw installeren. Hoe verbind ik Fitbit met Bluetooth? Hoe verbind ik Bluetooth-audioapparaten met mijn Fitbit-horloge?

  1. Activeer de koppelingsmodus op je Bluetooth-koptelefoon of luidspreker.
  2. Open op je smartwatch de Instellingen-app.
  3. Tik op + Audioapparaat.
  4. Wanneer je smartwatch Bluetooth-audioapparaten in de buurt vindt, wordt er een lijst op het scherm weergegeven.

Bovendien, welke app werkt samen met fitbit?

Deze apps werken met je Fitbit samen

  • Fitstar. Een inkoppertje, want FitStar werd in 2015 overgenomen door Fitbit.
  • Wokamon – Monster Walk Quest. Vind je wandelen te saai, dan kun je met deze app iets leuks ervan maken.
  • Under Armour Record.
  • Nudge.
  • Strava.
  • Lumosity.
  • MyFitnessPal.
Dit in overweging nemend, welke app hoort bij fitbit? De app die bij Fitbit hoort is de Fitbit-app. Deze app is gratis te downloaden in de App Store en op Google Play. In de app kun je je Fitbit-apparaat instellen, je activiteiten bijhouden en je resultaten bekijken. Ook kun je in de app je Fitbit-account beheren en meer leren over hoe je gezond en fit kunt blijven.

Heb je een abonnement nodig voor Fitbit?

Ja, je hebt een abonnement nodig voor Fitbit. Zonder abonnement kun je niet gebruikmaken van de app of de diensten van Fitbit.

Door Sharl Buehring

Vergelijkbare artikelen

Hoe apparaten synchroniseren? :: Waar kan ik mijn Fitbit laten repareren?
Handige links