Huis > W > Waar Kan Ik Mijn Fitbit Laten Repareren?

Waar kan ik mijn Fitbit laten repareren?

De reparatie van je Fitbit charge 2 met een diepe barst in scherm kan alleen door Fitbit zelf worden gedaan. Als je wilt dat het glas word gerepareerd of vervangen dan moet daarvoor contact opnemen met het Fitbit support team (in het Engelse support gedeelte).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat valt onder garantie Fitbit?

Als het product niet (meer) deugt hoort het vervangen of gerepareerd te worden zonder kosten voor de eindgebruiker. Als je de Fitbit buiten Europa hebt gekocht, is de garantietermijn 1 jaar. Binnen dit jaar worden alle kosten aan reparatie en vervangen door de fabrikant bekostigd. Je kunt ook vragen waarom doet mijn fitbit het niet? Stappen voor probleemoplossing

Schakel je telefoon of tablet uit en weer in. Verwijder en installeer de Fitbit-app opnieuw. Als je Fitbit-weegschaal niet synchroniseert nadat je de app opnieuw hebt geïnstalleerd, log je in op je Fitbit-account op een andere telefoon of tablet en probeer je te synchroniseren.

Wat is de levensduur van een Fitbit?

De levensduur van een Fitbit is ongeveer vijf jaar. Hoe kan ik mijn Fitbit resetten? Er zijn een paar verschillende manieren om je Fitbit te resetten, afhankelijk van welk model je hebt. Voor de Fitbit Zip kunt u hem resetten door de batterij te verwijderen en weer terug te plaatsen. Voor de Fitbit One moet u de tracker uit het basisstation halen en er weer in doen. Voor de Fitbit Flex moet u de knop op de tracker 10-12 seconden ingedrukt houden. Voor de Fitbit Charge en Charge HR moet u de knop 10-12 seconden ingedrukt houden. En voor de Fitbit Surge moet u de knop 10-12 seconden ingedrukt houden.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dit in overweging nemend, hoeveel geld terug fitbit?

Wereldwijd worden 1,7 miljoen Fitbit Ionic-smartwatches teruggeroepen door Fitbit. De batterij van het smarthorloge zou oververhit kunnen raken, waardoor gebruikers zich kunnen branden. Daarvan, wat valt er onder fiets garantie? Als u een elektrische fiets koopt krijg u, net als bij uw lokale fietsenmaker, de volledige fabrieksgarantie. Onder garantie vallen alleen defecten die veroorzaakt zijn door een productiefout.

Dienovereenkomstig, hoe lang garantie op fitbit bandje?

Heb je jouw Fitbit bij Coolblue gekocht en gaat het bandje binnen de garantietermijn van 2 jaar kapot, zonder dat jij er iets aan kunt doen? Dan kun je een nieuw bandje aanvragen bij Fitbit. Hiervoor moet je 7 stappen doorlopen. Je wordt gelijk geholpen en hebt keuze uit verschillende bandjes. Dienovereenkomstig, waarom is mijn fitbit zo snel leeg? Er zijn een aantal verschillende redenen waarom je Fitbit sneller kan leeglopen dan verwacht. Allereerst kan het zijn dat je apparaat ouder is en daarom minder batterijcapaciteit heeft. Ten tweede kan het zijn dat je Fitbit continu synchroniseert met je telefoon of andere apparaat, waardoor het meer stroom gebruikt. Tot slot kan het zijn dat je apparaat een firmware-update nodig heeft of dat er andere problemen mee zijn.

Hoe krijg ik mijn Fitbit aan?

Om je Fitbit aan te doen, moet je de tracker in de oplaadmodule doen en de module aansluiten op een USB-poort. Wanneer de tracker aan is, zal het opladen beginnen. Laad de tracker volledig op voordat je begint met de setup.

Door Oribella

Vergelijkbare artikelen

Hoe nieuwe Fitbit koppelen aan bestaand account? :: Hoe verbind ik mijn Fitbit met mijn iPhone?
Handige links